Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.12. 13:29:19

Bányász írta:
Mihu írta:Pep első nagyon nagyon rossz döntése :evil:
Máskor fogalmazz kicsit finomabban...

Ez meg...sokak szerint Pepet kinevezni is butaság volt...ahhoz képest...

Most meg már az előtt kritizálják sokan a döntését,h bármi történt volna.

Én se szeretem Zlatant.Sokkal jobban örülnék ha Eto'o maradna a csatárunk.De egy ilyen idény után bízok annyira Pepben,h ne kérdőjelezzem meg a döntéseinek a helyességét(pláne úgy,h még nem történt semmi).

Azt hiszem bebizonyította,h tudja mit csinál és ha neki Zlatan kell Eto'o helyére akkor ha egy kicsit fájó szívvel is de azt mondom jöjjön Zlatan.

Persze mindenki máshogy éli ezt meg...de tényleg fogalmazz kicsit finomabban máskor ha kérhetem. :wink:
Jójó :oops: Elnézést csak tegnap annyira elkapott a hév, mikor elolvastam a cikket, hogy egyből kiírtam magamból. Máskor elszámolok 3-ig és utána írok hsz-t :wink: Mindenesetre szimpatikus ez a moderátori hozzáállás hogy először figyelmeztetünk, utána ha nem érti az illető akkor szó nélkül törlünk. Nem pedig fordítva, mint ahogy már megtörtént egy párszor más modik által. :wink:

Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hasznos lehet a Barcának ez a.......inkább nem mondok semmit. Nem tudom elképzelni hogy olyan őszintén tudjon együtt örülni a góljainak, vagy mások góljainak, mint ahogy azt tette Eto'o. Őt mindenki szereti a csapatból, mindenkivel barátságban van. Ibrahimovic meg egy egoista hülye, akinek sosem fog más számítani csak az hogy ő legyen a rivaldafényben. És most ne mondja nekem senki hogy majd Pep betöri és beáll a sorba....aki nagyképű, az az is marad...Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy olyan tagja legyen a Barca családjának mint Eto'o. Az meg hogy cserealapként használjuk fel Samu-t......az mindenképpen abszurd és megszégyenítő a kameruni számára. Ennyi év, ennyi gól, ennyi eldöntött meccs után egyszerűen elcseréljük....teljességgel felfoghatatlan. Így köszönjük meg amit értünk tett? Hát elég érdekesen kezeli Pep a köszönetnyílvánítást....
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.06.12. 11:27:36

Azért felettébb érdekes döntés Pep részéről. Hogy egy csatár, aki toronymagasan az utóbbi évek Barçájának egyik alappillérre, és aki neki is bebizonyította ezt, aki mindkét BL-döntőjében hozta magát, aki a Real-nak szinte mindig beköszön, hozzáállása, pályán nyújtott magatartása, sportszerűsége példás, csak úgy egy cserealap lehet. Egy Ibrahimovicért, aki lehet hogy technikásabb, de hogy ennek a gyors, sokpasszos játéknak nem felel meg annyira, mint Eto'o, az is biztos...
És most hagyjuk azt, hogy Eto'o többet akar keresni, mint eddig, mert ezt még az a nagyarcú menedzsere sem mondta...
Előre a TITOlusokért!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.12. 10:53:39

novaksandor írta:Évek óta csendes szemlélőként olvasom az Eurobarca-t. Lassan 20 éve Barca szurkoló vagyok.
Néhány embernek a reakcióját, nem nagyon értem. Ha valaki igazi Barca szurkoló, az akkor is az marad, ha mondjuk C.Ronaldót igazolnánk.
Én is nagyon szeretem Eto'o-t, de ha megy az egy olyan megfontolt döntés eredménye, melyet olyan hozzáértő emberek hoztak meg, akik tudják, hogy mit miért csinálnak.
Ha Ibrahimovic jön, az még nagyon jól is elsülhet. Ha csak a focit nézzük, mint szempontot, véleményem szerint Ibra valamivel jobban teljesít, jobban értékesíti a helyzeteket, stb. (Ez még jól jöhet.)
Ha emberileg nézzük, akkor valóban eléggé kifogásolható a srác.
De gondoljunk bele. Azért jön a Barca-ba (ha jön), hogy címeket nyerjen.
Ha valóban címeket fogunk nyerni jövőre is, akkor csak úgy érezheti magáénak a sikert, ha oszlopos tagja a csapatnak. Igazi tagja csak úgy lehet, és sok játéklehetőséget is csak úgy kaphat, ha beáll a sorba, és végzi a dolgát.
Az meg, hogy az Interben megtehette azt meccseken amit csinált (a közönséggel, csapattársakkal), az csak azért lehetett, mert elnézték neki, tudta, hogy megteheti, mert neki játszania kellett, ha eredményt is akartak. Na mármost, ha itt egy keménykezű edző keze alatt (márpedig az elmúlt szezon azt mutatja, hogy Pep az) ezeket megcsinálja, akkor se játszani nem fog, se a szurkolók nem fogják szeretni. Nem hinném, hogy ezért fogadna el kevesebb fizetést, hogy magára haragítson mindenkit, és ne játsszon.
Azt meg, ha Eto'o elmegy, azt el kell fogadnunk. A Barca attól még Barca marad. És ha jövőre is a középpályások ennyire jól szolgálják ki a támadókat, mint ebben az évben, akkor meg (szinte) bármelyik klasszis csatár tud 30 gól/szezon körüli teljesítményt nyújtani.
Alapjában véve egyetértek a hozzászólással,a csapatnak kell szurkolni és nem 1-1 játékosnak. Annyiban viszont megkérdőjelezném a dolgot,hogy :
1. igaz,hogy hozzáértő emberek döntése lesz,de ők is tévedhetnek,nem feltétlenül jönne be ez a húzás.
2. ha Ibra jön és a viselkedése nem változik,akkor sem biztos,hogy ki fog kerülni, hiába az erőskezűség, mert ehhez még egy olyan klasszis balszélsőt kellene igazolni,mint pl. Ribery vagy Robinho,esetleg Silva (hogy Henry játsszon középen). Ez pedig nem feltétlen fog összejönni. Márpedig Bojan hiába tehetséges, nem tud még olyan teljesítményt nyújtani,mint az előbb említettek és ez címekbe kerülhet.
3.Honnan vagy olyan biztos,hogy Ibra jobban használja ki a helyzeteit? Láttál szinte minden Inter-meccset ??
barca0417
Entrenador del Barça

2009.06.12. 10:31:28

ha Ibra idejön, remélem Larsson a válogatottnál, megneveli és elmondja neki, milyen szellemben kell játszani a Barcában.
Amúgy Eto'o-t sajnálnám, nagyon örültem volna ha minél feljebb kúszik a barca góllövőinek örökranglistáján. De így is csodálatos amit elért, és rengeteget adott a klubnak, nehéz másik mezben elképzelni őt.
Kép
novaksandor
Barça C

2009.06.12. 10:27:19

Évek óta csendes szemlélőként olvasom az Eurobarca-t. Lassan 20 éve Barca szurkoló vagyok.
Néhány embernek a reakcióját, nem nagyon értem. Ha valaki igazi Barca szurkoló, az akkor is az marad, ha mondjuk C.Ronaldót igazolnánk.
Én is nagyon szeretem Eto'o-t, de ha megy az egy olyan megfontolt döntés eredménye, melyet olyan hozzáértő emberek hoztak meg, akik tudják, hogy mit miért csinálnak.
Ha Ibrahimovic jön, az még nagyon jól is elsülhet. Ha csak a focit nézzük, mint szempontot, véleményem szerint Ibra valamivel jobban teljesít, jobban értékesíti a helyzeteket, stb. (Ez még jól jöhet.)
Ha emberileg nézzük, akkor valóban eléggé kifogásolható a srác.
De gondoljunk bele. Azért jön a Barca-ba (ha jön), hogy címeket nyerjen.
Ha valóban címeket fogunk nyerni jövőre is, akkor csak úgy érezheti magáénak a sikert, ha oszlopos tagja a csapatnak. Igazi tagja csak úgy lehet, és sok játéklehetőséget is csak úgy kaphat, ha beáll a sorba, és végzi a dolgát.
Az meg, hogy az Interben megtehette azt meccseken amit csinált (a közönséggel, csapattársakkal), az csak azért lehetett, mert elnézték neki, tudta, hogy megteheti, mert neki játszania kellett, ha eredményt is akartak. Na mármost, ha itt egy keménykezű edző keze alatt (márpedig az elmúlt szezon azt mutatja, hogy Pep az) ezeket megcsinálja, akkor se játszani nem fog, se a szurkolók nem fogják szeretni. Nem hinném, hogy ezért fogadna el kevesebb fizetést, hogy magára haragítson mindenkit, és ne játsszon.
Azt meg, ha Eto'o elmegy, azt el kell fogadnunk. A Barca attól még Barca marad. És ha jövőre is a középpályások ennyire jól szolgálják ki a támadókat, mint ebben az évben, akkor meg (szinte) bármelyik klasszis csatár tud 30 gól/szezon körüli teljesítményt nyújtani.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.12. 09:50:55

LG írta:Sztem ha jönne Ibra, akkor nagyon sok fog múlni a mentalitásán. Mert ha beáll a sorba, keményen fog dolgozni, átveszi a Barca mentalitást, akkor nem lesz gond, akkor nagyon nagy hasznunkra válik. De ha flegmáskodni fog, és nem teszi oda magát rendesen, akkor baj van...
Ennyin múlik igen.Ha szépen beáll a sorba, mint Henry, akkor határ a csillagos ég.A nyilatkozata, alapján nem hiszem, h azért lenne nyugodt mert marad Milánóban. :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 09:41:46

Sztem ha jönne Ibra, akkor nagyon sok fog múlni a mentalitásán. Mert ha beáll a sorba, keményen fog dolgozni, átveszi a Barca mentalitást, akkor nem lesz gond, akkor nagyon nagy hasznunkra válik. De ha flegmáskodni fog, és nem teszi oda magát rendesen, akkor baj van...
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.12. 04:05:24

Nagyon úgy tűnik nincs helye már a csapatban. Remélem megtalája a magaszámára legmegfelelőbb helyet és tudja még élvezni a játékot jó pár évig! Sok ezekhez hasonló, szép gólt kívánok neki!
Köszönöm Samu!

Én ezzel részemről le is zártam a Eto'o témát.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.12. 02:57:50

atek írta:értetlenül állok sok ember reakciója előtt, ha valaki Eto'o drukker akkor ne nevezze magát Barca drukkernek ez két különböző dolog. Hogy lehet kiakadni azon, hogy ennyi év után a vérfrissítés szellemében távozik egy játékosunk, igen alap ember, DE!!! kvalitásaiban akárhogy is nézzük Ibra túlmútat, ezt el kell fogadni...Továbbra is hangsúlyozom az én gondom az, hogy miért kell ráfizetni még a kamerunira, ez így nekem nem tuti:)
Tán ezért?? :wink: :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.12. 01:29:52

értetlenül állok sok ember reakciója előtt, ha valaki Eto'o drukker akkor ne nevezze magát Barca drukkernek ez két különböző dolog. Hogy lehet kiakadni azon, hogy ennyi év után a vérfrissítés szellemében távozik egy játékosunk, igen alap ember, DE!!! kvalitásaiban akárhogy is nézzük Ibra túlmútat, ezt el kell fogadni...Továbbra is hangsúlyozom az én gondom az, hogy miért kell ráfizetni még a kamerunira, ez így nekem nem tuti:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.12. 01:07:52

Ilúvatar írta:
Mihu írta:Na hát nagyon gratulálok Pepnek, Txikinek és Laporta-nak :evil:

Az számomra teljességgel elfogadhatatlan, hogy mi a büdös francért nem lehet megadni Eto'o-nak azt a rohadt 10-11 milliós fizetést. Nem hinném hogy ettől sokkal többet kérne. Ehelyett idehozzuk ezt a parasztot, aki egyáltalán nem illik bele a klub stílusába, majd jól megbomlasztja a csapategységet mert nem ő lesz a sztár hanem Messi meg Iniesta meg Xavi......hát köszönöm én ebből a bukó f.szból nem kérek :evil: Hihetetlen hogy eladják Eto'o-t :evil: Gyönyörűen búcsúzik a Laporta-éra :evil: :evil: Pep első nagyon nagyon rossz döntése :evil:
minden szavaddal egyetértek... teljesmértékben.

De egy picit eltér most az amit írok:
Semmi sem tart örökké. Jönnek, mennek a játékosok. Eto'o éppen most szedi a sátorfáját, és lelécel. Ez eddig rendben van, köszönjük a gólokat amit lőttél eddig, stbstb. DE! Azt már teljesen elfogadhatatlan, hogy egy faparaszt, hegyipásztor jön ide, gyökér-címerrel fog barcamezbe bújni. Ez, ez már teljesen összedönti azt a Barcát, amit ismerünk jelenleg. Új Barca fog születni. Élen egy gyökérrel.
Köszönjük szépen, csak így tovább... Esetleg Barcának nem kell Materazzi?
Elhiszem hogy sokan el vannak keseredve és én sem vagyok oda Ibráért és jobban örülnék ha maradna Eto. Viszont nem értem miért féltik többen a klubbot. Eto is kezelhetetlen volt egy időben és pont Pep ne tudná gatyába rázni? Majd megtanulja az Ibra hogy a foci miről is szól. A klub hű fog maradni a filozófiájához és egy ilyen "új arc" nem rombolhat le semmit!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.12. 01:00:42

:roll:

arra kérnék pár ilyen felhevült kollegát,hogy nézzék meg Ibra Ajaxos pályáját, majd nézzék meg,h hogy viselkedett amikor a Juve-ba szerződött, lerombolt vmit? ő lett ott a kiskirály,és úgy viselkedett?

Ha idejön, ne hogy azt higgyétek,hogy itt elkezd menőzni, mire fel menőzne? ugyanúgy beáll a sorba,és dolgozik,mint a többiek, ebben biztos vagyok,és abban is,h a pályán is ez fog látszódni, nem pedig az,h ő különleges bánásmódot akarna.

hoztak fel pár példát pár topikban már,h milyen játékosok tudnak máshogy viselkedni egy új közegben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2009.06.12. 00:38:52

Mihu írta:Na hát nagyon gratulálok Pepnek, Txikinek és Laporta-nak :evil:

Az számomra teljességgel elfogadhatatlan, hogy mi a büdös francért nem lehet megadni Eto'o-nak azt a rohadt 10-11 milliós fizetést. Nem hinném hogy ettől sokkal többet kérne. Ehelyett idehozzuk ezt a parasztot, aki egyáltalán nem illik bele a klub stílusába, majd jól megbomlasztja a csapategységet mert nem ő lesz a sztár hanem Messi meg Iniesta meg Xavi......hát köszönöm én ebből a bukó f.szból nem kérek :evil: Hihetetlen hogy eladják Eto'o-t :evil: Gyönyörűen búcsúzik a Laporta-éra :evil: :evil: Pep első nagyon nagyon rossz döntése :evil:
minden szavaddal egyetértek... teljesmértékben.

De egy picit eltér most az amit írok:
Semmi sem tart örökké. Jönnek, mennek a játékosok. Eto'o éppen most szedi a sátorfáját, és lelécel. Ez eddig rendben van, köszönjük a gólokat amit lőttél eddig, stbstb. DE! Azt már teljesen elfogadhatatlan, hogy egy faparaszt, hegyipásztor jön ide, gyökér-címerrel fog barcamezbe bújni. Ez, ez már teljesen összedönti azt a Barcát, amit ismerünk jelenleg. Új Barca fog születni. Élen egy gyökérrel.
Köszönjük szépen, csak így tovább... Esetleg Barcának nem kell Materazzi?
KépKép
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.12. 00:20:46

Mihu írta: Pep első nagyon nagyon rossz döntése :evil:
Majd HA itt lesz és nem tudja azt a szintet hozni mint Eto'o(amit nem tudok elképzelni) akkor lehet kétségbe vonni a döntését.
Nem tudjuk mi folyik a háttérbe. Zsoldos helyére jön zsoldos. Nem hiszem hogy nehezebb lesz vele mint Eto'o val.
Pep meg lehet kicsit többet ért ehhez mint kb a fórum összesen. Egy ilyen szezon után én teljesen megbízok benne tudja mit csinál :wink:
Ha elpasszolja akkor vszeg ő sem esett hasra Eto'o szezonjától mint ahogy én sem arról nem is beszélve hogy Eto következő szezonja még ilyen sem lesz szval menjen csak "dolgozni" vmerre"
Azért sokan elfelejtik hogy Henry is az Arsenalban egy elég nagyképű , unszimpi játékos volt itt meg ugye :roll: . A környezet sokat számít.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.12. 00:11:19

Mihu írta:Pep első nagyon nagyon rossz döntése :evil:
Máskor fogalmazz kicsit finomabban...

Ez meg...sokak szerint Pepet kinevezni is butaság volt...ahhoz képest...

Most meg már az előtt kritizálják sokan a döntését,h bármi történt volna.

Én se szeretem Zlatant.Sokkal jobban örülnék ha Eto'o maradna a csatárunk.De egy ilyen idény után bízok annyira Pepben,h ne kérdőjelezzem meg a döntéseinek a helyességét(pláne úgy,h még nem történt semmi).

Azt hiszem bebizonyította,h tudja mit csinál és ha neki Zlatan kell Eto'o helyére akkor ha egy kicsit fájó szívvel is de azt mondom jöjjön Zlatan.

Persze mindenki máshogy éli ezt meg...de tényleg fogalmazz kicsit finomabban máskor ha kérhetem. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.12. 00:05:21

Na hát nagyon gratulálok Pepnek, Txikinek és Laporta-nak :evil:

Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.11. 23:50:06

Bányász!

Én ezzel addig voltam így,mármint,hogy voltak olyan pillanatok mikor hittem abban,hogy szeret itt focizni,ameddig le nem adta télen a nyilatkozatot,hogy ez csak 1 munkahely. Azóta már teljesen másképp nézek rá.
De a teljesítményét elismerem,és meghajlok előtte.

Igen valóban érdekes,hogy 2napja az Eurobarca is kizárta Ibra érkezését,ma pedig már majdhogynem tényként közölték.
nagyon érdekes dolog,ezt csak Pep tudja és Eto'o...

De ez tényleg furcs,hogy remek idénye volt Eto'o-nak és a csapatnak is,és mégis lelépne... Hmm lesznek itt még pletykák
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.11. 23:38:45

Azért ez rendkívül érdekes.

Azt hallani ugyebár,h Olaszországban nem tudnak olyan magas fizetéseket adni a játékosoknak mint spanyolhonban.

Ezzel együtt nem tudnak megegyezni a Tixiék Eto'oval merthogy a kameruninak túl magasak az igényei...

Azt nem értem,h akkor az Inter,h a francba tud megegyezni vele?

Valaki nem akarja,h Eto'o jövőre is nálunk játszon.Csak az a kérdés,h Eto'o nem akarja ezt vagy a szakmai stáb.

Valamilyen szinten mind2ő érthetetlen a számomra.Akárhogy is nézem Samuelnek nem volt rossz szezonja,a Barcának nem volt rossz szezonja.Elméletileg mindenkinek boldognak kellene lennie.

Ha meg Eto'o akar elmenni azt meg nem tudom elhinni.Miért?Valóban ennyire érzelemmentes?Ilyen szinten csak munkahely?Mert azért voltak olyan pillanatai amikor azt hittem,h ez a srác szeret nálunk focizni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.11. 06:55:18

Én bizony jó érzésü Barca drukker lévén támogatom a cserét. A focitudása magasabb Ibrának - szerintem. Nehéz fickó azt aláirom,na de Etoo barátunk keveréseit is felsorolhatnám, de ismeri mindenki. A csere frissités, másság is, ami kell. Samu zeljesitményét persze meg kell süvegelni, de ilyen közegben, ilyen társak között a teljesitményét tul értékelni sem kell. Mindig azt nézik hány meccsen hány gólt szerzett, de kivácsi lennék olyan statisztikára, hogy a legjobb gólgyárosok mennyi gólhelyzetből hány golt rugtak.
Fecó
ke.andy
Jugador del Barça

2009.06.11. 05:08:37

Hát nem tudom, hogy mi lehet az igaz abból, hogy Samu 2010-ben "ingyen" a Milanhoz kerülne. Na persze akkor az ő zsebébe biztos, hogy nem egy lyukas EUR-t tennének Gallianiék... Egyre inkább azt érzem, hogy Samu menjen szépen az Interbe, vagy a Milán igen is fizesse ki az árát, hiszen Kaka-t elég szép áron adták el. Az biztos, hogy a Barca és Eto'o között már kb másfél éve nem túl felhőtlen a kapcsolat. Még talán háború nélkül lehetne pontot tenni az ügy végére. Hogy Samu helyett ki jönne??? Szerintem minden szóba jött csatár tudna pluszt tenni a játékunkhoz. Bár Tonira aztán tényleg semmi szükség. Akkor inkább már Ibra. De én továbbra is a jövőre gondolván Bojan-Benzema-Messi tengelyt eröltetném, mert 2-3 év múlva ők lehetnének a meghatározóak.
miihii
KHAL

2009.06.10. 23:08:27

gergo9 írta:
miihii írta: ...
Félreérted.......
Nem szidás,kritika volt ez hanem csak tények amelyek teljesen igazak is. És hogy talán a szurkolók emiatt nem szeretik annyira meg ugye a tavalyi ügye is de végülis ez is benne van amit írt.
Vágom,h a kollega miért írta ezeket a dolgokat,és én csak irónikus,vicces (?) formában próbáltam tudatni,h NÁLAM ezek mennyire komoly indokok.
Az persze más tészta,h odakünn mennyire veszik ezeket a dolgokat vérmesre,de sztem a felsoroltak egy része nem igazán boríthatná a bilit a kamerunival kapcsolatban,főleg nem ilyen arányban (~75% :shock: ).Főleg nem Zlatan miatt,akinél a kritériumok egy része már bizonyítottan szintén fennáll (szurkolókkal való viszonya,szabadszájúság...).
Ha az esetleges pénzéhsége miatt pattant el a laszti a katalánoknál,akkor szintén nem vágom,mert Ibra sem hiszem,h puszira osztogatja a tejfölös lángost.És elég húzós számsort kéne virítani az ő szerződésébe is.
No,majd meglátjuk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.10. 21:25:01

Laci, és Boixos-al messzemenőkig egyetértek.

valószínűleg minden jó érzésű Barca drukker,nem szimpatizál az ötlettel,h Ibra jönne,mert a többségnek nem szimpatikus figura, viszont ott a másik oldal,h picit sem gyengülnénk vele,sőt...ha úgy hozná a sors,h Eto'o megy, akkor elég jól járnánk vele, főleg ha Villa már "foglalt".

attól kicsit sem tartok,h hátráltatná a csapatot.

Eto'o meg a szép,és nagy szavak után,remélem egyességre jut a vezetőséggel,mert ha Eto'o megy,akkor ne gondoljuk azt,h csak a vezetőség a ludas, legalábbis én biztosra venném,h samunak legalább annyira van benne a keze a saját távozásában. remélem marad feltételes időben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.10. 21:11:00

egyébként túl a bosnyák iránti mérhetetlen unszimpátiámon, azt azért leszögezhetjük, h szakmailag semmit sem buknánk vele. ez egy állat, az egy dolog, h egy valag gólt rúg, de legalább ugyanannyit rúgat másokkal, ha nem többet. arról nem beszélve, h a zsugát sem annyira lehet tőle elvenni, szal érdekes látvány lenne, amikor mondjuk a pepe szaladgálná körbe úgy a gyereket, h azt sem tudná hol van a labda...
mindegy, végülis az a lényeg, h a Klub a lehető legjobban jöjjön ki ebből a szituból.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rumig
Entrenador del Barça

2009.06.10. 21:05:48

Bestbarca írta:... Én szeretem Eto'o-t, örülnék ha maradna, de nem biztos, hogy a jelen helyzetben a szívekre hallgatva járna legjobban a klub!
Én is fejtegettem már, h van logika az eladásában, meg hogy kulcspozícióban is kell néha váltani. De azt továbbra sem értem, miért Ibrát akarják a helyére. Ha van valaki, aki nagy eséllyel még Eto'onál is jobban illene a csapatba, az Villa - sztem ezzel sokan egyetértenek. (Tudom, állítólag már a Reálé, meglátjuk)
Hogy erőcsatárra van szükség? Mint látjuk, a bajnokságban nem feltétlenül kell, a Bl-ben kellhet. Ez a helyzet nálam egyértelműen egy minőségi, főleg csereként bevetendő, magas, jól fejelő csatár igazolását teszi indokolttá. Ilyen pl Carew, aki szvsz nagyon alul van értékelve, persze most már nem fiatal. De a lényeg, h nem új "9-es" kell, hanem egy megfelelő cserecsatár. (természetesen nem Bojan helyett)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.10. 21:05:28

Gondolom ez inkább arra a kérdésemre volt válasz, hogy az eredményei ellenére miért nem kell.

BlauGranaGroc írta:Egyedül Pep az aki eladná -Laporta megtartaná, állítólag-, de ő Yayahoz sem ragaszkodik. Miért? Nemtom, lehet nem ép elméjű.

Sok az ostoba divatszurkoló és gond van az értékrendekkel.
Hogy őszinte legyek, nem győztél meg. Amikor több 10000 emberről van szó egy katalán lapban (bár lehet, hogy csak a Sport katalán), és a szavazatok közel 75 százaléka elmegy a tapló svédre, amikor itt egy gólgép, én ezt nem intézném el azzal, hogy sok a divatszurkoló.

Az meg külön a humor kategóriába tartozik, hogy innen kérdőjelezel meg egy esetleges döntést. Egy katalán ember (aki már tett is le valamit az asztalra), miért akarna rosszat Katalónia szimbólumának? :roll:

Továbbra sem értem miért nem lehet felülemelkedni az egyéni szimpátián - Samu-fanok és anti-Ibra-fanok - amikor kint mindenki a Klubért dolgozik és nem a Klub ellen.
Lezárt