Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Charlie mellé álok!Enrique írta:Bocs LG, de Charlienak igaza van..Charlie írta:Értelmes válaxt nem kaptam,ezzel az utolsó hozzászólásodal csak azt bizonyítod hogy beláttad hogy igazam vanLG írta: Mutogatos emotikon mé nincs?![]()
C.![]()
Nem szokott leugatni senki senkit sem ezen a forumon. (Halmazon kívül - figo10)
Bocs LG, de Charlienak igaza van..Charlie írta:Értelmes válaxt nem kaptam,ezzel az utolsó hozzászólásodal csak azt bizonyítod hogy beláttad hogy igazam vanLG írta:Mutogatos emotikon mé nincs?Charlie írta: Te meg mit ugatx bele őszintén?Ha megkérdezhetemTe engem ne fegyelmez már ha megkérhetlek,csak akkor esetleg ha majd én leugatlak téged,az más tészta hogy "felháborodtam" a topik nyitogatásokon
Ya,amúgy ki az a mindenki
![]()
Lécccccives fejtsd már ki drága LG:!:
C.![]()
C.
Összeszedett 1 kis sérülést,és a biztonság kedvéért Rijkaard lehozta!De amúgy szted miért cserélik le pont Puyolt?Biztos nem fáradt el,tuti nem játszott rosszul(ő nem szokott soha)Barcaforever írta:Nemhogy ezt mondaná + vki.Barcaforever írta:Miért lett lecserélve????????????????????????????????
Nemhogy ezt mondaná + vki.Barcaforever írta:Miért lett lecserélve????????????????????????????????
Értelmes válaxt nem kaptam,ezzel az utolsó hozzászólásodal csak azt bizonyítod hogy beláttad hogy igazam vanLG írta:Mutogatos emotikon mé nincs?Charlie írta:Te meg mit ugatx bele őszintén?Ha megkérdezhetemLG írta: Es mé baj az neked, h o imádja!?Már igazán a saját dolgoddal torodhetnél, ahelyett, h mindenkit leugatsz!
Te engem ne fegyelmez már ha megkérhetlek,csak akkor esetleg ha majd én leugatlak téged,az más tészta hogy "felháborodtam" a topik nyitogatásokon
![]()
C.
Mutogatos emotikon mé nincs?Charlie írta:Te meg mit ugatx bele őszintén?Ha megkérdezhetemLG írta:Es mé baj az neked, h o imádja!?Charlie írta: Fogaival semmi gond...De ezzel a nagy Ronaldinho imádattal annál több...![]()
C.Már igazán a saját dolgoddal torodhetnél, ahelyett, h mindenkit leugatsz!
Te engem ne fegyelmez már ha megkérhetlek,csak akkor esetleg ha majd én leugatlak téged,az más tészta hogy "felháborodtam" a topik nyitogatásokon
![]()
C.
Te meg mit ugatx bele őszintén?Ha megkérdezhetemLG írta:Es mé baj az neked, h o imádja!?Charlie írta:Fogaival semmi gond...De ezzel a nagy Ronaldinho imádattal annál több...LG írta: Az, h nem használ Colgete Herbalt!![]()
C.Már igazán a saját dolgoddal torodhetnél, ahelyett, h mindenkit leugatsz!
Es mé baj az neked, h o imádja!?Charlie írta:Fogaival semmi gond...De ezzel a nagy Ronaldinho imádattal annál több...LG írta:Az, h nem használ Colgete Herbalt!Eszter21 írta: Anya is szereti Ronaldinho-t...
De nem értem, hogy most mi a baj a fogaival...![]()
C.
Fogaival semmi gond...De ezzel a nagy Ronaldinho imádattal annál több...LG írta:Az, h nem használ Colgete Herbalt!Eszter21 írta:Anya is szereti Ronaldinho-t...Rapika írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Eszter!
Ez már idegesítő,ne haragudj!
Komolyan,Te még az édesanyád is megölnéd sztem,ha fikázná Ronit!!!!
Egyik kedvencem!
Ne parálj!
Nem esik bántódása mert megemlítettem a fogait!!!![]()
![]()
![]()
![]()
De nem értem, hogy most mi a baj a fogaival...
Az, h nem használ Colgete Herbalt!Eszter21 írta:Anya is szereti Ronaldinho-t...Rapika írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Eszter21 írta: Ronaldinho-t hagyjad békén...
Eszter!
Egyik kedvencem!
Ne parálj!
![]()
![]()
![]()
De nem értem, hogy most mi a baj a fogaival...
Anya is szereti Ronaldinho-t...Rapika írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Eszter21 írta:Ronaldinho-t hagyjad békén...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!
Neki vannak olyan részei(pl. fogak),amiket el lehet túlozni!
Eszter!
Egyik kedvencem!
Ne parálj!
![]()
![]()
![]()
Karikaturák csak a híres emberekrol készulnek!Rapika írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Eszter21 írta:Ronaldinho-t hagyjad békén...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!
Eszter!
Egyik kedvencem!
Ne parálj!
![]()
![]()
![]()
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!Eszter21 írta:Ronaldinho-t hagyjad békén...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!