Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.atdhe.net én itt fogom nézni egyelőre jó minőségű eléggé!Ilúvatar írta:szval a mai meccset egy TV adó se adja, ha jól értettem?
THX!lui1698 írta:Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Amúgy kb. nézz 10 cm a hsz fölé.
Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Hát, sajnos bukta - mert nem! Hétfőn hajnalban még nem a friss meccsünk megy le a Sportklubon, az majd csak csütörtökön 16:45-től a ugyanott.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
Rendesen átvertétek a fejem, most jó nagy bajban vagyok.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
Én ezt találtam neked. Torrent.Andris írta:Nem ismerem a rendszert, sok éve már h nemnéztem Barca TVt náluk.![]()
Köszönöm, ez jó hír!
Viszont Charlienak amúgy is jár minden ilyen jellegű felajánlás, úgyhogy a többiek most elbukták ezt.
Na jó, esetleg ha valaki tud nagyon jó minőségű felvételt letölthető anyagként adni..
" a firefox nem tudja, hogy kell ezt a linket megnyitni, mert a protokoll (st) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve"Fernando írta:Letöltöd föltelepíted, utána ha rojadirecta-n rákattintasz a linkre, automatikusan azzal fogja elindítani. Ez csak egy lejátszó, ami a linkeket kezeli. Hasznos. Én is ezt használom.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
Letöltöd föltelepíted, utána ha rojadirecta-n rákattintasz a linkre, automatikusan azzal fogja elindítani. Ez csak egy lejátszó, ami a linkeket kezeli. Hasznos. Én is ezt használom.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!