drobika írta:Vannak EV kritikus észrevételeim, de most tényleg nagyon nehéz feladata van megtalálni, hogy hogyan is alakítsa ki a köv. két meccset összeállítás-ügyileg.
Coutinho a legnagyobb kérdés szerintem a Pool ellen...Kezdjen?
Szerintem nincs olyan nehéz dolga, a tavalyi kerettel nehezebb lett volna, hogy éppen Denis, Gomes vagy Vidal játsszon (ez a névsor...

)
Gondolom egyeztet a játékosokkal meg az orvosokkal is, hogy ki milyen állapotba van, szerintem Messi és Alba akiknek mindenképp pihenni kéne, de mégis fognak egy 20 percet kapni.
A Pique, Lajos, Lenglet névsorban már nem vagyok olyan biztos, lehet végigülik az egészet, akár a padon, akár a lelátón. A kp-n szerintem az Alena-Puig duó kezdeni fog, aztán mellé talán Rakitic, ő most pihent
Olyan szempontból viszont valóban nehezebb dolga van, hogy ha jól tudom megmaradt Semedo és Busi eltiltásveszélye, gondolom egyiket se szeretné kihagyni az esetleges döntőre.
Szerintem Coutinho kezdése Dembelé állapotától függ majd. Ha jó állapotba lesz, akkor szerintem a francia fog kezdeni, nem hiszem, hogy a Pool bekkelne egész meccsen.