Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is igy gondolom, ha maradt volna akkor se lettek volna bajnokok, igy sem lesznek azok. Amugy meg jogos, h kirúgták. Ezzel a kerettel kötelező ezt a gyenge Bundes Ligát behúzni. A Barcától meg ki lehet kapni, de nem igy...nem is az a 4-0 volt a durva, hanem az, h csak a Barca + a biró jóindulatán múlt, h nem lett nagyon-nagyon csúnya az eredmény. A Barca nagyon erős csapat, de azért ahhoz a gálához kellett a hullagyenge Bayern is.kanty írta:A Bayernél betelt a pohárKlinsmannt kirúgták.nem tudom, h a bajnokság hajrájában mennyire bölcs döntes ez :
Klinsmann eléggé el volt keseredve, ő még hitt, h bajnokok lehetnek.az én véleményem az, h Klinsmannal Klinsmann nélkül a bajorok elveszitik a bajnokságot
cps46 írta: Felhívnám a figyelmet a Karlsruhe góljára a Leverkusen ellen. A srác félpályánál becsúszva szabadított fel, a labda meg beesett a kapuba.
kinek?..:Poldi:.. írta: nem neked céloztam

nem neked céloztamLG írta:Hát kösz..Hidd el, tudtam én bőven mi az a Wolfsburg. Az előző években inkább a tabella hátsó részében foglaltak helyet, de idén kijött nekik a lépés. Amugy meg a játékosállományuk nem rossz, évek óta az 1ik legjobb a Bundesligában, csak eddig nem tudtak élni vele. Ja, + ott gyártsák a Volkswagent..:Poldi:.. írta::D
páran meg azt se tudták idáig, hogy mi az a Wolfsburg
Amúgy meg nem olyan rossz az a Frankfurt.. tavasszal pl. megszenvedtünk, tehát nem csak egy alamizsna győzelem volt, nehogy azt higyjétek ám

Oszinten remelem, h nem lesz igazad es a vegen a wolfsburg vagy a hamburg lesz a befutoVarga Tamás írta:El kell keserítsek mindenkit: az idei Salátástálat is a Bayern München fogja a magasba emelni. A picik elhullanak, így szokott ez lenni.
Persze, nem örülök neki...nagyon nem komálom a bajorokat (és most finoman fogalmaztam)
Hát kösz..Hidd el, tudtam én bőven mi az a Wolfsburg. Az előző években inkább a tabella hátsó részében foglaltak helyet, de idén kijött nekik a lépés. Amugy meg a játékosállományuk nem rossz, évek óta az 1ik legjobb a Bundesligában, csak eddig nem tudtak élni vele. Ja, + ott gyártsák a Volkswagent..:Poldi:.. írta::D
páran meg azt se tudták idáig, hogy mi az a Wolfsburg
Amúgy meg nem olyan rossz az a Frankfurt.. tavasszal pl. megszenvedtünk, tehát nem csak egy alamizsna győzelem volt, nehogy azt higyjétek ám

Megérdemelnék. Én is aztmondom, (ha már a Hoffenheim nem, akkor) nyerjen a Wolfsburg. Szimpatikus csapat, nekem sosem voltak ellenemre.ozsimiki írta:idén rem a wolfsburg befut előttük

ez a bajnokság mindig is ilyen volt. bayern lehet nagyon tré,de vhogy a többi sem tud kiegyenlített lenni, ezért ment csodaszámba,amikor a Dortmund,vagy éppen a Stuttgart végre kihasználta a hibáikat.socio66 írta:Ezt a Bundesligát én már nem tudom követni..
A Hoffenheim otthon ég,a Hertha idegenben..Két elvileg bajnokesélyes csapat..
Nem tudom ki lesz ott a bajnok,de az biztos,hogy egyáltalán nem fogja megérdemelni..

Mert, ki érdemelné meg? A Hoffenheim? Én is nekik szurkolok, dehát teljesen kipukkadtak, várható volt. Majd talán jövőre, ha nyáron nem kapják szét a csapatot tovább birhatják.socio66 írta:Ezt a Bundesligát én már nem tudom követni..
A Hoffenheim otthon ég,a Hertha idegenben..Két elvileg bajnokesélyes csapat..
Nem tudom ki lesz ott a bajnok,de az biztos,hogy egyáltalán nem fogja megérdemelni..
Szerinted??MichaaBee írta:anybody home???lluisllach89 írta:Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!![]()

anybody home???lluisllach89 írta:Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!
Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!Leomessi14 írta:AJaj a Bayern vezet 3-0-ra a felidoben a frankfurt ellenOda kell azert figyelnunk rajuk a visszavagon!