Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PerverzOrdog írta:Marquez és Puyol nagyon szépen megoldotta a védő feladatokat... Komolyan mondom elélveztem rajta:)))
Ez igy van. A real elleni meccs jo erobroba lex, mert valoszínu most a védelem is probára lex téve.Ronaldinho 17 írta:Jók vagyunk,de kiemelkedő ellenfél nem volt köztük(osasuna,malaga,sociedad,pana) ez mind kötelező győzelem volt,a getafe is az,annak ellenére mondom ezt hogy osasuna,getafe meglepően elől állnak,de sokka jobb játékosok vannak nálnuk!a real elleni lesz az igazi erőmérő!!Ha ott nyernénk....persze ezeket is hozni kellett,és magabiztosan jó eredménnyel hoztuk(5 meccse nem kaptunk gólt) FORCA BARCA
Szerintem ez csak jó és természetes siránkozás egy vérbeli drukkertől-minden játékost egyformán szeret-és mindegyiket a pályán szeretné látni még ha nem is egyszerre...Badi írta:bosszankodtok ha kimarad Etoo, bosszankodtok ha kimarad Ronaldinho, bosszankodtok ha kimarad Messi, bosszankodtok ha kimarad Maxi, mostmár akkor is, ha Ezquerro? Mégis mi a fenét csináljon Rijkaard? nem játszhatunk 6 csatárral.
Ez...ez...visca el barca írta:mindent lehet csak akarni kellBadi írta:bosszankodtok ha kimarad Etoo, bosszankodtok ha kimarad Ronaldinho, bosszankodtok ha kimarad Messi, bosszankodtok ha kimarad Maxi, mostmár akkor is, ha Ezquerro? Mégis mi a fenét csináljon Rijkaard? nem játszhatunk 6 csatárral.
mindent lehet csak akarni kellBadi írta:bosszankodtok ha kimarad Etoo, bosszankodtok ha kimarad Ronaldinho, bosszankodtok ha kimarad Messi, bosszankodtok ha kimarad Maxi, mostmár akkor is, ha Ezquerro? Mégis mi a fenét csináljon Rijkaard? nem játszhatunk 6 csatárral.
Há őszintén meg is lehet őket érteni, ha elmennének.Nekem ha serdülőben nem játszottam egy meccsen már akkor [auto_cenzúra] kedvem volt.Barcaboy!!! írta:A kimaradókról inkább nem mondok mondok semmit...Bosszantó...
Én is ebben bízok!HAnonymus írta:Amikor 4 meg 5 nullánál nem bontotta meg a nagy hármast, akkor egyértelművé vált hogy szerinte is a Roni-Eto'o-Messi csatársor a legjobb. Viszont, pont ezért fog Giuly a Getafe ellen játszani, a Classicon meg én biztosra veszem hogy Messi kezd...Mental_Theo írta:Egy szó mint száz,a 2 5:0ás mérkőzés után kiváncsian várom Rijkaard vajon megbolygatja e a csapatot,és berakja Marquezt,és kiveszi Iniestát,illetve Messi helyére vissza Giuly?
Remélem a szerdai csapat játszik majd!
Szóbeli figyelmeztetés és kiállítás.visca el barca írta:off: (nem tudom melyik topicba kéne irni...)
a tegnapi nap a tv-ből szereztem tudomast arrol hogy a labdarugasban csak 1970-től létezik a piros meg a sárga lap![]()
előtte mi volt vajh?![]()
![]()
![]()
Morientes már a multé, azért akarják elpasszolni, mert harmatos.Subinho írta:tudom ez nem Morientes topic, de hallottátok, hogy már megint el akarják passzolni a srácot??? nem értem. bizonyította már sokszor, hogy klasszis. pl. a Monacoval BL gólkirály lett... ezek után meg csak passzolgatják ide-oda... őt kéne megvennünk pl. Larsson helyére, mert nem hinném, h az öreg sokáig tolja még a lasztit!
és akkor gondoljátok el a margit ellen pl. eto'o és morientes góljaival győznénk... kicsit sem lenne pofáncsapás!
Amikor 4 meg 5 nullánál nem bontotta meg a nagy hármast, akkor egyértelművé vált hogy szerinte is a Roni-Eto'o-Messi csatársor a legjobb. Viszont, pont ezért fog Giuly a Getafe ellen játszani, a Classicon meg én biztosra veszem hogy Messi kezd...Mental_Theo írta:Egy szó mint száz,a 2 5:0ás mérkőzés után kiváncsian várom Rijkaard vajon megbolygatja e a csapatot,és berakja Marquezt,és kiveszi Iniestát,illetve Messi helyére vissza Giuly?
Remélem a szerdai csapat játszik majd!