Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötekedni akarok, de Villa májusban már le lett igazolva. Nem az utolsó pillanatban esett be.AndrésGerardHernandez írta:...
Igen, valahogy így érzem én is, felemásak a benyomásaim Villával kapcsolatban, néha úgy érzem, hogy egyszerűen technikai hiányosságok vannak, pl. olyan hosszú kényszerítők, hogy Carl Lewis fénykorában sem..., néha nem érzi az ütemet, elpattannak a labdák, hosszúak az átvételek, nem érzi, mikor kellene visszatenni egy labdát és mikor kellene megindulni vele...Andris írta:Nagyon aludt, meg az előző meccsen is.
De azért pont a közelmúltban életmentő gólokat szerzett már, méghozzá kifejezetten higgadt és elegáns megoldásokkal.
el clasico dupla, pontmentős 1-1 bajnoki, Arsenal odavágó...
Ettől függetlenül még nem vagyok vele elégedett, Samuhoz ő se mérhető egyelőre. Csak jobb mint Henry v Ibra volt bármikor is.
Ha az idényt nézem, akkor nekem sem, de ezen a meccsen kritikát érdemel. Olyan helyzeteket hagyott ki, h ha nincs meg a továbbjutás, akkor jogosan meg lehetett volna találni érte.ozsimiki írta:Én nem vagyok annyira elégedetlen vele, most is megvoltak a bemozgásai, kapta is szépen a kiugratásokat, most nem ment be. Odavágón beszórt egyet.
ha az idény eddigi részét nézem, semmi problémám vele.
Ugyanígy gondolom.ozsimiki írta:Én nem vagyok annyira elégedetlen vele, most is megvoltak a bemozgásai, kapta is szépen a kiugratásokat, most nem ment be. Odavágón beszórt egyet.
ha az idény eddigi részét nézem, semmi problémám vele.
köszii az értékes hozzászólást.. csak tudod azt veszem észre, hogy akármennyit küzdhet ő alig ismerik el a munkáját. szeretném látni azt aki kritizálja, ő mit tenne hasonló helyzetben a pályán mikor az ember úgy is feszült.. Szerintem megtett minden tőle telhetőt, ha nem lőtt gólt nem lőtt. De a javára kell írni h. nehéz dolga lett vna a Barcának ha ő nem rúgja be febr.16-án az arsenal otthonában a gólt..barcadv7 írta:Szerintem összeszedi ő magát a következő meccsekre. Volt már ilyen, lehet legközelebb lő kettőt. Most egy gólpasszig jutott, mindenkinek vannak gyengébb napjai sajnos neki ez mára jutott.
Szintén...Andris írta:Sajnos ő volt az egyetlen, akivel borzalmasan elégedettlen voltam (megint), gólpassz ide vagy oda.
Bőven meg vagyok vele elégedve góltermésileg, bár máshogy is.SuperMessi írta:Zlatant már most túlszárnyalta persze, de sajnos az ő teljesítményét nem volt nehéz...Szép gól volt egyébként.barcaaa91 írta:Azt hiszem ezért igazoltuk. Már 21 gólnál jár, ami nem rossz. Lassan eléri a szezon előtt általam felállított 25 gólos határt. Ha jól tudom már most szerzett annyi gólt, mint Ibrahimovic tavaly egész szezonban.
21? Ebből mennyi a PD/BL/Kupa? Zlatant már most túlszárnyalta persze, de sajnos az ő teljesítményét nem volt nehéz...Szép gól volt egyébként.barcaaa91 írta:Azt hiszem ezért igazoltuk. Már 21 gólnál jár, ami nem rossz. Lassan eléri a szezon előtt általam felállított 25 gólos határt. Ha jól tudom már most szerzett annyi gólt, mint Ibrahimovic tavaly egész szezonban.