Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.07. 22:54:52

ma az lesz az esti programom, hogy kiröhögöm az összes hozzászólót, aki olyanokat ír, hogy gyengén játszottunk, fantáziátlanul, lassan, beleszarva vagy csak egyszerűen rosszul. ti láttátok a meccset? nem attól játszunk jól, ha lövünk öt gólt, hanem ha jól játszunk. lőhetünk ötöt rossz játékkal is, és nullát jóval. mindkettőre volt már példa.

pörögtünk, szinte mindennel próbálkoztunk. beadások, visszapasszolt labdák, középen végig kijátszottakkal, távoli lövésekkel, egyéni akciókkal. az utolsó tíz percet meg még ennél is durvábban megtoltuk. itt annak kellene jönnie, hogy gratulálunk az ellenfél csapatának, mert nem sok csapat bírja ki még így is ellenünk, ők megcsinálták. és nem leosztani, hanem büszkének lenni a játékosokra, ahogy végig akartak, még a második gól után is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2012.11.07. 22:56:51-kor.
ahetaton
Barça B

2012.11.07. 22:54:36

Sanama írta:
A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.
Meccsbe sem voltak. Engem meg az idegesít fel, ha nem a futball győz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.07. 22:53:03

A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.11.07. 22:50:54

Legjobb helyen, legjobb időben kaptunk ki. Így nem lehet lazsálni továbbra sem. BL-ben nem árt, ha folyamatos az erőfeszítés, és max. 1 meccs legyen csak tartalékos (persze, ahhoz meg kell verni legközelebb a Moszkvát).

A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet: pl. Kazany, Chelsea. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Benfica és Spartak elleni meccseket el fogják bukni.

A mi csapatunk játékával kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy be kell lőni a helyzeteket, nem a kapus kezébe.
Nem szólhattak volna semmit a skótok, ha kapnak egy 6-ost. Van ilyen, amikor egyszerűen nem pattan be semmi. Volt 2 kapufánk is...a győzelem most nem jöhetett létre.
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.07. 22:50:01

nos a reményen túl megvallom már sejtettem, hogy ez be fog következni!
a vereség bár nem nagy de -totális!! összeállításban, taktikában, néhány kulcsjátékos formáját illetően, és még a motivációt illetően is!
ha egyszer azt harsogtuk - közösen, hogy Fabregas bomba formában van, ha Villa úgyszintén akkor miért nem kezdők????, a beton védelem ellen nincs egyetlen lendületes (kontra) elfutáson alapuló támadás sem?? de ami a fő: Messinek ezen a meccsen egyetlen!!!! klasszis megmozdulása sem volt, a gólja is jószerével véletlen. Alves csupa használhatatlan beadás, Pedró veszélytelen a kapura egy egész meccsen át!!! Xavi meddő, ütemtelen indítsok, Villa észrevehetetlen, ha csak arról nem hogy nem látja a kaput, talán Iniesta és Alba játszott elfogadhatóan, Alexis inkább gyenge mint jó.
ennyi bőven elég, majd azzal jönnek sokan, hogy milyen jól védett a kapusuk! igen??? mutassatok egy egészségs lövést??!!
hát, biztos,hogy mérges is vagyok, de nem hiszem, hogy sokat tévedtem...sajna.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.07. 22:48:17

Nem tudom, mi ez a nagy idegeskedés és világvége hangulat... Minden évben van ilyen meccsünk, a pörgéssel, akarással meg szerintem egyáltalán nem lehet panaszunk. Végig gyorsan járattuk a labdát, arról nem lehet tenni, hogy ilyen hibátlanul védekező csapat ellen ennyi helyzetünk volt. A játékot én nem kritizálnám, mint ahogy Titót sem. Egyáltalán nem értem, miért kritizálják sokan a játékot, amikor legalább olyan élvezetes, mint a Pep-érában, annyi különbséggel, hogy gyorsabb a labdajáratás és nagyobb a végén a küzdés.

Ez egy ilyen meccs volt, ahol nekünk semmi, nekik meg leesett egy szögletgól meg egy kirúgás utáni, ahol pont a csatár elé pattant a labda Xavi miatt. Nem kell betojni, nem is buktunk semmit, max annyit, hogy 2 meccs helyett így csak 1-en fogunk B csapatot pályáraküldeni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2012.11.07. 22:45:54

Ez egy igazi fantáziátlan játék volt, ahogy azt Guarddiola utolsó hónapjaiban megszokhattuk... Le lehet húzni Xavit, mert csak alibizik, (a 2. gól előtti mozdulata elég amatőr volt :shock: ) de mit vártok tőle? Nem fogja végigcselezni a pályát és 1 méterről befejelni a kapuba a labdát, nem az a dolga. Nem volt kinek passzolni, mert alig mozogtak középen a társak... a szélen jól mozogtak, oda rendre ki is adogatta, de hiába ha középen nem megy a helyezkedés. Az utolsó 5 percben láthattuk, hogy mit is tudunk igazán, de azt a mentalitást már a 70. percben fel kellett volna venni, az a véleményem. Ha rendet tesz a fejekben Tito, felépül Puyol, Busi sem lesz eltiltott, és Messi megtalálja a tökeit akkor nem lesz nagy gond.
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.11.07. 22:45:49

Sajnos nem tudok gratulálni a Celtic-nek. Gusztustalan favágó focit játszottak, ráadásul ebben tökéletesen partner volt a játékvezető. És mielőtt még sokan Song meg Mascherano kiállításával példálóznának, javaslom számoljuk össze csak az első félidő megtorlatlan durva belépőit a skótok részéről, Song viszont első adandó alkalommal lapot kapott, ezzel a középpályánk stabilitása haza is lett vágva. Az első félidő bíráskodása megadta az alaphangot a folytatáshoz, a szünet után érezhetően próbált kompenzálni a bíró, de ezzel még rosszabb lett a helyzet, így még indokolatlan csámcsognivaló is jut majd a károgóknak. Nem tudok a srácokra haragudni egy ilyen vereség után, amikor gyakorlatilag minden (még az időjárás is) ellenük volt.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.07. 22:45:00

Hány kapufánk volt? 2?

Ma nem jött össze, ennyi, ha reggel 6ig megy a meccs, itt akkor sem nyertünk volna, az az érzésem.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.11.07. 22:44:52

22%-os labdabirtoklás és 3 kapura tartó lövés, melyből kettő talált kaput, az mind gól is lett. Nincs miről beszélni. Majdnem, hogy elég lenne védelem nélkül játszani. Elől meg mindent védett az ellenfél kapusa. Nagy szerencséje van a Celticnek. Ami viszont roppant zavar, hogy egy Celticet előző meccsen nehezen vertünk, most meg megégtünk.

De inkább itt, mint a bajnokságban. Remélem hétvégére összeszedik magukat, és egy rossz formában lévő Mallorca nem fog ki rajtunk.
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.07. 22:42:12

Tavaly is tudtuk, idén is tudjuk.
Nem tudunk ezzel mit kezdeni, belefér a vereség, különösebben nem izgat, otthon kik kellett volna őket tömni, itt meg az alamizsna.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.07. 22:42:06

El nem tudom mondani, hogy mennyire felhúzott ez a meccs, ami az odavágón idegesített, az most megvolt hatványozottan. Megérkezett Alves is, hogy lehessen a másik oldalról is tenni a labdát a 16-oson belül tátongó fekete lyuknak (mert hogy a beadásokra érkező embert még mindig nem sikerült beépíteni a taktikába), tipikus pontrúgásból kapott gól (ahol megint a 150 centis embernek kellett volna fejelni) mellé egy még nagyobb ökörség, és a szokásos helyzetkihasználás (a kapusnak mondjuk megint jó meccse volt)

Egyébként érdekes, hogy Messi jobbtámadóként (ahol elvileg kevés gólt rúg stb.) szerzett gólt, viszont a cumit úgy látom nem hozta magával :D
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.11.07. 22:38:58

és a MU fordit 2-1 re....
Pedig azzal voltam,hogy ha már mi is kikapunk,akkor a MU is...
Meg Chelsea Shaktar 3-2...
Kép

Titi - The Legend!
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.07. 22:38:41

Megérdemeltük... Olyan érzésem volt, mintha lealibiztük volna teljesen a mérkőzést. A végén pörögtünk egy tíz percet és ennyi. Alig próbálkoztunk átlövéssel, ha meg igen akkor meg a kaput is alig találtuk el. Az első gólra visszatérve annyi, hogy az oké, hogy alapból magasabbak az emberek a mieinknél de az, hogy Alba fel sem ugrik a fejelővel az már luxus. Következő meccset itthon (ha jól tudom Benfica jön) be kell húzni, és ennyi.

Hajrá Barca :!: :wink:
Kép
ahetaton
Barça B

2012.11.07. 22:38:19

Miért csak az utolsó 10percben tudunk pörögni? :(
Vicc..
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.07. 22:37:58

grat a celticnek, emberfelettit nyújtottak és végigcsinálták amit ellenünk kell. három kapuralövésből lőttek két gólt.

nekünk meg nincs szégyenkezni valónk, így kilehet kapni. helyzetekkel, úgy hogy végig hajtottunk. az egyetlen ami cink, hogy így teljes csapattal kell utaznunk moszkvába. [auto_cenzúra], mindegy, én nem vagyok elégedetlen.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.11.07. 22:37:19

kész,2-1.
Szerencsére ígyis vezetjük a csoportot.
A meccs röhejes volt. Nemigaz hogy egy Celticet nem tudunk legyőzni...hm
Kép

Titi - The Legend!
RELOAD
Barça B

2012.11.07. 22:32:25

Csak én vagyok rosszul attól, hogy nincs más taktikánk? Főleg a védekező csapatok ellen? Fáj nézni komolyan, hogy csak erőltetjük az oldal és hátra passzokat és be akarják cselezni kb. magukat gólvonalig. Ilyen játékosokkal miért nem lehet váltani könyörgöm?
Subinho
Director del Fútbol

2012.11.07. 20:10:22

pihentetnék néhány embert, mert fontos meccs a továbbjutás szempontjából, de nem egetverő probléma, ha nem nyerünk!
jobban örülnék egy ilyen kezdőnek:
Víctor Valdés; Montoya, Bartra, Mascherano, Alba; Song, Cesc, Iniesta; Pedro, Messi, Villa
Alves pihenjen még, sérült volt, Piqué ugyanígy
Sergi és Xavi is pihenhetne, sok fontos meccs lesz még, de behoznám Cesc helyére Xavit a 2. félidőben, a labdatartás miatt
Villa - Alexis csere ugyanígy, Villa sérülése miatt és Alexisnek meg kell a játék.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.11.07. 20:10:08

Villát hiányolom, remélem csereként vág gólt/gólokat :D
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.07. 20:09:39

Jobban örültem volna egy ilyen kezdőnek: VV-Alves-Bartra-Masch-Alba-Song-Iniesta-Fabre-Pedro-Messi-Villa.

De ezzel a kezdővel is szét kell kapni a Celticet,és le a gond a követező 2 BL meccsről
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.07. 19:50:27

S.Agüero írta:19:37 - XI Barça: Víctor Valdés; Alves, Bartra, Mascherano, Alba; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis
Cserék:
Pinto, Montoya, Piqué, Fabregas, Jonathan, Tello, Villa.

Számomra meglepő, hogy Pedrót is berakta Tito, azt hittem, a hétvégi kezdőtagsága után most padozni fog.
Valamint az is, hogy Montoya megint kimaradt...

Forster; Lustig, Ambrose, Wilson, Matthews; Commons, Wanyama, Ledley, Mulgrew; Miku y Samaras.

VISCA :!:
MatyiG
Adminisztrátor

2012.11.07. 19:40:08

19:37 - XI Barça: Víctor Valdés; Alves, Bartra, Mascherano, Alba; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.07. 17:45:33

Barcaman1993 írta:Valdes-Alves, Bartra, Mascherano, Montoya-Cesc, Song, Iniesta-Alexis, Messi, Villa
Nagyjából egyetértek a kezdővel.
Jordira valóban ráférne egy pihenő. (Adriano jókor sérült meg...), igaz, hogy Montoya nem egy született balhátvéd, de most jó lesz, úgyis inkább támadásban lesz dolga, ha a múltkori meccset vesszük alapul. :D
Most Bartrát sem hagyhatja ki, egyszerűen muszáj játszania, hacsak nem újít be Tito egy Mascherano-Song tengellyel és Xavi-Cesc-Ini középpályával. :lol:
A Fabre-Iniesta duóval szintúgy egyetértek, a támadósorba viszont beraknám Tellót is, aki az utóbbi találkozókon nem annyira kapott lehetőséget.
Messi ugye adott (remélem, most már előkapja a cumit :D), a harmadik csatár Villa vagy Alexis, én is inkább Villára szavaznék az enyhe formabéli különbségek miatt.
A SPORT amúgy azt írja, hogy Piqué kezdeni fog, bár én nem gondolom ezt valószínűnek. Inkább csereként játsszon 15-20 percet a végén.

Kemény, hajtós meccs lesz ez is.
Ha esetleg ikszre állunk, kivételesen nem kell halálra futnia magát mindenkinek, háromnegyed lábbal már így is a legjobb tizenhatban vagyunk, meg aztán sűrű lesz még ez a november.

Azért jó lenne, ha a Bolha vágna egyet-kettőt Thiagónak.

VISCA :!:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.07. 16:43:52

Ismét meccsnap, hála az égnek. :D Igazából ilyen egyszerűen meccsről nyilatkozni nem lehet. Az első meccsen is tudtuk és a második meccsen is tudjuk, hogy 10 emberrel fognak végig védekezni. Az ilyen kreatív, kiváló, jó, támadó, skót focit mindig is imádtam. :D Igazából elképesztő, hogy egyáltalán nem képesek magukról levetkőzni ezt a nézhetetlen hulladékot. De sebaj. Sztem nyugodtan lehetne 1-2 embert pihentetni. Alba mindenképpen kiraknám, mocskosul sokat melózik. Helyette az Alaveshez hasonlóan, Montoya játszhatna. Középen természetesen Bartraval. A kp-n Song adott, mellé mindenképpen a Fabregas-Iniesta duó kell. Xavi hátulról jól irányít, de a kapuhoz közeli kreatív játékban játékban mindketten jobbak. Alexist mindenképpen betenném és Villa is olyan formát mutat, hogy semmiképpen sem hagynám ki. Akkor egy ilyet el tudnék képzelni:
Valdes-Alves, Bartra, Mascherano, Montoya-Cesc, Song, Iniesta-Alexis, Messi, Villa
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése