2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mihu után még egy ember,aki egy mondattal megutáltatja magát velemrecrea írta:
Egyébként szerényen élőben nézem meg a keddi és a szerdai meccset is. Vélhetően nagy élmény lesz.
2-1 is simán jó eredmény. Pár éve Arsenal ellen is annyit játszottunk. Én most beérném a 2-1-el, akkor otthon győzni kell, és kész.shutterisland írta:ha 3-1 lesz, akkor 99.9%, hogy kiesünk a 'csába.S.Agüero írta:Amúgy lehet jobb lenne, ha kikapnánk 3-1-re. Otthon akkor tuti úgy nyomnánk, mint a Milan ellen. Viszont ha 1-1 lesz, akkor megint megy a tili-toli hátul, mint a PSG ellen, és akkor lehet neccesebb lenne, mint fordítva.
gólos döntetlen, vagy pedig győzelem kell ahhoz, hogy a mi kezünkbe kerüljön a párharc.
ha 3-1 lesz, akkor 99.9%, hogy kiesünk a 'csába.S.Agüero írta:Amúgy lehet jobb lenne, ha kikapnánk 3-1-re. Otthon akkor tuti úgy nyomnánk, mint a Milan ellen. Viszont ha 1-1 lesz, akkor megint megy a tili-toli hátul, mint a PSG ellen, és akkor lehet neccesebb lenne, mint fordítva.
Ezért írtam múltkor, h jobb lenne itthon kezdeni, mert akkor ami a csövön kifér, toljuk. Így idegenben lötyögünk, visszavágón meg épp annyit hozunk, amennyi a továbbjutáshoz kell, közben meg a tűzzel játszunk. Mikor kezdtünk utoljára egyáltalán itthon? Talán 2009-ben a Chelsea ellen. Tovább is jutottunk és milyen könnyen.Mezner2 írta:"Az idegenben lőtt gólok nagyon fontosak, kétszer akkora értékük van.”
Az ilyen dolgoktól azért jó nagyot tudok okádni!! Merthogy a csapat az elmúlt 6évben nem nagyon törekedett rá,hogy idegenben játsszon,és gólt lőjön az tuti,ennek ellenére minden meccs előtt megy a kamusablon,azt nem értem,hogy nekünk miért célunk az,hogy megnehezítsük a saját dolgunkat,ebben a csapatban lazán benne van,hogy bárkit kitömjenek idegenben és biztosítsanak maguk számára egy nyugodt visszavágót(elsősorban a múltra gondolok,ez a Bayern bőven nem a kitömhető kategória),ennek ellenére minden évben az összes hazai BL egyenes kieséses meccsünk ki-ki meccs....Már nem is reménykedek abban,hogy tanultunk belőle mert eddig sem tettük,Messi góléhsége az egyetlen dolog amiben a támadójátékunkat illetőleg bízni tudok idegenben,majd vért izzadunk itthon,aztán kiderül,hogy ez mire elég....
Én megteszem,de még azon is gondolkodok,hogy inkább azt a pénzt kidobjam a kukába,mert kb. jelenleg annyira látom reálisnak az idegenbeli győzelmünk esélyét,és ami a legszomorúbb,hogy ennek köze nincs a Bayernhez,mi idegenben a Püspökladány ellen is a biztos X-ért mennénkS.Agüero írta:Azért az elég durva, hogy 3.4 a szorzó ránk, 4-5 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen szerintem. Most érni megtenni vendégre.
az hagyján. mult heten meg 55-45%-ot irkalt mindenki, most meg már mindehol azt olvasom, hogy egy laza, 3 golos bayern gyozelemronaldinho89 írta:Én ezt nem értem. Akkora de akkora HYPE van most a németek körül hogy az már nem igaz.
És Ini hol marad? Én egy csatár helyett gondoltam.zsoltman írta:Xavi-Busquets-Song!
PSG ellen mi kivetni valót láttál a játékában? Lehozott egy hibátlan fél órát, nem tudom miről beszélsz...zsoltman írta:Miért favorizálják ennyien Bartra-t? Nem szabad a kezdő közelében sem rakni! Amikor játszik hátul mindig baj van pláne egy bomba formában levő Bayern ellen.A Barca B-ben is úgy mentek el mellette hogy 2-3 gól egyből a hálóban landolt.A védelmünk lesz a kulcs ha jól muzsikál tovább fogunk jutni!
Tito döntésére kíváncsi vagyok de egy ilyen fontos mérkőzésen nem tehetjük meg,hogy amikor pályán játszó Bartra van mindig baj van hátul. Lásd Glasgow,Vigo,Paris!
Abidal-t a Kezdőbe és garantálom tovább megyünk!