Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nem,de a szemfüles fotósok rávilágítottak,h azok a naaaaagy bombák jócskán kivettek belőle...Game90 írta:Két fontos kérdés így 1 óra fele:
1. CR mutogatta a combját a kihagyott 11-es után?
Sztem ez butaság. Akart a Madrid, csak nem tudott, egyszerűen egy jobb ellenfél legyőzte őket. És pár nappal egy bajnokságot érő klasszikus után azért ez érdekes szurkolói megnyilvánulás.G.Gabe írta:SZÁNALMAS!!!! UNDORÍTÓÓÓ!!! LUSTA BANDA!!! LESZARNAK MAGASRÓL MINDENKIT CSAK ALÓVÉ SZÁMIT.... HÁNYINGERKELTŐ
hehehe...... rájöttek odaát néhányan, hogy miről szól a csapatuk
Egyet értek! Egészen más tészta a Madrid kiesése, mert ott az ellenfél jobb volt egyértelműen. Ezek után nehéz őket Európa 2. legjobb csapatának nevezni. Bár a Bayernt is, mert ők bajnokságot vesztették el egyértelműen a Dortmund ellenében. Ez egy olyan szezon, ahol nem lehet egyértelműen megmondani, ki is volt a legjobb.redmiller írta:Csak az egyik! A másik most is fölényben volt és tovább ment! Lesz FCB a döntőben, de sajnos nem kettő...MessiFan írta:Az komoly. Európa 2 legjobb csapata kiesett
Egyébként Müncheni döntőt Müncheni csapat fog nyerni. Sok hiányzó lesz Chelsea részről, és tényleg jó a Bayern.
1: CR nem, Ramos viszont igenGame90 írta:Két fontos kérdés így 1 óra fele:
1. CR mutogatta a combját a kihagyott 11-es után?
2. az előbb találtam egy ilyen labdát a kertünkben, nem tudjátok, hogy kié lehet vagy hogy kerülhetett oda?
Már lesem is.Deus írta:itt a videó a 11es párharcról, hátha még valakit érdekli
(7 -es gombot lenyomni, ha érdekel a Ramos zseniális lövése)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pCmJOSqf3k
Csak az egyik! A másik most is fölényben volt és tovább ment! Lesz FCB a döntőben, de sajnos nem kettő...MessiFan írta:Az komoly. Európa 2 legjobb csapata kiesett
Egyébként Müncheni döntőt Müncheni csapat fog nyerni. Sok hiányzó lesz Chelsea részről, és tényleg jó a Bayern.
Valahogy megoldjuk, csomagoltatom valakivel zip formátumba, aztán feladatom FedEx-el...G.Gabe írta:Ha elhozod Pestre, én átmegyek majd rajtaPlayMaker írta:Jujj hát erre komoly összeget szántam volna, hogy egy meccsen belül ennyire meglegyen alázva a két legnagyobb arc Roncika meg a Vamos Ramos... De ezek a fiúk ingyen megoldották nekem! Hát ez valami zseniális! (Még mondjuk azt megnéztem volna azért ahogy Pepén átmegy egy villamos, persze hosszába, de azért így se volt rossz...)G.Gabe írta: Én egy pillanatra azt hittem, hogy holdfogyatkozás van, de akkor az a laszti volt
jah,és ezzel,hogy nem nyer BL-t Cé idén sem,így már megint nyílt az aranylabda is.Deus írta:Mellesleg a Messi-ellenes madridisták most befoghatják a szájukat, miután tegnap kihagyta a 11est Messi. Ma meg mivolt? 3 realos hagyta ki, köztük a Krisztina Rózsaldó is.
Azért a többiek nem így állnak hozzá..Xavi001 írta:Én nem tudom,de az 1ik írta,hogy beszáll a skodába,megy a Ferihegyre és beszélget Kassaival..G.Gabe írta:Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Én nem tudom,de az 1ik írta,hogy beszáll a skodába,megy a Ferihegyre és beszélget Kassaival..G.Gabe írta:Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Epic matchup.lui1698 írta:2012 - Bajnokok Ligája döntő (München, Allianz Arena)
Fernando Torres vs. Mario Gomez
Fuck Yeah!
+ Alaba és Badstuber. Nagyon szép lesz, hogy mindkét csapat a B csapatával fog kiállni a döntőben.sjd írta:Szerencsére ha jól láttam, csak Luiz Gustavo-t kell nélkülözniük a bajoroknak.
Ha elhozod Pestre, én átmegyek majd rajtaPlayMaker írta:Jujj hát erre komoly összeget szántam volna, hogy egy meccsen belül ennyire meglegyen alázva a két legnagyobb arc Roncika meg a Vamos Ramos... De ezek a fiúk ingyen megoldották nekem! Hát ez valami zseniális! (Még mondjuk azt megnéztem volna azért ahogy Pepén átmegy egy villamos, persze hosszába, de azért így se volt rossz...)G.Gabe írta:Én egy pillanatra azt hittem, hogy holdfogyatkozás van, de akkor az a laszti voltbali 15 írta:Megtaláltam Ramos labdáját