Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen ezért iertam a 35-40% ot szerintem van esélye hogy ide jön és akkor elég ütös kis csapat lesz ez!!!Topi írta:volt már olyan átigazolás h senki sem tagadott semmit?Gerafan írta: 2 hete nyilatkozta, hogy nem megy el Londonból, kár ezzel foglalkozni...
A triballfootball egyáltalán nem megbízható hírforrás, ettől függetlenül lehet, hogy igaz amit írnak. Én nagyon remélemMr. Master írta:http://www.tribalfootball.com/
a spanish hírek között keressetek. és rójöttök, h mi a helyzet henry és eto'o kapcsolatáról.
http://www.tribalfootball.com/BaRcADINHO10 írta:hát sztem mindenki megvan elégedve ETO'O - val és biztos nem fognak vele kib....ni.úgyhogy majd megoldják vhogy ha egyáltalán jön henry.és sztem még ETO'O sem gondol ilyesmikre!!!!!!!!!!!Ádám02 írta:aza baj hogy Eto'o ugy érzi ha jön Hrey ö kiszorul!!vagyis ki megy szélre ahol ö nem tud játszani mert középen szeret szint ugy mint Hery és ha ide hozzák Hery akkor csak egyikuk játszhat és mivel nem azért veszik meg Hery it hogy padozzon azt hisziEto'o hogy ö fog padozni!!pedig ez nem igaz ezt is meg lehetne oldani szerintem!!!
hát sztem mindenki megvan elégedve ETO'O - val és biztos nem fognak vele kib....ni.úgyhogy majd megoldják vhogy ha egyáltalán jön henry.és sztem még ETO'O sem gondol ilyesmikre!!!!!!!!!!!Ádám02 írta:aza baj hogy Eto'o ugy érzi ha jön Hrey ö kiszorul!!vagyis ki megy szélre ahol ö nem tud játszani mert középen szeret szint ugy mint Hery és ha ide hozzák Hery akkor csak egyikuk játszhat és mivel nem azért veszik meg Hery it hogy padozzon azt hisziEto'o hogy ö fog padozni!!pedig ez nem igaz ezt is meg lehetne oldani szerintem!!!
Parasztot ne vegyünk, akkor inkább oleguer! Nem tudom láttad-e mit csinált a Fulham ellen? És folyamatosan az egész szezonban!zsoltman írta:Sztem Chivu-val az probléma hogy olyan sérülékeny mint
Marquez vagy Edmilson vele semm lennénk előrébb!
Gallas-t kéne megprobáni inkább sztem illenne a barca játékába
nem olyan sérulékeny és a Milan és juve is meg akkarja venni!
én azért irtam ezt mert ezt a lehetöséget láttam elképzelhetönek hogy azért mondta Eto'o hogyha jön Hery ö elmegy!!!!!!windu írta:aha
beszéltél eto val vagy mi ?
szerintem eto nak stabil a helye és biztos nem fél henrytól
bár érzéseire Én nem tudok hivatkozni
vagy én vagyok alul informált vagy te vagy vele szorosabb kapcsolatba mint itt bárki
vagy nagyon jóL nézed a meccseket és látod a gondoloatait
persze ez is lehet : )
"Az első idényében szenzációsan szereplő csatár óriási meglepetésre került a sevillaiakhoz, mára viszont egyre nyilvánvalóbb, hogy nem tudja megszokni Spanyolországot, és szeretne hazatérni Brazíliába. Megkérte ugyanis klubjának vezetőségét, hogy adják őt kölcsön a Flamengónak az idény végével.Richi írta:Oliveira már nem a betis játékosa ha jóltom elment a sao pauloba