Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1)Perezt lathattad a vegen, amint gratulalt a Lyon elnokenek.Rivaldo11 írta:Ma bebizonyosodott, hogy nem elég 250 milla a Bl serlegre, és nagyon szeretném látni perez savanyú pofáját, vajon mit szól ehhez? Ronaldo is visszább vehet az arcából, meg az igérgetésből... Hiba volt azt hinni 2 jó meccs után a madridistáknak, hogy övék a világ. Itt az ellenfelek nem kikapni jönnek a Bernabeuba. 2 komolyabb rivális vendégeskedett náluk ebben a Bl szezonban, és egyik ellen sem tudtak nyerni ( Milan, Lyon)
Amióta ismerem, ezt csinálja. Mert rendesen felpörög minden alkalomra, és mindig elintézi a csapatának a meccset az első 25 percben, hogy aztán már csak a védekezésre kelljen figyelniük. Ezért nagyon nagy kincs egy csapat számára - de az már tényleg menthetetlen, ha ezt egy nagy csapat nem tudja kihasználni.mess2009 írta:C.Ronaldónál már több meccsen is bejött, hogy az első 3-5 percben lerohan a szélen és gólt lő, ezt jó lenne nekünk külön is megjegyezni!
Csak addig, amíg nem kapnak egy komoly ellenfelet. A Madrid (Maxsteel666 írta:Azt hiszem idén a két francia csapattal komolyan számolni kell idén a BL-ben
MasterCard-al köthetnének egy reklámszerződést, ugye van ami megfizethetetlen....(és a reklámban szépen időrendben az átigazolási költségek,majd az összesített eredmények amikkel kiestek 2002/2003as szezontól...degonosz vok ma)MR. TROMORT777 írta:Én nem csak azért vagyok most boldog, mert kiesett a Reál(Boccs Madridisták), hanem azért is mert bebizonyosodott(?), hogy a pénz nem minden. Lehet sztárjátékosokat venni száz milliókért, de ez magában véve nem hozza meg a sikert.
Ígyvan, ne feledjük, hogy minket is megizzasztott 'egy' Stuttgart .Tim írta:Én azért megvárnám a svábok elleni visszavágót...Pláne ha úgy játszunk mintkurdt írta:akkor most madridban kezdődhet a népfelkelés, nekünk meg már nincs nagyon ellenfél innentől a Bl-ben szvsz, csak a Chelsea meg a mai játéka alapján a MU....
az utóbbi meccseken.
Én azért megvárnám a svábok elleni visszavágót...Pláne ha úgy játszunk mintkurdt írta:akkor most madridban kezdődhet a népfelkelés, nekünk meg már nincs nagyon ellenfél innentől a Bl-ben szvsz, csak a Chelsea meg a mai játéka alapján a MU....
A Chelseat meg remélhetőleg megüti az Inter.kurdt írta:akkor most madridban kezdődhet a népfelkelés, nekünk meg már nincs nagyon ellenfél innentől a Bl-ben szvsz, csak a Chelsea meg a mai játéka alapján a MU....
teljesen eggyetértek és én is így gondolom!!!ozsimiki írta:VÉGE![]()
![]()
Real legalább nem zökken ki a 6éve megszokott ritmusból![]()
BARCA drukkerként,és nagy Real ellendrukkerként nagyon örülök ennek (nem érdekel,h bajnokságot ezek után még jobban akarják), akárki akármit mond Perez bá bevásárlása,és ekkora összegű transzfereiben bőven,bőven szerepet játszott a 2010es MADRIDI BL finálé,ezt akarták mindenképp megnyerni,és IDÉN. nem jött össze.
rajtunk a sor,h ismét kupa nélkül maradjon a madrid, meg kell nyerni előttük a bajnokságot.