Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.14. 15:23:50

Lionel85 írta:Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
szerintem nem!!
de olyanok fognak szerintem játszani majd akik eddig nem kaptak annyi lehetőséget
pl.: Huntellaar
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.14. 15:21:47

Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
Kép
Kép
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2008.06.14. 14:45:11

A tegnapi Holland-Francia meccset kivetítőn néztem Győrben egyik barátnőmmel természetesen mindketten az Oranjénak drukkolunk már jó ideje, szóval ott ült mögöttünk egy Holland család tiszta narncsba öltözve ott doboltak meg fújták a dudát nagyon komolyak voltak! :D

Jó meccs volt! :wink: Egyedül Titit meg Thuramot sajnáltam!

Így tovább Németalföld! Hajrá Hollandia! :twisted:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.14. 14:42:18

Ha jól tudom Boulahrouz még a Chelsea játékosa, s csak kölcsönben van Sevilla-ban.
ronalmartin írta:Sztem hollandia a tartalék csapatával fog felállni !! Szerintetek a Svéd - Spanyol és a Görög - Orosz meccsen mindegyik csapat lő gólt?? tippmix-es fogadás :)
1.: tippmixen nem éri meg fogadni...
2.: hogy mindegyik csapat lő gólt?
-Sve-Spa : 2-0-t tippeltem
-Gre-Rus : 1-2-t
Asys írta:Egyedül Titit meg Thuramot sajnáltam!
Nos, Thuram ideje lejárt, én nem értettem Domenechet, miért kell ilyen öreg védelemmel felállni, miértn em kezd Nasri, s miért nem vitte Cissé-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.06.14. 14:47:02-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.14. 14:36:51

Etooka írta:Boulahrouz az nem Sevillában van amúgy is?
Épp azért írtam.. :)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.14. 13:21:31

gonosz írta:
Lesy írta:Úgy tűnik a Sevilla máris megtalálta Alves utódját. Boulahrouz kiválóan játszik az EB-n, megfelelő helyettese lehet majd a brazilnak.
Hát nem játszik rosszul, de kicsit darabosan védekezik..bár hatásos ("mindegy merre, csak a kaputl el!"-sztem hasonlo a felfogása). :lol:
Boulahrouz az nem Sevillában van amúgy is?
.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.14. 12:56:19

Lesy írta:Úgy tűnik a Sevilla máris megtalálta Alves utódját. Boulahrouz kiválóan játszik az EB-n, megfelelő helyettese lehet majd a brazilnak.
Hát nem játszik rosszul, de kicsit darabosan védekezik..bár hatásos ("mindegy merre, csak a kaputl el!"-sztem hasonlo a felfogása). :lol:
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
ronalmartin
Barça B

2008.06.14. 12:42:28

Sztem hollandia a tartalék csapatával fog felállni !! Szerintetek a Svéd - Spanyol és a Görög - Orosz meccsen mindegyik csapat lő gólt?? tippmix-es fogadás :)
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.14. 12:39:05

Úgy tűnik a Sevilla máris megtalálta Alves utódját. Boulahrouz kiválóan játszik az EB-n, megfelelő helyettese lehet majd a brazilnak.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.14. 12:36:25

van Bastenben van annyi, hogy nem adja oda a meccset a románoknak. De van egy oylan érzésem, hogy egy tartalékos csapat fog kimenni és egy erős X lesz a meccs.

VIVA ESPANA!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.14. 12:32:34

remélem nem tör meg ma a spanyol lendület.
Ti mit gondoltok mit fog csinálni van basten? odaadja a meccset a románoknak vagy játsztatja a csapatot normálisan?
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.14. 11:31:29

Hát szégyen ez az olasz, francia válogatott. Románok is szégyen de magukhoz képest nagyon jók. Azért remélem nem ők jutnak tovább hanem a Hhollandok mögött az olaszok. A Francia csapat többre lehetne képes, de nem ezzel a kezdővel és edzővel. Kezdeném a védelemmel. Se Sagnolt, se Thuram-ot nem erőltetném. Abidal helyett Evrát játszatnám. Makeléle, Govou, Malouda sem lenne nálam a kezdőbe. Kb így állnék fel a helyükben. De bolond ez a Domenech.

------------Coupet
Clerc-Gallas-Squillaci-Evra
------------Vieira
---Toulalan------Ribery
------------Nasri
------Henry--Benzema
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.14. 11:23:02

LG írta: Gomisokat,
Annak a Gomis gyereknek még egy értelmes megmozdulása nem volt az EB-n!Nagyon j húzás volt!Trezeguet már lőtt volna kettőt!Bravó Domenech!
.
albicelesteX
A Vadász

2008.06.14. 11:04:08

Én is egyetértek ezzel!ha a franciák kipottyannak akkor az edző fejét fogják követelni és joggal!!!!Trezeguet otthon hagyni elég nagy hülyeség volt!!!Ugyan ez a helyzet az olaszoknál is!Donadoni Lippi nyomának a poráig sem ér!!!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.14. 09:12:51

barca99 írta: Másrészről viszont ezek a románok a legjobb nyolcban?! :?
Miért inkább a gyökér olaszok :?: Most is csak azért menekülltek meg, mert Mutu Buffonba lőtte a labdát...
Az olaszok, h gyengék lesznek arra számitottam. A franciák teljesitménye viszont hatalmas csalódás nekem...de annyira hülye ez a Domenech :evil: Az EB előtt azt hittem, h majd a fiatalok viszik a hátukon ezt a csapatot, pl. Ben Arfa, Benzema, Nasri és többiek. Erre meg ilyen Maloudákat, meg Gomisokat, meg ilyen taknyokat erőltet, szvsz Onri se kéne oda a kezdőbe. Trezegének is nagyon jó szezonja volt, ő meg otthon van...rohadj meg Domenech :!:
André T.
Jugador del Barça

2008.06.14. 09:04:39

Na ezek után mostmár kiváncsi vagyok milyen kifogással fognakjönni a hol
landok ellen a franciák???hát gondolom ezzel:LESGÓL VOLT!!!LESGÓL VOLT
!!! :lol: :lol: :lol: mint az olaszoknál ismertbevett szokással hogyha egysz
er már képtelenek bevenni az ellenfél kapujátt ellentétbe azokkal akik mo
st 7-1 gólklönbséggel elsők hát igen mire is lehetne fogni a sz...r teljesitmé
nyüket hát természetesen a birókra és a partjelzőkre.Mert hát a beismerés
olykor fájdalmas dolog. :lol: :lol: :lol:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.14. 09:02:15

Hát ezek a hollandok nagyon nagyok!Dehogy Thuram mit keres még ott,azt nem értem!Robben ott tologatta a labdát előtte 1cm-re,ez meg hátrál az 5ösön :!: Kész katasztrófa!Lassú a mozgása,a gondolkodása,nagyon nem kellett volna már neki ez az EB!Rafael Van Der Vaartal kapcsolatban továbbra is ugyanaz a véleményem:le kéne igazolni,szenzációs!Igazi irányító!Sneijder meg ők valami fantasztikusan irányítanak!A "kalóz" is szenzációs,Ribery semmit sem tudott azon az oldalon csinálni!
Az olaszokat sajnálom,mert a büntető nem volt az,Zambrotta meg egy ilyen hülye hibát vétett!Aztán ugye a lesgól nem volt lesgól,és az olaszok támadtak,de semmi sem sikerült nekik,nagy akarásból majdnem nyögés lett a vége!De én még mindig őket tartom a 2. továbbjutónak!Án nem tudom elképzelni a hollandokról,hogy leadják a meccset!Akkor mind Van Basten,mind a Holland csapatot úgy megutálná mindenki!Ráadásul az az ország,ahol ott van Johann Cruyff,a "Dream Team" egykori edzője,nem hiszem,hogy megteheti ezt!
A legjobbakat!Ma a spanyolok verik majd a svédeket,az oroszok meg a görögöket!Viva Espana!
.
depth
Capitá del Barça

2008.06.14. 08:29:58

aronba írta: nehezedre esik a lófejű becsületes nevét leírni? te sem szeretenéd ha téged meg hugyabugyakutyunak :D hívnának
Igazából én leírnám, de egyszerűen képtelen vagyok rá :cry: Valami pszichés eredetű probléma lehet :lol:
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.14. 07:20:40

depth írta:
ozsimiki írta: ha 11reálos lenne a kezdőben,akkor is. Ez válogatott, mást szimbólizál nálam mint a klubb,teljesen.
Ez nálam is így van. Úristen, mekkora jók voltak...

F. de Boer, R. de Boer, Davids, Seedorf, Overmars, Stam, Kluivert, Cocu, Bergkamp, Reizinger

Ezt a csapatot szerettem meg, de lehet, h pár év múlva a jelenlegit fogjuk emlegetni: Sneijder, Robben, Broki, a lófejű, Van der Vaart, az unszimpatikus Kuyt, de mégis mekkora játékos, a ma kicsit gyengébb Engelaar, a mindig jó csere Van Persie, a tanárian játszó De Jong vagy a hatalmas tehetség Huntelaar.
nehezedre esik a lófejű becsületes nevét leírni? te sem szeretenéd ha téged meg hugyabugyakutyunak :D hívnának
depth
Capitá del Barça

2008.06.14. 03:13:34

ozsimiki írta: ha 11reálos lenne a kezdőben,akkor is. Ez válogatott, mást szimbólizál nálam mint a klubb,teljesen.
Ez nálam is így van. Úristen, mekkora jók voltak...

F. de Boer, R. de Boer, Davids, Seedorf, Overmars, Stam, Kluivert, Cocu, Bergkamp, Reizinger

Ezt a csapatot szerettem meg, de lehet, h pár év múlva a jelenlegit fogjuk emlegetni: Sneijder, Robben, Broki, a lófejű, Van der Vaart, az unszimpatikus Kuyt, de mégis mekkora játékos, a ma kicsit gyengébb Engelaar, a mindig jó csere Van Persie, a tanárian játszó De Jong vagy a hatalmas tehetség Huntelaar.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.14. 01:29:36

Holland-Francia után:

"TOVÁBBJUTÁS, GYŐZELEM NÉLKÜL?
Amennyiben a román válogatott is kikap Hollandiától, az olasz–francia derbin pedig döntetlen születik, akkor egy csapat győzelem nélkül léphet tovább csoportjából – erre az Európa-bajnokságok történetében még nem volt példa!"

"DICSŐSÉGES ÖTVENES
Robin van Persie találata volt az oranje 50. gólja az Európa-bajnokságok történetében – ezzel a holland válogatott minden idők leggólerősebb Eb-csapata"

"WENGER: HOLLANDIA A TRÓNKÖVETELŐ!
„A holland válogatott hétszer talált be két meccsen, és ezzel az Eb nagy esélyesévé nőtte ki magát. A francia válogatottból hiányzik valami: a hatékonyág, a gyilkos ösztön. Nem a képességekkel van a baj, de a magabiztosság és a meggyőződés is hiányzik a játékukból” – nyilatkozta Arséne Wenger a mérkőzés után."

Amúgy Van Basten tényleg zseniálisat húzott,és énsem örültem az eddigi ténykedésének,ahogy alattam említették, Seedorf,és többi régi ikon kihagyása...de ezen az EBén megcáfol engem is. Remélem tartja ő is a formáját,ősidők óta a legnagyobb kedvencem a Holland csapat,ha 11reálos lenne a kezdőben,akkor is. Ez válogatott, mást szimbólizál nálam mint a klubb,teljesen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2008.06.14. 01:25:17

Nagyon szimpatikusan játszik a Holland csapat. Pedig már örültem hogy csak a Spanyoloknak szorítok idén igazán. Rég volt ilyen már kontinens tornán, hogy úgy gondoltam csak egy kedvencem van.
De mostmár tartom magam akkoris ehhez, meg persze picit Deconak, Henrynek, Abidalnak, meg persze Van der Saarnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
depth
Capitá del Barça

2008.06.14. 01:16:49

A Realosok hatalmasat játszotottak most is, Sneijder az előző meccsen is. Iszonyatosan erős ez a holland keret, mekkora klasszisok ülnek a padon, áhhhh.

Remélem a két kedvenc csapatom (Spanyol,Holland) nem kerül össze már az elején.
Rumig
Entrenador del Barça

2008.06.14. 01:16:45

barca99 írta: Nem tudom miért nem játszanak egy 4-4-2-t egy vkp-val meg egy támadóbb kp-val... többet akkor se nagyon kaptak volna. Viszont lehet, hogy ők találank be először.
Mert nincs. Nem az az igazán nagy baj a franciáknál, h már nincs Zidane, hanem h egyáltalán nincs irányító/támadó középpályás középre, Nasrit kivéve, de ő feltehetőleg még kevés ehhez, meg nyilván Domenech nem bízik benne, különben játszana. Ellenben vkp-ből van 4 ( :shock: #-o :-s ) Toulalan és Makalele mellett Vieira és Lassana Diarra. A franciák ott bukták be az EB-t, h főnök úr kihúzta a listáról Flaminit és Ben Arfát! És hiába hozza be Gomist (nekem is felettébb bénának tűnt) meg Anelkát, ha nincs, aki eljuttassa odáig a labdát. Szegény Ribery meg futkoshat keresztbe is egy csomót, h legyen vki, aki szervez.

Van Basten meg igen nagyot húzott ma. A most bizonytalanabb Engelaar lecserélése valamennyire adta magát, na de h Robbent állította be a helyére :shock: És nem bejött?! :D Végülis logikus volt az elgondolás, franciáknak menniük kellett, így jobban kinyíltak, ilyenkor egy gyors szélső igen hatásos lehet. Na de h be is merte vállalni, respect. (Amúgy nem nagyon birom MvB-t edzőként -talán főleg azért, mert összeveszett az általam megkedvelt egykori csapat olyan kulcsembereivel, mint Davids és Seedorf- meg nem is tartottam sokra. Asszem kezd megváltozni a véleményem)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.13. 23:30:34

Boixos írta:de becseréli ezt a riadthajú gomist v ki a fszt, aki max megijedni tud a labdától, egyeneset belerúgni már nem annyira.
[ :lol: :cry: ]

Már fáj a hasam a nevetéstől... :lol:

Mellesleg igazad van. Gomist beválogatta, rúgott két gólt, egyből jöttek "Zizou óta senki nem mutatkozott be (2?) góllal a válogatottban" szövegek. Erre ez a pőcs el is hiszi, hogy ezzel itt az új Zidane. Nekik kell a pont, de fosnak támadni... Nem tudom miért nem játszanak egy 4-4-2-t egy vkp-val meg egy támadóbb kp-val... többet akkor se nagyon kaptak volna. Viszont lehet, hogy ők találank be először. Nem baj, majd takaróznak az 1-0-nál meg nem adott 11-esen.
Lezárt