Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is olvastam itt valamelyik topicban! Viszont az egyik szerkeztett cikkben az van, hogy a pénteki sorsolás meghatározza a további menetet is. Ez a kettő kicsit ellentmond egymásnak számomra.BritishKnight írta:Két kérdés:
Azt olvastam valahol, hogy mostmár nem lesznek ágak, hanem az elődöntőket is sorsolják.
Mi igaz ebből?
Mi ennek az értelme?
Minden igaz belőle !BritishKnight írta:Két kérdés:
Azt olvastam valahol, hogy mostmár nem lesznek ágak, hanem az elődöntőket is sorsolják.
Mi igaz ebből?
Mi ennek az értelme?
ez így igaz, idén először végig sorsolnak! Gondolom a tavalyi "incidens" miatt amikor a próbasorsoláson ugyanaz volt az eredmény, mint élesben később, s elterjedt a manipuláció lehetősége!BritishKnight írta:Két kérdés:
Mi igaz ebből?
Mi ennek az értelme?
Ez azért nem teljesen így volt mindenki részéről. Én például a Milan meccs előtt 3 alkalommal is írtam, hogy jó lenne, ha kicsit több hitet és buzdítást vinnénk a fórumra a negatív, pesszimista hozzászólások helyett.nemtom99 írta:Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok...![]()
Engem igazából nem érdekel, csak MI ejtsük ki őket, elegem van belőlük, hogy ilyen játékkal egy szinten emlegetik magukat velünk.Persze csak addig ha arról van szó ki a jobb csapat, mikor meg magukról beszélnek menjen Mouniko a kontrájával, menjen Özil, menjen di Maria, menjen Khedira, kö.sög Modric ésatöbbi ésatöbbi...Remélem hasonlóan gondolkoznak a fiúk és megmutatják, hogy ki az úr a háznál:DMezner2 írta:
Maxi: Én őket még nem akarom, jöhetnek a 4között vagy a döntőben,egy akkor már ereje teljében játszó Barca ellen megkockáztatom,hogy kb. sanszuk nem lenne,most még esélyesebbek lennének szerintem,így még azt mondom,hogy várjunk velük!
Bár belegondolva elmúlt 7 meccsen fordult át a mérlegük pozitívba,melyből a szuperkupán konkrétan védők nélkül játszottunk,a bajnoki tét nélküli volt,a kupa meccsen pedig az elmúlt 5év legmélyebb hullámvölgyében voltunk !
Én nem temettem,kaptam is az ívet rendesen az fb csoportban,hogy micsoda khm ökör vagyok,meg elfogult,ha minden nap nem írtam be amikor felmerült a téma,hogy továbbjutunk és még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai,akkor sohanemtom99 írta:Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok...![]()
Személy szerint a Dortmundot vagy a PSG- látnám szívesen ellenfélként.A Malagát azért nem mert szorítok nekik h minnél tovább menjenek, a törököktől egy kicsit tartok vmiért...képesek a meglepetésre+törökországba biztos félelmetes hangulatot csinálnak a törökök..
Néha elég kemény stílusban írsz, de általában egyetértek vele:DMezner2 írta:Egyébként is kijárna már nekünk a szerencse,mivel a téves legendák ellenére,mindig megkapjuk a mélytorkost a sorsolásnál,az elmúlt 4!!évben játszottunk az egyenes kieséses szakaszban az : MU-val,Chelsea-vel,Bayernnel,Interrel,Milannal,Arsenallal,Lyonnal(ahol akkor még csúcsformás Benz,meg Juninho passzolgatott),
Ellenben pl. a Madrid az elmúlt 2évben vergődte először tovább magát a legjobb 16-ból,ahol a következő ellenfelekkel játszottak : Lyon,Tottenham,CSZKA,Apoel.
Én egy olyan jó kis Madridos mázliban tudok reménykedni,már nagyon kijárna,miután Európa összes élcsapatának pirosra paskoltuk a popsiját,jó lenne valami könnyed ujjgyakorlat,tudnám díjazni,bár mint leírtam,a németek is jók lennének,ellenük favoritnak érezném magunkat,és azért őket kiütni nem kis pluszt adna a későbbiekre !
De akkor ink. jöjjön valamelyik angol (ja,hogy nincs is)
Igen, ez az a csapat, akiket egyáltalán nem szeretnék én sem.socio66 írta:azért azt ne vegyük készpénznek, hogy a bayern beleszaladna a késbe ellenünk, ha szükséges, tudnak ők mást is játszani.
már ha egyáltalán szükséges, mert amúgy a messi-faktoron kívül semmivel sem tartom nálunknál gyengébbnek őket.
én a juve-t kerülném el leginkább, ők biztosan beparkolnák a buszt, ami egy rutinos, jó erőkből álló csapat esetében könnyen megoldhatatlan feladat elé állíthat minket.
Pedig ez szerintem midig is így volt! Nem új szabály ez.Alexis9Sánchez írta:
Tottenham ment tovàbb idegenben lőtt góllal!! De am miez az új szabàly,hogy hosszabítàsba is annak szàmít, és ha x van akkor is, akkor nincsenek tizenegyesek??!! Vagy csak én maradtam le erről? De egyébként meg jó nagy hülyeség ez!
Miért nem jó neked a Galata-Malaga-PSG trió valamelyike?Mezner2 írta:Ide nekünk a Bayernt.
Tottenham ment tovàbb idegenben lőtt góllal!! De am miez az új szabàly,hogy hosszabítàsba is annak szàmít, és ha x van akkor is, akkor nincsenek tizenegyesek??!! Vagy csak én maradtam le erről? De egyébként meg jó nagy hülyeség ez!lui1698 írta:Jah, de bocsi, ahol olvastam, Inter-t írták tovább...
A Tottenham jutott tovább idegenben lőtt több góllal..lui1698 írta:4-1 lett a vége. Annyira tipikusan Spurs, hogy azt elmondani se tudom.ozsimiki írta:Hoppá
Inter-Tottenham 3-0
most kezdődik a hosszabbítás... (ugye az első meccsen a Spurs is ennyire nyert)
szerk: 3-1,és már nincs sok hátra,valszeg megússza a Spurs.
Otthon lefocizzák a hullagyegne Inter-t, most meg kiesnek +3-ról.![]()
Bale meg szerintem most hívja fel Perezt, hogy jó lenne valamit toszni, mer' ez így nem állapot.
4-1 lett a vége. Annyira tipikusan Spurs, hogy azt elmondani se tudom.ozsimiki írta:Hoppá
Inter-Tottenham 3-0
most kezdődik a hosszabbítás... (ugye az első meccsen a Spurs is ennyire nyert)
szerk: 3-1,és már nincs sok hátra,valszeg megússza a Spurs.