Stalkyard írta:Ha idén sem tud épkézláb támadójátékot felépíteni, szezon végén el kell köszönni tőle.
Ha elfogy a mák faktor, máris nem olyan meggyőző anit csinál. Nekem mondjuk a komplett 2018-as naptári évben való ténykedése nem tetszik. A tavalyi őszt kiválóan lehozta Neymar nélkül es Dembele sérülésével. De januártól kb totál homály a pali nekem. Tavaly nem akartam kritizálni, mert hazai dupla után nem illik.
De nem jo irányba megyunk, ahogy sokan leírtak mar elottem. Tavaly ősz ota megjött Dembele es Coutinho, es Lajos is szintet lépett megye 3-as formából egy combos NB2-esre. Támadójáték meg még mindig nincs. 4-4-2 es antifoci nélkül meg mar a védekezés is kuka.
Várjuk ki a szezon végét. De hogy nem idén nyerünk ujra bl-t, arra jelenleg a havi fizetésemet is feltenném. Es nagyon gyanús, hogy Messi is újabb BL győzelem nélkül fog visszavonulni már.
+1
Tegnapi meccs elgondolkodtatott engem is..

Erre a tavalyi duplára alapozva próbálom elhinni, hogy nem az edzővel van a baj, hiszen egy dupla mégis dupla, a bl-ből való kiesés meg a szokásos "kifogásgenerátor" egy rossz meccs és utána tudjuk..

De sajnos baj van az edzővel és szerintem a játékosokkal is akikre akarjuk építeni az egész rendszert nem a megfelelő futballisták. Nyilván egyéni kvalitásokat nézve mindegyik egy nagyszerű futballista, de nem hiszem, hogy képesek visszahozni azt a játékot amit játszottunk Xavi-Ini-Messi trio, de még LE idején. Akkor is voltak gyengébb meccsek, de legalább nézhető volt a játék. Arra a játékra, amivel végig vertük a világot, sajnos úgy érzem nagyon sok olyan van a csapatban, aki alkalmatlan. Talán Coutinho akitől láttam olyat, hogy a szokásosnál több kényszeritőt nyomott a társakkal de a többiek.. És ezt se azért gondolom így, mert most kikaptunk, hanem már győztes meccseken sem lehet ezt látni. És sokkal inkább hiszem azt, hogy a győztes meccsek is a kolléga által említett effektusnak köszönhető, amit "mák faktor"-nak hívunk. Hiányoznak az egyérintős lapos passzok. Ez a játék tökéletesen működött, amíg volt egy olyan kp, mint a Busi-Ini-Xavi 3-as. És félek attól, amíg nincs olyan minőségű középpálya, addig felesleges is arra várni, hogy itt majd szép játékkal, BL-t nyerünk, vagy kikapunk a Laganes-től 2-1re. Mert ez a játék fogja hozni magával az eredményeket is. De amíg ezt olyan játékosokkal próbáljuk erőltetni, akik erre alkalmatlanok. Azt se tudom elhinni egyébként, hogy a B csapatból nincs olyan játékos, aki a 213123123millió €-ért vett játékos teljesítményét ne tudná hozni. Nem nézem a B csapat meccseit, de szerintem annak a csapatnak hasonlít a legjobban a játéka arra, amit mi is akarunk játszani.
Remélem valaki rám cáfol, és elhiteti velem, hogy a "több idő kell a játékosoknak" és társai végül beigazolódik..