2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azért túlzás! Igen, lehet hogy ö a Világ egyik legjobb képességü játékosa, de hogy sz*rik bele az egészbe az is biztos.Norbusz írta:Hosszabítani kell vele 2014-ig.
Most is ő a Világ legjobb képességű játékosa.
Hát igen, lehet benne valami. De nekik nem megy az edzés rovására. Legalábbis ahogy én elnézem, mert Deco és Marquez nem teljesit rosszul, és nem azt kell olvasni -sajnos- hétröl hétre, hogy kimaradásai voltak, másnaposan jöttek el meccsre stb...Mit gondoltok, Deco, Márquez nem bulizik, nem jár el lazítani, kikapcsolódni?
Csak Seedorf üzent neki, hogy nem adja át neki a 10-es mezt, meg most ez a Gattuso nyilatkozat. Ez nem olyan sok... Azon kívűl a csapatban lévő brazilok és a vezetőség mind szeretnék ha Milánóban kötne ki... Gattuso pedig azt fontolgatja, hogy Angliába folytatja, és akkor csak egy mezszám váltás lenne ott neki.danko94 írta:http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2543 Ezt komolyan nem értem sztem egy nagy kamu!!!! Ha már most nem akarják oda a jövőbeli csapatársak akkor mi a ...-ér akar annyira odamenni????![]()
![]()
Szánalmas amit csinál.Titinho írta:Valaki kért egy képet mostanság Ronnie-ról ahogy bulizik! Hát tessék:
http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Este 10-től reggel 5 óráig TÁNCOLT (elvileg a sérült lábával) az egyik Castelldefelsi discoban. Olvassa el a cikket, ha valakit érdekel...érdekes cikk...
gondolom felhivott laporta és elmesélte neked h midne edzésen maláj részegen jelenik meg ronaldinho?messi1995 írta:de akkor is ilyet hogy tehet meg a csapata felé?! rijkard(vagy tudom is én hogy kell irni a nevét) a végsőkig védte takarta a titokzatos kis életit neki! erre megjelenik részegen edzéseken nem jár edzésekre,holt részeg, há akkor huzzon a öregek otthonába (MILAN)
UI:ELNÉZÉST HA VALAMI BÁNTÓT IRTAM![]()
ha minden este partyzott volna akkor csak készül róla egy [auto_cenzúra] képCooltiszo írta:(Léteznek olyan helyek is ahol beállsz a limuzinnal a garázsba úgy szálsz ki és be, és oda nem nagyon jutnak be paparazzik)
De a lényeg: tök mindegy hogy csinálta, de ő volt az aki a hanyagságával tönkretette magát(végleg vagy csak 1-2 szezonra...),úgyhogy sok sikert neki. Viszlát.
Az is furcsa, hogy az egyik edzésre pillangós állapotban érkezett...Z$ołtu írta:Ebben az a vicces, hogy annyi a paparazzi..Miért nem készült egy k..va kép arról, hogy épp megy be egy bárba és kijön s..gg részegen? furcsa..Zozzy 5 írta:Elment inni meg Lays chipset enni.
Mondjuk nem hiszem, hogy valamelyik Barcelonai belvárosi kocsmába ját inni. Inkább rendezi ő otthon valamelyik villájában a partykat ott meg azért elég nehéz lehet lekapni.Z$ołtu írta:Ebben az a vicces, hogy annyi a paparazzi..Miért nem készült egy k..va kép arról, hogy épp megy be egy bárba és kijön s..gg részegen? furcsa..Zozzy 5 írta:Elment inni meg Lays chipset enni.
Roni már elmegy , ez biztos. jogos , amit mondasz , Barcsay , de most már ez van, a klub elengedte őt. még az is bekövetkezhet , ami az arsenalnál , akik eddig háttérbe szorultak miatta , azok most játéklehetőséget kaphatnak , és reméljük ezt tolerálják.chi omega írta:persze. ez itt az fc ronaldinho, nem az fc barcelona, jogos amit mondasz.Barcsay írta:A mundodeportivo kijelentette,hogy a csapat azóta van válságban,mióta Ronaldinho nem érzi jól magát a csapatban.Szóval...Engedje csak el a klub.Sok marha,nemhogy marasztalnák,elkergetik.Ha körülötte szerveznék át a dolgokat,és olyan környezetet teremtenének,amiben újra "képes produkálni"...Az egyetlen megoldás az edzőváltás,és kell egy erőnléti edző is.Nagy butaság őt elengedni!