Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont az a lényege,hogy leessen az álla annak,aki nem számít rá.Xavinho írta: Viccen kívül viszont valami kicsit hihetőbb is lehetett volna,mert így nem volt sok értelme.
Miért sajnosKardi írta:Az egész szerintem csak április 1.-jei átverés...sajnos! A kedvenc játékosom volt Roni és azis marad. Szerintem Pep keze alatt sikerülne visszatérnie az elitbe és újra a világ legjobbja lehetne. Kamu sajnos Cehc, Villa, Silva vásárlása is...mindegyikbe szívesen belemennék szó nélkül!
Erre Shevchenko barátunk már rácáfolt...House írta:egyébként, sztem ha egyszer elment, ne jöjjön többet vissza egy labdarúgó sehova
Én is pont így vagyok vele. Először amikor megláttam a címet mindenféle kérdőjelek nélkül, akkor egy kicsit felvillant a szemem, amikor elkezdtem olvasni, olyan fura volt minden, hogy kész tényként volt állítva minden, meg a titokzatos tárgyalások, nyilatkozatok stb..., és leesett, április 1 van. Na mindegy egy kicsit azért beleéltem magamat, de jó poén volt.R10aKIRÁLY írta:Áhhhhhh nagyon megörültem a hirnek.... de aztán leesett nekem is, hogy április 1 van...Örülnék én neki, Pepnek hátha sikerülne rendbeszedni...mióta elmenta szabadruásokat nagyon gyatrán értékesitjük...
Én nem...nem is néztem meg, h hányadika van, szóval semmire nem készültem, igy bár meglepőnek tartottam a cikket, de azért elhittemsocio66 írta:Hát én a tavalyi beszopás után már készültem erre,úgy kapcsoltam be a gépem,hogy 'na,vajon most mi lesz..'
Ettől függetlenül jó,ötletes cikk gratula Ivánnak.
persze tudom és teljesne igazad van. meg én tavaly nyáron amugy is ugy voltam h jobb ha ő továbbáll...Varatrix írta:Nem fér volna be a keretbe.currahee írta:de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!
Annyi lehetőséget kapott volna mint Hleb, ugyanúgy nem mutatott volna semmit. És megbánta volna, hogy nem igazolt a Manchaster citybe.
Nem fér volna be a keretbe.currahee írta:de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!