Direkt nem írtam tegnap első felindulásból.
Ahogy elbuktuk a 2 gólos előnyt azt tanítani lehetne, mint ahogy azt is, ahogy visszahoztuk. Nyilván utóbbiban nem kis szerencse faktor volt. Tegnap védekezésünk katasztrófa volt, de ez nem csak a védőkre volt igaz, mivel a középpálya lendületből vezette a védőinkre a labdát rendszeresen.
Alba tegnap hozta idei leggyengébb meccsét, mint ahogy Lenglet is. Umtiti soha nem a gyorsaságáról volt híres, de csak nekem tűnik úgy, hogy a korábbi önmagához képest is belassult? Nyilván egy meccsből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de a 2 francia nem igazán muzsikált jól együtt. Tényleg nem működik jól, ha 2 bal lábas belső védő játszik egymás mellett, mondjuk tegnap inkább két kétballábas volt mindkettő.

Malcom nem volt rossz, Coutinho nekem továbbra is kevés a gólja ellenére is. Messi szabadrúgása ismét gyönyörű volt.
A 8 pont elég kell, hogy legyen a hátralévő 8 fordulóra. Hétvégén én egy X-el is kibékülnék, de azt sem bánom ha nyerünk. A pesszimizmust nem értem sokaknál...tegnap gyenge volt a csapat, de végül hoztunk egy x-et, nem kis szerencsével, ugyanakkor 8 fordulóval a vége előtt 8 pont előnyt szerintem mindenki aláírt volna a szezon elején!