Azt hiszem itt az ideje , hogy én is beszámoljak az ügyködésemről
Karrierem 1. rész (09/10 szezon)
Mindenképpen egy kis csapatnál akartam naggyá válni, de én olyan típus vagyok, akit a spanyol harmadosztályban történő bennmaradás nem igazán motivál, úgyhogy Automatikus-ra vettem futballistai tapasztalatomat (bármit is jelentsen ez), és az állásajánlatok közül kiválasztottak a horvát első osztály 5. helyére esélyes NK Croatia Zagrebét.
A csapatban a legnagyobb probléma hátul volt, egyik szélsőhétvéd sem kapott másfél csillagnál többet, középen pedig bár kisebb minőségi, de nagyobb mélységi problémák voltak. Ezért aztán kb. 450 ezres büdzséből jutott mindenhova (ld. lent a képeknél), bár a legnagyobb fogás mindenképpen a köclsönbe érkező ghánai Alexis Enam volt. Védő létére első három meccsén három gólt szerzett, és szerencsére szezon végén pont lejárt a szerződése, így klubnál tudtam tartani. De róla lehet, hogy soha nem is tudok, ha nem ajánl nekem állás a líbiai szövetség (a játék felpeccselése után sikerült is elfogadnom

). Velük ebben a szezonban csak barátságos meccseim voltak
A Zagrebbel elég hullámzóan telt a szezon, elég annyi, hogy a 4. helyen végeztünk, bár ha az utolsó fordulóban döntetlen helyett nyerünk, még megcsíphettük volna a 3. (és ezzel EL szerplést érő helyet)
A szezon egyik legkellemetlenebb eseménye volt, amikor márciusban megsérült az addig szenzációsan védő első számú kapusom, Josip Skoric, és mivel a 2. számú kapusomban nem igazán bíztam, leigazoltam a munkanélküli Ivan Turinát., aki mint kiderült, Skorichoz hasonló képességekkel rendelkezett. (ez jól is jött amikor Skoric a szezon végén el akart igazolni, na ez a már a 2. rész sztorija)
Igazolások:

Tabella:

(senkit ne tévesszen meg h más csapat van kékkel, ez a 2. rész sztorija szintén)
Bocsánat az Arsenalos skinért és ha hosszú lett