Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta: Ez szép volt! És fájdalmas!![]()
![]()
Ez szép volt! És fájdalmas!Gomezinho írta:Holnap lemond Rijkaard! Ha nem akkor szomorú leszek és elmegyek este csajozni és inni enyém lesz a világ de ha hétfőn felkelek és a BArcára gondolok akkor ismét szomorú leszek és a szobám sarkában Barca sállal a kezemben suttogom, hogy "csak ti vagytok nekem" ezt egy barca szurkoló irta! neve Gomezinhoja ez én vagyok!
Ezekkel a szavakkal egyetértésben kívánok jó éjszakát mindenkinek! Azt hiszem jó végszó volt mára Gomezinho! Respect!Gomezinho írta:Holnap lemond Rijkaard! Ha nem akkor szomorú leszek és elmegyek este csajozni és inni enyém lesz a világ de ha hétfőn felkelek és a BArcára gondolok akkor ismét szomorú leszek és a szobám sarkában Barca sállal a kezemben suttogom, hogy "csak ti vagytok nekem" ezt egy barca szurkoló irta! neve Gomezinhoja ez én vagyok!
100%-ig nem vagyok benne biztos, hogy így mondta de valami hasonlót kell elképzelni. Egyébként a Mundo-n olvastam...gekkodan írta:Egyébként ez a 15-napos dolog hol hangzott el?
igaz, mea culpa.LG írta:Az utolsó 3 pedig hatalmas zsákbamacska....gekkodan írta:Van Basten aláírt már az Ajaxhoz, hálistennek ő nem jön.
benitez / lippi / mourinho / guardiola / laudrup / blanc.
ezek a lehetőségek.
Természetesen a kisebb neveké a nagyobb sansz, a nagyoké egyre kisebb.
Guardiola a Barca B edzője basszus, 0 tapasztalata van.
Laudrup, Blanc szépen menetelnek a jelenlegi csapatukkal, de egy Getafe meg egy Bordeaux nem 1 szint a Barcával.
Na jó, ha Laudrup megyneri az Uefa kupát, akkor jöhetAmugy is a tapasztalatlanabb edzőknől őt favorizálnám.
Omega: Ha jól tudom, Lippi volt már az Inter edzője is még a Juve előtt, ugyhogy nem hiszem, h lennének ilyen fajta elveiKülönben olaszban ugy is gyakoriabbak az árulások, elég pl. Vierire, vagy Davidsra gondolni
Migjárták mind2 milánoi csapatot + juvét. Davidsnak már csak a RM hiányzott, és egy időben hivták oda is, ugyhogy majdnem teljes lett a kör
Az utolsó 3 pedig hatalmas zsákbamacska....gekkodan írta:Van Basten aláírt már az Ajaxhoz, hálistennek ő nem jön.
benitez / lippi / mourinho / guardiola / laudrup / blanc.
ezek a lehetőségek.
Természetesen a kisebb neveké a nagyobb sansz, a nagyoké egyre kisebb.
Tudod jelenleg az Internél már viszonylag biztos, hogy megy Mancini, mert a BL után le is mondott... Bár visszatartották, mégsem valószínű hogy marad.Titinho írta:Az El Mundo-n és több portálon olvastam én is, hogy Mourinho egyértelműen tagadta, hogy tárgyalt volna az Interrel! Azt mondta, hogy kb. 15 napon belül meghozza a döntését.Varga Tamás írta:Az rigón van egy cikk:
Mourinho: Nem igazolok az Interhez címmel.
Reméljük, így van, és talán Laporta is tudja a dolgát!A Barcának nagyon csipkednie kéne magát...
Az El Mundo-n és több portálon olvastam én is, hogy Mourinho egyértelműen tagadta, hogy tárgyalt volna az Interrel! Azt mondta, hogy kb. 15 napon belül meghozza a döntését.Varga Tamás írta:Az rigón van egy cikk:
Mourinho: Nem igazolok az Interhez címmel.
Reméljük, így van, és talán Laporta is tudja a dolgát!
lippi volt már az internél is, nem árulna el senkit sem.chi omega írta:lippi csak nem árulja el a juvét azzal, hogy képes, és elmegy a milanhoz. egyébként is, szinte mindent megnyert már a fószer, a spanyol bajnokság új lenne neki, izgalmas kihívás.
szerintem őt kéne jó ajánlattal bombázni.
Van Gaalt pedig most a Hamburgtól távozó Huub Stevens (PSV) helyett szeretnék megszerezni.Varga Tamás írta:LG!
Van Basten aláírt a Bayern MÜnchenhez jövőre, ha jól emlékszem. Ha nem, javítsatok ki. Mert Hitzfeld svájci szövetségi kapitány lesz, Basten pedig otthagyja a holland válogatottat.
Majd visszahozza Laporta van Gaalt.
Tudod mi a durva? Hogy el tudom képzelni... Nem vicc!Varga Tamás írta:LG!
Van Basten aláírt az Ajaxhoz jövőre, ha jól emlékszem. Ha nem, javítsatok ki. Basten pedig otthagyja a holland válogatottat.
Majd visszahozza Laporta van Gaalt.
Pontosan, és is ezt szoktam magyarázniBoixos írta:akárki is jönne, azért egy jó edzőnél sztem alapkövetelmény, h a rendelkezésre álló brigáddal (az általa kért kiegészítésekkel, cserékkel), olyan focit játszasson, ami az adott feltételek mellett a lehető legjobb.
nem hiszem el, h mondjuk murinnyó a samuval, ronaldinhóval vagy messivel és xaviékkal nekiállna bekkelős focit játszani, ők erre alkalmatlanok.
de ez vonatkozik a többi edzőre is.
így van, sajnos az egyik szitu generálja a másikat.Rivaldo11 írta:Egyszerűen NEM HISZEM el, hogy nem lehet BELENYÚLNI vhogy az ilyen meccsekbe. Sajnos a mi edzőnk nem tud. Pedig ezer és egy lehetőség van mondjuk-ha már nem döntöttük el a meccset az első félidőben, és ha már visszaálltunk-legalább 2:1-nél lefékezni az ellent, és behúzni a 3 pontot. Ajátékosok mellett nyakig sáros Frank is.