Budai sérült volt?messideco írta: 1954 meg van? Kocsis, Puskás, Hidegkuti, Bozsik, Czibor?

Amúgy én ezt már láttam, szerintem nem egy nagy szám.
Holnap megnézem a Devilt és minden zsír lesz.
Budai sérült volt?messideco írta: 1954 meg van? Kocsis, Puskás, Hidegkuti, Bozsik, Czibor?
Nekem kedvenc rendezőtökhöz még fűlt is volna a fogam, de ez a film... valahogy nagyon nem mozgat meg, remélem óriásit csalódok benne kellemesen, mert a borítóján ez a srác nagyon idegesítő tekintettel néz reám.visca el barca írta:[
már előre feláll a hátamon a szőr. német film, szörnyű "emlékek". mardtál volna inkább vudielennél![]()
budai II.messideco írta:* A magyar válogatott összeállítása egyetlen helyen különbözik az 53-as angol-magyartól. Tehát melyik az a játékos, aki nem volt ezen a meccsen a kezd?ben, de a 6?3-ason viszont igen. (túl könny?)
Üdv. Nem vagyok madridista és nem járok "odaát". Örülök, hogy tetszett.visca el barca írta:a nagy balhé
jaj hát ez nagyon jó volt, kösz az ajánlást. ha jol látom madridista kolléga ajánlotta (ki vagy odaát?)
ó, épp elég kemény lesz ez is nekünksoadroli írta:Nemá', valami kemény filmet adjál nekünkmessideco írta: -Készen álltok egy új Woody Allen-filmre?
Nemá', valami kemény filmet adjál nekünkmessideco írta: -Készen álltok egy új Woody Allen-filmre?
messideco a Filmes topicban írta:Kurdt, ment pü. az ajánlásommal kapcsolatban.
http://eurobarcafilm.blogspot.ro/
Blog frissítve.
Persze, ahogy gondolod. És köszönöm!bence-barca írta:Amúgy sjd, kicsit megformálhatom a dokot? Így most nagyon le van egyszerűsítve, olyanná tenném, mint az előző. Gondoltam ebben segítenék, ha épp van rá időm.
Jövő hét csütörtökről volt szó!bence-barca írta:Gondolom akkor ma már nem lesz ajánlás...