Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játéka mellett nekem ezen, de már korábbi meccseken feltűnt, hogy meg lenne benne a képesség, hogy igazi vezéregyéniség legyen. Ez látszik azon, ahogy hajt, a gesztusain, ahogy tüzelni tudja a csapattársakat, és a közönséget. Emellett saját nevelés, és az ő mentalitásán az látszik, hogy neki több, mint egy klub nemcsak egy üres szlogen. Be kell látni, ilyenből már egyre kevesebb van csapatban...Chino írta:Nem rossz a srácnak a gól/perc mutatója.
Viccet félretéve nagyon jól játszott tegnap a gólját is leszámítva. A fejpárbajokat is rendre megnyerte, jól játszotta meg a labdákat és magabiztos volt. Az az üres kapus mentése hatalmas volt, meg a csukafejese is elég látványos. Tegnap Masch inkább a takarító szerepkört látta el.
A gólja sem egy tipikus védő találat volt. Szép szóló volt és a befejezés is rendben volt. Így kellett volna Piquének is a Valencia ellen. Érdemes volt nézni a kispadot. Hiába volt "lényegtelen" a gólja, az egész kispad szinte őrjöngött Albaval az élen.
erre majd visszatérünk ha ez megtörténik egy tétmeccsen.mahitoo írta:De akkor DB is hülye, mert ne adj Isten megsérül valamelyik kezdő belső védő, és akkor majd a kb 0 kilométeres Bartra játszik helyette?
azért hívja be, mert a csere szintet megüti, annak tökéletes, ahogy nálunk se küldik el, ha ő nem akar elmenni. de ez a del Bosque vajon mit lát benne érvelés akkor lenne jogos, ha ő Pique meg Ramos kárára játszatná, és nem ez történik, ugyan úgy ahogy a Barcában sem játszik, ha Pique és Mascherano egészséges. azzal, hogy behívja, a potenciális csere védők kérdésben teszi le a voksát mellette, ezt pedig ugyan így megkapja itt is, mert a Barca abban láthatóan benne van, hogy Bartra üljön a padon, ha neki ez nem probléma. majd ha esetleg egy EB-n ő lesz a fix kezdő, akkor lehetne azt mondani, hogy DB többet lát benne. de persze tudom, hogy lehetne fix kezdő, ha a klubja nem adja meg neki a lehetőséget...és eljutottunk a szokásos pontramahitoo írta:Ha annyit látna, akkor mást próbálgatna. Ott nincs szerződése.
del Bosque ugyan úgy nem rakja be komoly téttel bíró meccsen a kezdőbe a válogatottban, mint LE a Barcában. behívja, mert cserének jó (amúgy ez egyáltalán nem kis dolog, hogy vki a világ legjobb klubcsapatában meg a spanyol válogatottban csere lehet), barátságos meccseken játszik is, ez ugyanaz a helyzet, valszeg kb. ugyanannyit is lát benne ezek alapján, mint Enrique.mahitoo írta:Lassan többet játszik a válogatottban, mint itt.Ha megint visszamegyünk a "senki nem lát benne semmit" dologhoz, akkor Del B. vajon mit lát? Mert azért abban egyet érthetünk, hogy ő nem egy nyeretlen kétéves, és nem egy rossz edző.
Nacho is válogatott de attól ő se lesz jó játékos.mahitoo írta:Lassan többet játszik a válogatottban, mint itt.Ha megint visszamegyünk a "senki nem lát benne semmit" dologhoz, akkor Del B. vajon mit lát? Mert azért abban egyet érthetünk, hogy ő nem egy nyeretlen kétéves, és nem egy rossz edző.
Továbbra is tartom, hogy ha nem pont ezekben az edzőkeringős időben kellett volna bejátszania magát a csapatba, akkor tudott volna élni a lehetőséggel, de az új edzők nem fogják egy null kilométeres fiatal védőre alapozni a csapat védelmét.visca el barca írta:azért nem lesz soha belőle "barca-szint", mert már a 4. edző nem látja benne. ennyi. leírtuk már ezt 120x, lépjetek túl rajta.Capon írta:Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha
120-ból 108-szor te írtad le. És bármelyik edző eladhatta volna, hogy az árából hozzon valakit, de egyik sem tette meg. Vajon miért? Vagy minek vettük meg Csigát? Vagy Verminatort? Ja, hogy az edzők és sportvezetők is tévedhetnek...visca el barca írta:azért nem lesz soha belőle "barca-szint", mert már a 4. edző nem látja benne. ennyi. leírtuk már ezt 120x, lépjetek túl rajta.Capon írta:Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha
Akkor minek kell itt tartani..? Ha nem szamol vele az edzo, egyenesen mondja meg neki, es engedjuk utjara, ne tartogassuk 5. szamu vedonek. Legalabbis szerintem.Feast4 írta:Visca véleményén vagyok.Azt a lefutást már szerintem nem is emlegeti senki.A baj az hogy egy edző sem bízik benne.Ennyi.Csinálhat amit akar valami szerintem hiányzik belőle amit az edzők látnak edzésen vagy mit tudom én hol mi nem.visca el barca írta:azért nem lesz soha belőle "barca-szint", mert már a 4. edző nem látja benne. ennyi. leírtuk már ezt 120x, lépjetek túl rajta.
Visca véleményén vagyok.Azt a lefutást már szerintem nem is emlegeti senki.A baj az hogy egy edző sem bízik benne.Ennyi.Csinálhat amit akar valami szerintem hiányzik belőle amit az edzők látnak edzésen vagy mit tudom én hol mi nem.visca el barca írta:azért nem lesz soha belőle "barca-szint", mert már a 4. edző nem látja benne. ennyi. leírtuk már ezt 120x, lépjetek túl rajta.Capon írta:Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha
azért nem lesz soha belőle "barca-szint", mert már a 4. edző nem látja benne. ennyi. leírtuk már ezt 120x, lépjetek túl rajta.Capon írta:Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha
Ha nem játszik nem is tud hibázni.ntibi67 írta:Valaki mondjon ekkora hibákat az elmúlt időkben Bartrától amiket Mathieu sorozatban elkövet.Úgy hogy Bartra játékára ha nagy ritkán játszik rá lehetne fogni hogy nincs játékban vagy azt hogy görcsöl a bizonyítási kényszer miatt.De nincs ilyen.Sajnálom nagyon a srácot.
Látom, te sem hallottál még az iróniáról...Ez igen hogy egy Barcás is még azzal a három évvel ezelőtti esettel jön.Abban a szituációban bárkit lefutott volna nem csak Bartrát.Ja és ha ott nem Pintó véd az sosem gól.