https://www.youtube.com/watch?v=EBO-LSOiDDINero. írta: Nem gálát várok de legalább 4-5 egymást követő pontos passzt. Az egy dolog ha valaki gyenge, de a Ligában is látjuk hogy a kiscsapatok is képesek szép dolgokra.

https://www.youtube.com/watch?v=EBO-LSOiDDINero. írta: Nem gálát várok de legalább 4-5 egymást követő pontos passzt. Az egy dolog ha valaki gyenge, de a Ligában is látjuk hogy a kiscsapatok is képesek szép dolgokra.
Nem gálát várok de legalább 4-5 egymást követő pontos passzt. Az egy dolog ha valaki gyenge, de a Ligában is látjuk hogy a kiscsapatok is képesek szép dolgokra.Messias2 írta:Komolyan nem értem pár ember, miért vár minden válogatott meccs előtt gálát!?Nero. írta:Remélem most már megprobálunk focizni is, és nem csak alibi 0-0ra játszani. Ha megint a szokásos sz.arral rukkolnak elő akkor kikapcsolom.
Én most teljesen elégedett lennék egy 0-0-val.
Komolyan nem értem pár ember, miért vár minden válogatott meccs előtt gálát!?Nero. írta:Remélem most már megprobálunk focizni is, és nem csak alibi 0-0ra játszani. Ha megint a szokásos sz.arral rukkolnak elő akkor kikapcsolom.
2 csatáron eléggé meglepődtem. Szalait megértem, h kezd, mivel elég magas, jól fedezi a labdát, ergo fel lehet rá ívelni. Már csak jól kéne megjátszania a labdákat. Némo gyors, ügyes, és bombaformában van. Jó választás.defender3 írta:Kezdő ma estére
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Kleinheisler, Gera, Elek, Dzsudzsák – Németh, Szalai
Huh...hát bátor a kapitány.defender3 írta:Kezdő ma estére
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Kleinheisler, Gera, Elek, Dzsudzsák – Németh, Szalai
Engem is teljesen, nem is tudtam, hogy egészségügyi problémái vannak. A Trollfocin vettem észre. Részvétem a családnakMihu írta:Borzasztó...kajak lesokkolt, mikor elolvastam...Nyugodj békében Marci!![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... -32-eves-k" target="_blank ... mpaign=fut
Nekem ennyi pont elég ha ezt írod, s féljek tőlük, jobban mint egy szlovénektől vagy dánoktól. Az hogy kik vannak és hol az lényegtelen, csapatként erősek vagy sem. Hollandok se rossz nevekből állnak.....Pont hogy abban jók a norvégok, amiben mi is, viszont abban meg jobbak, emiatt lesz ez brutál nehéz. Inkább jött vol Krohn Deli meg anyám kínja, de őket egy fegyelmezett játékkal ellehet tüntetni, míg odaraksz egy "noname" magas colost és próbáld lefejelni.....visca el barca írta:persze nem maradonak rohangálnak, de a dánoknál ott van egy krohn deli, wass, eriksen, az íreknél egy coleman, long, meg a millió PL edződött arc, a szlovéknak van két majdnem világklasszis kapusuk egy kampl, egy bombaformában lévő ilicic stb stb.
a norvég egy jól összerakott, fegyelmezett brusztolós csapat (pont a Te "ízlésvilágod"), ennek ellenére messze ellenük érzem a legtöbb esélyt
Többieknél se Maradona emberek rohangálnak. Viszont rögtön a pontrúgásaink kevésbé hatékonyak lehetnek ellenük, plusz egy gyors ember és komoly gondjaink lehetnek. Lsd pl Torje, aki rögtön beugrik hirtelen. Gyors, jól fedezte, nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni.visca el barca írta:ellenben viszont a szlovénekkel, dánokkal, írekkel, nekik nincs egy klasszisuk sem.Bob_Marley írta:Erősek, jól fejelnek, biztos van gyors emberük is