Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem törlődnek a sárgalapok a negyeddöntők után?davi10 írta: Olyan szempontból viszont valóban nehezebb dolga van, hogy ha jól tudom megmaradt Semedo és Busi eltiltásveszélye, gondolom egyiket se szeretné kihagyni az esetleges döntőre.
Szerintem Coutinho kezdése Dembelé állapotától függ majd. Ha jó állapotba lesz, akkor szerintem a francia fog kezdeni, nem hiszem, hogy a Pool bekkelne egész meccsen.
Szerintem nincs olyan nehéz dolga, a tavalyi kerettel nehezebb lett volna, hogy éppen Denis, Gomes vagy Vidal játsszon (ez a névsor...drobika írta:Vannak EV kritikus észrevételeim, de most tényleg nagyon nehéz feladata van megtalálni, hogy hogyan is alakítsa ki a köv. két meccset összeállítás-ügyileg.
Coutinho a legnagyobb kérdés szerintem a Pool ellen...Kezdjen?
Alapesetben ez jogos lenne, de nem pár meccs alatt.Sergi írta:Én viszont tartok attól, hogy a csapat a hétvégén bajnok legyen.
Valamiért azt érzem, hogy ha zsebben a bajnokság, tompulni fog a sikeréhsége a csapatnak, lásd idei PSG vagy Bayern München, hozzáteszem, ezt nem az Bayern jelenlegi szezonjára értem.
Már-már kellene hogy 1 fordulóval később essen le az idei első trófea, és úgy menjen ki a csapat kedden, hogy még minden a levegőben lóg.
Ahogyan írod, a BL a prioritás. Mi van akkor ha nem szombaton leszünk bajnokok, hanem mondjuk 1 fordulóval később? Kevesebbet nem fog érni a trófeamess2009 írta:...
BL elődöntőre értem, de tényleg, elfelejtettem hogy most mi kezdünk otthon. Lényeg a lényeg, szerintem a szezon ezen periódusában ez a játék elfogadható, idegenben, egy kupaszereplésért harcoló csapat ellen.herlius írta:Remélhetőleg azért az első meccset még megvárják Barcelona-banjarvis írta: Véleményem szerint ezt most a legkevésbé lehet számon kérni bárkin is. Bajnokság megvan, a játékosok fejben szerintem már Liverpoolban vannak.
Remélhetőleg azért az első meccset még megvárják Barcelona-banjarvis írta: Véleményem szerint ezt most a legkevésbé lehet számon kérni bárkin is. Bajnokság megvan, a játékosok fejben szerintem már Liverpoolban vannak.
Véleményem szerint ezt most a legkevésbé lehet számon kérni bárkin is. Bajnokság megvan, a játékosok fejben szerintem már Liverpoolban vannak.eva írta:Az eredménytől függetlenül, nagyon-nagyon
gyenge játék!!!