Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a kis telhetetlenBarcaforever írta:A Bilbao egész csapata, ma menjen el egy templomba, aztán mondjanak, imát, h nem 12-0 lett a meccs, ami nem rajtuk múlott.Ami egy kicsit idegesítő is.
A legjobb az, ha mindketten hozzák meccsről-meccsre a legjobb formájukat (a sérülések elkerülik őket), és akkor nem is kell ezen gondolkodni.don gamper írta:Azért az érdekes hogy most akkor Messi függő a csapat vagy Iniesta az akitől nagyban függ a gördülékeny játék?
Örülök,mert nagyon jó volt a játék képe, középpálya ismét szinte tökéleteset alkotott, így a védelemnek is jóval könnyebb dolga volt, szinte semmi.mrmonster írta:Én is bosszús voltam a rengeteg elpuskázott ziccer miatt, de egy dolog nagyon pozitív, méghozzá az, hogy újra azt a játékot játszottuk, amivel hengereltünk az ősszel, tehát talán kezdünk kilábalni a pici hullámvölgyből. Inkább most maradjon ki az összes helyzet, mint mondjuk a Lyon vagy a Real ellen.
Szerintem a No.1 ma Iniesta volt, utána Piqué, Busquets és Puyol jönnek a sorban. A csatárok is jók voltak, de hát ugye a ziccerek megmihálylása miatt nem jár nekik pont.
a 18.adik percbe lőtte a Busquets.CFirpo3 írta:Nem sokkal lentebb van Messa összefoglalója.Ilúvatar írta:Na most értem haza, szeretném megkérdezni, hogy a két gólt ki és hányadik percben kb ?
Végre győzelem...ja igen, és végre real döntetlen
Nem sokkal lentebb van Messa összefoglalója.Ilúvatar írta:Na most értem haza, szeretném megkérdezni, hogy a két gólt ki és hányadik percben kb ?
Végre győzelem...ja igen, és végre real döntetlen