Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom mi meg kikaptunk a csoportkörben a Celtictől ugye?Én is így gondolom, bár a Juvét sem érzem erősnek, amióta láttam a Celtic elleni meccsüket, kontrából lőttek 3 gólt, az olasz bajnok a skótnak, bravó.
Én is így gondolom, bár a Juvét sem érzem erősnek, amióta láttam a Celtic elleni meccsüket, kontrából lőttek 3 gólt, az olasz bajnok a skótnak, bravó. A MU sem nagy kaland.Mikaos írta:Arsenal - Bayern:
páran el vannak ájulva a bajoroktól, de szerintem az erősségüket nem a tegnapi meccsen mutatták be.
A legjobb 5-be sorolom őket én is, de tegnap lőttek 2 mázlista gólt, és az egész meccsen (főleg második félidőben) alig vezettek támadást, még kontrát is alig.
Inkább az Arsenal bénázása volt feltűnő (de nem meglepő!).
Mindenesetre ezzel a kerettel az Arsenal-nak az Európa Ligában lenne a helye, és csak a legfanatikusabb Ágyús hiszi azt, hogy BL és PL-győzelem jár a múltbeli eredmények kapcsán. A BL-csoportkörből való továbbjutás már önmagában is bravúros - sajnos. Nyáron nem ártana végre egy komolyabb bevásárlás.
A Bayern-re visszatérve: a MU, Madrid és a "sötét ló" Juventus-szal együtt ez a 4 csapat jelenleg Európa elitjébe tartozik, mögöttünk
Azt mondta, h hosszú sérülés után tért vissza, de Mandzs olyan jól játszik egyelőre, h ő a kezdő. Egyébként szerintem a horvát jobb csatár, de nehéz elképzelnem, h hosszútávon kiszorítja Gomezt.Alexis9Sánchez írta:melyik?mert erre én is kíváncsi vagyok!recrea írta:Gomez sérült volt vagy Mandzs kiszorította?
Szerk: na most mondja.
Nagyon sajnáltam szegényt, futott, védekezett, támadott, cselezett, passzolt, próbálta összefogni a csapatot, az már nem az ő hibája, hogy a többiek nem tudtak felnőni a feladathoz.Game90 írta:Wilshere-nek meg ismételten jár a respect. A többi lélektelen gyökeret meg azonnal ki kéne vágni a csapatból. Szegény srác a szívét-lelkét kiteszi, szinte meghal a pályán, miközben a többiek...
melyik?mert erre én is kíváncsi vagyok!recrea írta:Gomez sérült volt vagy Mandzs kiszorította?
Szerk: na most mondja.
Én nem érzek benne ellentmondást, az elején reményét, h kijön a különbség a két csapa között, a másodikban meg azt, h erre sajnos idegenben nem szoktunk törekedni, megelégszünk a biztonságos ikszel. Amit egyébként én sem értek.mess2009 írta:idézet: (csababarca)" Holnap remélem mi is ki tudjuk hozni a különbséget,mert legalább ekkora van a milan és a barca közt. Csak kár hogy mi az idegenbeli odavágókat látványosan unjuk,és minimális erőkifejtést se teszünk."
azért ez így eléggé ellentmondásos nem gondolod?! ha az elő mondatod nézem: sima győzelem, ha a másodikat biztos bukta.....
Csak a felháborodás elkerülése végett írtam oda,hogy vicc, akinek megvan ez a szűrő amit írsz, annak le is esett.Látod neked is:)recrea írta:Nincs ebben semmi vicces, főleg nekik, ezek a tények. De ha most is kiesnek, majd Bayern szukolók lesznek.Maxi írta:....Amúgy Remy éppen csak az utóbbi négy év alatt 2szer nyertünk, és az elmúlt 6? évben mindig elődöntőt játszottunk...szóval semmit nem csináltunk.Ti gondoljátok túl az elmúlt két éveteket,nem mi...mert nekünk ez "természetes" nektek "bravúr"...Értsd a viccet.
Józan ésszel (ez már egy szűrő) 10-ből 9 ember mondaná a Barcát esélyesnek.
Nincs ebben semmi vicces, főleg nekik, ezek a tények. De ha most is kiesnek, majd Bayern szukolók lesznek.Maxi írta:....Amúgy Remy éppen csak az utóbbi négy év alatt 2szer nyertünk, és az elmúlt 6? évben mindig elődöntőt játszottunk...szóval semmit nem csináltunk.Ti gondoljátok túl az elmúlt két éveteket,nem mi...mert nekünk ez "természetes" nektek "bravúr"...Értsd a viccet.
Azok nem mi voltunk...az Platini...Castiel írta:Kifizettük a Milánói derby játékvezetőjétREMY írta:
Miért, ti eddig mit csináltatok?![]()
Egy dolgot, de azt eddig jól: mi vagyunk a legjobb csapat.REMY írta:Miért, ti eddig mit csináltatok?gergo9 írta:
Bayernről meg azt gondolom hogy mellettünk a BL legnagyobb esélyesei.
Kifizettük a Milánói derby játékvezetőjétREMY írta:Miért, ti eddig mit csináltatok?gergo9 írta:
semmit. de legalább sosem csaltunk.Miért, ti eddig mit csináltatok?
Miért, ti eddig mit csináltatok?gergo9 írta:
És egy lötyögős idegenbeli 0-0 vagy 1-1 után izgulhatunk itthon a kontrák miatt, ahelyett - ha módunk van rá -, h kivégeznénk az ellenfelet. Mindezek ellenére idegenben is győzelmet várok, az régen rossz, ha a Milan komoly problémát jelent, el nem tudom képzelni, h ne jussunk tovább.csababarca írta:Holnap remélem mi is ki tudjuk hozni a különbséget,mert legalább ekkora van a milan és a barca közt. Csak kár hogy mi az idegenbeli odavágókat látványosan unjuk,és minimális erőkifejtést se teszünk.