Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem nem!!Lionel85 írta:Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
1.: tippmixen nem éri meg fogadni...ronalmartin írta:Sztem hollandia a tartalék csapatával fog felállni !! Szerintetek a Svéd - Spanyol és a Görög - Orosz meccsen mindegyik csapat lő gólt?? tippmix-es fogadás
Nos, Thuram ideje lejárt, én nem értettem Domenechet, miért kell ilyen öreg védelemmel felállni, miértn em kezd Nasri, s miért nem vitte Cissé-t.Asys írta:Egyedül Titit meg Thuramot sajnáltam!
Boulahrouz az nem Sevillában van amúgy is?gonosz írta:Hát nem játszik rosszul, de kicsit darabosan védekezik..bár hatásos ("mindegy merre, csak a kaputl el!"-sztem hasonlo a felfogása).Lesy írta:Úgy tűnik a Sevilla máris megtalálta Alves utódját. Boulahrouz kiválóan játszik az EB-n, megfelelő helyettese lehet majd a brazilnak.
Hát nem játszik rosszul, de kicsit darabosan védekezik..bár hatásos ("mindegy merre, csak a kaputl el!"-sztem hasonlo a felfogása).Lesy írta:Úgy tűnik a Sevilla máris megtalálta Alves utódját. Boulahrouz kiválóan játszik az EB-n, megfelelő helyettese lehet majd a brazilnak.
Annak a Gomis gyereknek még egy értelmes megmozdulása nem volt az EB-n!Nagyon j húzás volt!Trezeguet már lőtt volna kettőt!Bravó Domenech!LG írta: Gomisokat,
Miért inkább a gyökér olaszokbarca99 írta: Másrészről viszont ezek a románok a legjobb nyolcban?!
Igazából én leírnám, de egyszerűen képtelen vagyok ráaronba írta: nehezedre esik a lófejű becsületes nevét leírni? te sem szeretenéd ha téged meg hugyabugyakutyunakhívnának
nehezedre esik a lófejű becsületes nevét leírni? te sem szeretenéd ha téged meg hugyabugyakutyunakdepth írta:Ez nálam is így van. Úristen, mekkora jók voltak...ozsimiki írta: ha 11reálos lenne a kezdőben,akkor is. Ez válogatott, mást szimbólizál nálam mint a klubb,teljesen.
F. de Boer, R. de Boer, Davids, Seedorf, Overmars, Stam, Kluivert, Cocu, Bergkamp, Reizinger
Ezt a csapatot szerettem meg, de lehet, h pár év múlva a jelenlegit fogjuk emlegetni: Sneijder, Robben, Broki, a lófejű, Van der Vaart, az unszimpatikus Kuyt, de mégis mekkora játékos, a ma kicsit gyengébb Engelaar, a mindig jó csere Van Persie, a tanárian játszó De Jong vagy a hatalmas tehetség Huntelaar.
Ez nálam is így van. Úristen, mekkora jók voltak...ozsimiki írta: ha 11reálos lenne a kezdőben,akkor is. Ez válogatott, mást szimbólizál nálam mint a klubb,teljesen.
Mert nincs. Nem az az igazán nagy baj a franciáknál, h már nincs Zidane, hanem h egyáltalán nincs irányító/támadó középpályás középre, Nasrit kivéve, de ő feltehetőleg még kevés ehhez, meg nyilván Domenech nem bízik benne, különben játszana. Ellenben vkp-ből van 4 (barca99 írta: Nem tudom miért nem játszanak egy 4-4-2-t egy vkp-val meg egy támadóbb kp-val... többet akkor se nagyon kaptak volna. Viszont lehet, hogy ők találank be először.
[Boixos írta:de becseréli ezt a riadthajú gomist v ki a fszt, aki max megijedni tud a labdától, egyeneset belerúgni már nem annyira.