Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végülis nem rossz. Alexist nem nagyon értem, de tény hogy neki is kell a bizalom, ahogy Cescnek is kellett. Villa meg szupercsere mostanság. Capitano4prez! Visca!Gareth Tello írta:XI Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Alba; Sergio, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.![]()
Banqueta del Barça: Pinto, Villa, Iniesta, Adriano, Song, Tello i Sergi Roberto
Én a bajnoki oldalon leírtam, hogy miért állnék fel két kvk-val.Alcantara írta:Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
Én a bajnoki oldalon leírtam, hogy miért állnék fel két kvk-val.Alcantara írta:Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
visca el barca írta:hát, ahogy nézegetem a kulonfele oldalak kezdo 11-eit, se puyol, se ini.
ugyhogy védelem, kp. ua. mint sevilla ellen, elől, meg messi biztos, mellette villa/pedro/sancho triobol kettő.
szívem szerint sancho kispad, villa balos, pedrito jobbos.
valamiért nagyon nem bíznak a fiatalokban. pedig puyol, piqué is így kezdte anno. nem hinném h bartra, muniesa, vagy fontas mélyvízbe dobása akkora tragédiával járnának. két-három meccsből bőven lehetne látni h bírják e az iramotkurdt írta:Szerintem Hummels nagyon jó, de nagyon hasonlít a stílusa Piqué-hez, és ilyenből kettő egyszerre nem lehet a pályán. Tényleg T. Silva lett volna a legjobb megoldás, de az a hajó elment.Gareth Tello írta: 2013 nyarán pedig: Hummels.
Viszont középhátvéd tényleg kell, tehát nagyon fel kell mérni a piacot, mert nem bővelkedünk opciókban...
Szerintem Hummels nagyon jó, de nagyon hasonlít a stílusa Piqué-hez, és ilyenből kettő egyszerre nem lehet a pályán. Tényleg T. Silva lett volna a legjobb megoldás, de az a hajó elment.Gareth Tello írta: 2013 nyarán pedig: Hummels.
Bob_Marley írta:Én meg kiegészíteném hogy nem csak drága egy középső védő, hanem ráadásul eléggé limitált kik jöhetnek szóba, Ranocchia-t pl mint Interért is szorító azonnal le is vennék egy ilyen listáról.