2016.05.22. 13:18:17
féloff:
persze h ki vagyok akadva! csodálkozol? matyi fhos, nincs támadónk, mindenki öreg, turan rossz, vidal rossz, munir rossz (mondjuk őt én is osztom), suarez milyen gyenge, hát nagyanyám is beveri 2 méterről üres kapuba, jaj istenem fhos az egész, úgy ahogy van. jaj mangala így, jaj benatia úgy, bezzeg markinnyosz mekkora király és amúgy is a real madridot kell csodálnunk, mert ők az etalon, és sokkal jobbak mint mi. némelyektől már azt várom, hogy leírják, hogy matyiő vagy XY azért volt rossz igazolás, mert vele nem lehet a haver előtt villogni...bármelyik topicba megyek csak ez a rohadt nyafogás fogad. átigazolások, játékosok topicja, meccsek, tök mind1, ez nem jó, az nem jó, nekünk soha, semmi nem jó. 1000x több a negatív hangvételű hsz mint a pozitív. Te is tettél egy szemrehányást az átigazolási politikánkra (bezzeg a portugálok milyen jók, mi meg mekkora lúzerek vagyunk ezen a téren) és biztos én vagyok a paraszt gyerek meg a megmondó ember, de én ezt nem tudom nem sírásként értelmezni. az elmúlt 10 év legsikeresebb csapata vagyunk, annyi rekordot felállítottunk, meg annyi trófeát nyertünk, hogy sztem a fórum 90%-a fel sem tudná őket sorolni... a kis fenekünk már olyan szinten ki van nyalva, hogy ha nyerünk egy bajnokságot, mindenki tesz rá, mert ez ugye alap (!!!!) h mi minden évben megnyerjük... 3 ember gratulál a csapatnak, 5 meg egyből megjegyzi, hogy keserű maradt a szájíze, mert idén nem tudtunk BL-t nyerni, vagy túl sok gólt kaptunk a bajnokságban. eddig azt hittem, hogy csak a bayern szurkolók ilyen frusztráltak, de rájöttem, hogy ez az arány nálunk 10000000x rosszabb. mi bazz semminek nem tudunk örülni...és gyakran olvasgatok angol nyelvű barca fórumokat a világ más tájairól, ott minden fórumozó happy, mindenki örül h már egy trófeát nyertünk, ha elveszítjük a király kupát, akkor sem lesz semmi, jók vagyunk, erősek, majd jövőre összejön a BL, ha nem akkor majd 5 év múlva stb stb.
ennek a nagy része már nem neked szól, csak úgy általánosságban írtam ha már itt jött elő. és igen, én is szoktam fikázni, mert néha egyrészt visz magával az itteni áradat, másrészt van mikor én is el vagyok kenődve, de ez a folyamatos nyafogás ami itt megy teljesen megöl... jah, tudom, ne fórumozzak akkor...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...