Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem a beadásai a leggyengébb pontjavarga tamás írta:Nehogy már eladjuk az egyik legszimpatikusabb játékosunkat, nagyon nem örülnék neki. Mert ez esetben Oli lenne Zambrotta elsőszámú cseréje, ami nagyon veszélyes lépés lenne. És különben is: minden meccsen hajt, küzd, beadásai jók. Egyszóval: maradjon!
Szerintem se adjuk el ! Cserének, padra tökéletes! Oleguer-nél biztos hogy jobb! és am minden meccsen hajt, küzd, beadásai roszak ! de szeretem!varga tamás írta:Nehogy már eladjuk az egyik legszimpatikusabb játékosunkat, nagyon nem örülnék neki. Mert ez esetben Oli lenne Zambrotta elsőszámú cseréje, ami nagyon veszélyes lépés lenne. És különben is: minden meccsen hajt, küzd, beadásai jók. Egyszóval: maradjon!
Kivéve, amikor Ronaldinhonak pont félollóra érkezikfcbarcelonazsombi írta:Nekem a beadásaival van a legnagyobb problémám. Ok, hogy a védekezésbe nem olyan jó és a támadást erősiti. De 90% a beadásai nem jók.
Én szeretem Bellettit és cserének még jó egy évig Silvaval együtt utána meg jöhet a változás!Bodi írta:Nekem is szimpatikus Belletti,jó játékos is,de nem védő...
Szóval egy ilyen támadó Barca-ban lehet,hogy többre megyünk egy Zambrottaval,aki védekezni is jól tud.
Nagy vonalakban egyet tudok érteni Veled, én is nagyon szeretem bellettit. Korrekt, tisztességes játékos, minden meccsen hajt, a beadásai is jók. Zambrotta cseréjének, ill. könnyebb meccseken bőven bevethető. Remélem megtartják, megérdemelné a bizalmat. És az az egy lőtt gólja BL-győzelemt ért a számunkra. Az egyik legszimpatikusabb játékos a Barcelonában.bergamont írta:Szerintem Belletti a világ 10 legjobb jobbhátvédje között van, nekem nagyon bejön a támadó mentalitása és nálam kezdő lenne, Zambrotta középpályán is jól nyomná. Oleguer meg nyilván politikailag kell a csapatba, Rijkaard csak jól járhat a szerepeltetésével, miután Presas anno mint katalán nem kért a spanyol válogatottságból...
Noigen, nemhiszem hogy Zambot kellene jobb szélsőként jáccatnunk, oda vannak egészen tűrhető spílereinknoname írta:Üdv!Belletti jó támadásban, de védekezésben nem ezért sokkal jobb Zambrotta. Kp-ra van más, ha 4-4-2-t játszunk.
Üdv!Belletti jó támadásban, de védekezésben nem ezért sokkal jobb Zambrotta. Kp-ra van más, ha 4-4-2-t játszunk.bergamont írta:Szerintem Belletti a világ 10 legjobb jobbhátvédje között van, nekem nagyon bejön a támadó mentalitása és nálam kezdő lenne, Zambrotta középpályán is jól nyomná. Oleguer meg nyilván politikailag kell a csapatba, Rijkaard csak jól járhat a szerepeltetésével, miután Presas anno mint katalán nem kért a spanyol válogatottságból...
Üdv a fórumonbergamont írta:Szerintem Belletti a világ 10 legjobb jobbhátvédje között van, nekem nagyon bejön a támadó mentalitása és nálam kezdő lenne
Elméletileg...de ugy már jo lenne, mert sajnos mindig lexnek sérültek....Mr. Master írta:Guddy, Ezqu, MAxi, Belletti/Silvinho, Edmilson/Motta mehetnek, és még három játékos ígyis a lelátón ücsörög....
Bélát én is megtartanám, viszont Mottát is, inkább őt, mint Edmilsont.La Pulga írta:Viszont Mota-t eladnám.de Belletti-t nem!![]()