Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs, ez a Cazorla gyerek, ez hol játszik??Aprieto írta:Mondjuk Cazorlában nem tudom mit lát Aragones... Alonso meg ül a padon.
Na, ez a szurkoló sem a meccset nézte. Legalábbis, nem azt, amelyiket mindannyian láttunk. Azt meg megnézném, hogy a Silva letarolásánál ő mit csinált volna. Szerintem, egy órán keresztül feküdt volna, összetört csontokkal.senzu írta:index közvetítésben a vezérszurkoló mekkora igazi ősparaszt![]()
pár idézet:
"Szegény Puyolt csúnyán szivatta Ibrahimovics. Nem tudom miért erőltetik az öreg pulit, a Barcában is olyan kínos néha."
"Silva vagyis Szilvia nagyon aranyos kislány, de valami neki való sportágat kéne keresni. Mondjuk a csipkeverést javasolnám. Aki kemény viking gyerekekkel akar focizni, az ne sírjon, ha elnyomják test-test ellen."
Azt hiszem ilyen esetben akkor engedi tovább egy bíró,ha kizárólag 1000%-os gólhelyzetben lévő emberhez kerül a labda. Elég nagy arca van a sípmesternek a félidő végén látszódott. Az a megérzésem fog még a 2.félidőben keserűséget okozni a spanyoloknak. Ne legyen igazam!kovinho írta:De szerintem csak azért nem fújta le a bíró, mert előnyszabályt akart adni.
Csak hát nem jól jött ki ebből a spanyol csapat sajnos.
Elég nehéz helyzet, nem lennék a bíró helyében. Szerintem le kellett volna fújni, mert nem származott volna akkora előnye a spanyoloknak előnyszabály okán, mintha 11-est adott volna. Viszont akció közben lefújni a félidőt, ez még rátett egy lapáttal.Replay írta:Silva csoda, hogy életben maradt.
mert senna szűri a támadásokat >ibra vs sennaG-Jay írta:Nem látszott Puyolon semmi, szerintem valami izomszakadás leszNagyon nem kéne...
Torres gólja mellé még kell egy Villa gól minimum. Valaki magyarázza el, h miért Senna, és mért nem Fabregas![]()
G.
Nem-Nem.Bányász írta:Ha az olasz - francia x akkor a románok még kettővel is kikaphatnak akkor is továbbmennek.És hát azért eléggé benne van a levegőben egy x.