Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezoony,vki aki nagyon vágja,please írja le...mert így nem lesz DB GTCharlie írta:Én is ott vagyok, de ha átszeretnéd küldeni, az kicsit komplikáltabb dolog. Aki komolyabban ért hozzá, az le is írhatná, hogy hogy is van ez a dolog.grecki írta:bithumen
C.
Onnan egyszer küldött osztársam egy torrentet és asszem nem tudtam én tölteni, de lehet, hogy az nem azért volt.grecki írta:bithumen
Nem tudom, hogy milyen oldalon vagy fenn, de ahol én vagyok (gigatorrents), ott egyrészt, ha elküldöd a torrentet, akkor kicspnak, másrészt, akinek elküldted nem tudja letölteni, csak ha átnevezed a torrentet és azt küldöd át és persze ahoz az kell, hogy seedeld is.grecki írta:De regelős, de ha én letöltöm a torrentet, akkor sem tudod megnyitni? Nem vágom, még nem próbáltam ki sosem...
Viszont ezek még tényleg nincsenek meg szinkronosan...
Persze, amennyiben nem regisztrálós oldal, ahonnan le lehet őket szedni.Ja és így visszanézven, nem tom, hogy mennyire érthető, de ha lehet magyarul kéne mind, csak a pitéhez van oda írva(bár az sztem nincs is magyarul még), és ez egy kicsit zavaró lehet.grecki írta:Ha elküldöm a torrenteket emilben, akkor meg tudod nyitni azuresusszal/bitcomettel/bittornadoval/utorrenttel?
igen természetesen, csak ezt elfelejtettem odaírni, igazából nem is nekem kéne egyik se, egyedül talán az orvlövész, ami nekem is jól jönne.Slither írta:Magyar szinkronnal?
Hali!Drigo írta:Srácok!
Tud valaki, oylan honlapot, ahol egybe van gyűjtve az összes bajnokság tebellája, esetleg hazai - idegenbeli meccsekre is le van bontva?Fontos lenne.Vagy nézzek utána mindegyiknek saját hazája szövetségének hivatalos oldalán?
Előre is köszi.
Én már felraktam egyettozsimiki írta:Nekem is van pár ütős, (és pár love isGame90 írta:Nekem is van egy párRajmó írta:Mert lenne egy-két nagyon jó powerpoint-os vicc, csak nemtudom hogyan kell ide berakni![]()
Mi van akkor, ha feltennéd valahova és akkor letöltjük
)
Rajmó töltsdd fel vhova,Gém te is,és akkor én is
Nekem is van pár ütős, (és pár love isGame90 írta:Nekem is van egy párRajmó írta:Mert lenne egy-két nagyon jó powerpoint-os vicc, csak nemtudom hogyan kell ide berakni![]()
Gondolkodtam rajta énis, de azt hittem h van egyszerűbb módja isGame90 írta:Nekem is van egy párRajmó írta:Mert lenne egy-két nagyon jó powerpoint-os vicc, csak nemtudom hogyan kell ide berakni![]()
Nekem is van egy párRajmó írta:Mert lenne egy-két nagyon jó powerpoint-os vicc, csak nemtudom hogyan kell ide berakni![]()
http://www.ezgameseek.com/hits.php?id=177486&st=Los Banditos írta:GTA Vice City Storieshoz tud valami olyan PS2-es kódt, amivel áttudok menni küldetéscsinálás nélkül a másik szigetre?
Gondolok itt hajóra vagy repülőkocsis kódra.![]()