Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha nagyon látszik,hogy direkt emelte meg,szép gól volt az egyszer biztosSanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=h2qWNyiDDmY
40mp-től van 1 ismétlés,amiből tökéletesen látszik,hogy direkt csinálta így.
Hát no comment.
nekem szándékosnak tűnt.ha át akarta volna emelni a kapust és egyből gólt lőni,akkor erősebben nyúlt volna alá és semmiképp nem maradt volna nála. én biztos vagyok a szándékosságban. nagyon szép volt.Ronaldinho&Barca írta:Ha azt a gólt úgy akarta rúgni.. hát gyerekek, a jó öreg Hajdú B. szavaival, olyant a grundon szoknak rúgni, hát ő BL-ben lőtt most.. Fenomenális.
U: Sokszor az utolsó pillanatban fáradt el a cselsorok végére, sokszor önző, ezen változtatnia kéne szerintem.
Mindig sétál a tizenegyeshez. Ezért is tartok tőle amikor ő rúgja. Most annyiban volt más, hogy ennek ellenére erősen, helyezni tudta, máskor csak gurítja.Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.
A lényeg, hogy nem így szokott viselkedni.
Nem bírtad ki a kisbetűs rész nélkül, igaz-e?levproff írta:Ha a 2 közül valamelyik flegma volt, akkor az a tizi. Az első gól hihetetlen jó helyzetfelismerés volt, és nagyszerű kivitelezés. Míg a tizi előtt szerintem inkább volt flegma.
Amúgy hihetetlen min "veszekszünk" már megint.![]()
A lényeg, hogy csodálatos vagy Leo(csak jobban tetszett a tavalyi viselkedésed)
hupsz akkor ezt tényleg nagyon benéztemziipp írta:Szereltess be egy iróniadetektort, amíg nem késő!Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.(Bocs. <3)
Szereltess be egy iróniadetektort, amíg nem késő!Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
jaj ember olvass már vissza,és érezd az iróniát...Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
Oké, én egyelőre nem látom gyülekezni azokat sötét fellegeket, amiket Ti.levproff írta:Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.
A lényeg, hogy nem így szokott viselkedni.
Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.ziipp írta:Ezt nem hiszem el.levproff írta:Durva flegmán rúgta a tizit is. Nem tetszik.![]()
![]()
Berúgta. Ez a lényeg.
Jobb lett volna, ha szétforgácsolja a felső lécet, és nem gól?El tudod képzelni, hogy milyen nehéz lehet ilyen körülmények között odatenni a sarokra?
Lásd. Hollandia vs. Olaszország, 2000-es EB.
Ezt nem hiszem el.levproff írta:Durva flegmán rúgta a tizit is. Nem tetszik.