mrmonster írta:Én is bosszús voltam a rengeteg elpuskázott ziccer miatt, de egy dolog nagyon pozitív, méghozzá az, hogy újra azt a játékot játszottuk, amivel hengereltünk az ősszel, tehát talán kezdünk kilábalni a pici hullámvölgyből. Inkább most maradjon ki az összes helyzet, mint mondjuk a Lyon vagy a Real ellen.
Szerintem a No.1 ma Iniesta volt, utána Piqué, Busquets és Puyol jönnek a sorban. A csatárok is jók voltak, de hát ugye a ziccerek megmihálylása miatt nem jár nekik pont.

Örülök,mert nagyon jó volt a játék képe, középpálya ismét szinte tökéleteset alkotott, így a védelemnek is jóval könnyebb dolga volt, szinte semmi.
Puyol nagyon nagyot játszott Alves posztján, üde színfolt volt a támadó játéka.
Viszont többekkel egyetértve, majd megőrjítettek a 10-20 kihagyott helyzettel...tragikomikusak, de komolyan. nekem is az a lényeg,h megvan a győzelem,ráadásul ilyen jó játékkal,de ez nevetséges,h miket kihagytunk. lesz még olyan meccs,ahol nem engedhetjük meg ezt magunknak, szal remélem elől jobban koncentrálunk a befejezéseknél, mert helyzeteket rengeteget tudtunk teremteni.
SZÉP VOLT SRÁCOK!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.