Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz. Csak amikor a többi kapust istenítitek akkor a többi kapus mostani lepkéit elfelejtitek. A felsorolt kapusoknak mindnek volt mostanában 1-2 lepkéje.shutterisland írta: ez tök jó, és senki sem felejtette el, csak már 2012-őt írunk.
koplárovicsot meg hoznám valami szakmai igazgató posztra, győztes gólt rúgott 2002-ben a manchester unitednek.
te is pont arról beszélsz, hogy most 2012 van, nem pedig 2006. akkor ne kövesd már el ugyanazt a hibát csak fordítva. pep első kettőhárom évében kiváló volt valdes, évente pár bakival (mint az összes többi kapus), stabilan, jó egyvéegyekkel. én még mindig azt mondom, hogy volt jobb casillasnál is. az teljesen mindegy, hogy a jó letámadás miatt, a biztosabb védelem, a tanár abidal, vagy a kevésbé fogalmatlan alves miatt, de akkor is jól ment neki.shutterisland írta:a barcásokon kívül az egész világ látja már, amit kell, de most már a barcások nagy részének (köztük nekem is) kinyílt teljesen a szeme valdessel kapcsolatban.
ez tök jó, és senki sem felejtette el, csak már 2012-őt írunk.Amikor savazzátok Viktort nézzétek meg a 2006-os BL döntőt, amikor 1vs.1-ben nyomta Henry-vel.
A cinizmusom elsősorban annak az indokolatlan hangnemnek szólt, amivel támadtad Valdest. Elnézést érte, ha személyeskedésnek tűnt.Alcantara írta:Herlius!
Amennyiben érvelni akarsz, az én véleményem megcáfolni elég leírni a tiedet. Felesleges odaszúrni a cinikus "ha sok szabadidőd lesz" jellegű szövegrészt! Egyébként te is számolhatsz, ha már itt tartunk, hogy VV miatt mennyi címlehetőség úszott el. Mondjuk ne menjünk messzire csak a tavalyi évre. Esetleg a Liverpool elleni egyenes kieséses meccsre. Esetleg idei szuperkupa? stb...
Az amit VV védelmében leírtál, Barca edzők kiollózott sablonszövege, ami igaz is lehet, de ettől még tartom azt, hogy nem ide való és ha gyökeres változás nem lesz a bakiparádéiban, az élet igazolni fog, mert nem véletlen keresgélnek kapust a megfigyelők. Nem feltétlen csak Pinto helyére.
Sajnos már azt sem tudod, honnan indultál el az általad gerjesztett vitában.kanty írta:1. Nem tudsz idézni.Alcantara írta:
Mire gondolsz konkrétan? Nem érzem, hogy a véleményem személyeskedés, de a te első írásod, kifejezetten ezt mutatta. Erre reagáltam. Le kellene vetkőzni ezt a külhoni kisebbségi érzést!
2. Ezt a külhoni kisebbségi érzést légyszi pü-ben fejtsd ki.![]()
Arra gondoltam konkrétan, hogy hozz fel példákat, alternatívákat, amelyek szerinted megoldások lennének. Olyanokat, amelyeknek van valós alapja is, és tényleg minőségi javulást jelentene.
nem, az alapján, hogy követem a focit széles körben és aktívan.Fm 2012 vagy 2011 alapján mondod ezeket?
Mondjuk ezzel,hogy nincs jobb aki mozdítható. miért ne lenne? erre amit valdes produkál rengetegen képesek,csak nem adják el a labdákat,mint ahogy tette már nem egyszer,meg képesek zárni a rövid oldalt.kanty írta:Csaba!
Leírtuk, hogy van nála jobb, de olyan nincs, aki mozdítható lenne, a hibáit is elismertük. Csak annyit említettem meg, hogy a mostani szerintem nem volt, akkora potya. Mivel beszélek vagy beszélünk mellé? Mert csak írod, de konkrétan emeld ki, hozz példát rá.
khm.kanty írta: rajta még egyetlen cím sem ment el, meccs is kevés,
Egyetértek.Lionel85 írta:Nem szokásom védeni Valdést, mert összességében én sem vagyok elégedett vele. De ezen a meccsen szerintem nem követett el olyan hibát, hogy le kéne vennetek a keresztvizet róla. Természetes, hogy nem a legjobb kapus, viszont nem mi játszatjuk, Barcelonában pedig elégedettek vele. Azért is majdnem 10 éve áll a csapat kapujában.
Nem szokásom védeni Valdést, mert összességében én sem vagyok elégedett vele. De ezen a meccsen szerintem nem követett el olyan hibát, hogy le kéne vennetek a keresztvizet róla. Természetes, hogy nem a legjobb kapus, viszont nem mi játszatjuk, Barcelonában pedig elégedettek vele. Azért is majdnem 10 éve áll a csapat kapujában.csababarca írta:Aki védi,aszerint sose fair megtalálni. Mégis mikor találjuk meg? ha megverünk egy csapatot 5-1re,és akkor kap potyát? nah akkor még jobban hiába mondanánk,mert jönne a válasz,hogy jó kapus,mert nyert a csapat...
Igen megnyerhettük volna a meccset így is. de úgy még könnyebben ha nem nyel be egy ilyen lövést.
de mindegy,aki akarja megérti amiket mondunk,aki nem nem. mondjuk nem tudom minek kell ahhoz történnie,hogy belássátok,hogy nem ide való?! törje el Messi lábát,meg rúgjon három öngólt egy meccsen? vagy mégis minek? meccsek,kupák mennek el rajta. nonszensz,hogy védeni tudjátok,meg ilyet beírni,hogy megnyerhettük volna a meccset így is. jah,még a végén messiék a hibásak Valdes hülyesége miatt,hogy így se sikerült megnyerni.
Hát ennek nagyon nincs köze a bakijaihoz. emellett vb-eb győztes is,akkor ezek felmentik az alól amit csinál?Pavel írta:Az én meglátásom szerint. Victor Valdes egy jó kapus. Azt hiszem ötszörös Zamora-díjas, ennyiszer még senki sem volt. Zamora is csak négyszer tudta azt megcsinálni, hogy ő kapja a legkevesebb gólt.
Aki védi,aszerint sose fair megtalálni. Mégis mikor találjuk meg? ha megverünk egy csapatot 5-1re,és akkor kap potyát? nah akkor még jobban hiába mondanánk,mert jönne a válasz,hogy jó kapus,mert nyert a csapat...Lionel85 írta:Ám így is volt esély megnyerni a meccset, mindössze nem kellett volna defenzív felfogásban kezdeni a meccset. CR két gólját más kapus is nehezen védte volna. Vétett ő már nagyobb hibákat is, amikért elő lehetett volna venni. Most nem fair.
1. Nem tudsz idézni.Alcantara írta:
Mire gondolsz konkrétan? Nem érzem, hogy a véleményem személyeskedés, de a te első írásod, kifejezetten ezt mutatta. Erre reagáltam. Le kellene vetkőzni ezt a külhoni kisebbségi érzést!
Ráadásul kapust nem lehet csak úgy hipp-hopp találni, főként nem " ha nincs ló, jó a szamár is" alapon, ahogy a vezetés megcsinálta pár igazolással már (Villa-Ibra, Thiago Silva - Song). Ha világklasszis hálóőrrel akarjuk majd pótolni Valdest, akkor azt már évekkel előtte meg kell tenni, mert könnyen lehet, hogy az adott átigazolási időszakban nem lesz mozdítható, minőségi kapus. A MU is most szívja De Gea tanulóéveit, mert nem gondolkodtak előre.csababarca írta: Kapust meg igenis lehetne hozni ilyet mint valdes. mindig is lehetett volna. csak ugye katalán,és így töretlen a bizalom felé. de már erre a bizalomra nem szolgál rá a teljesítménye alapján. jelenleg nehéz persze olyat mondani aki erősítés lehet,mert mindenki a nagy nevekben gondolkozik,mint Casillas,Neuer,Buffon...ők mozdíthatatlanok. De vannak fiatal tehetséges kapusok,akik közül 4-5 éven belül úgy is itt fog kikötni valamelyik,mert egyszer kiöregszik VV is,akkor meg már miért ne most?