Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosabban a Xavi-Iniesta tengely nélkülrecrea írta:capdevilla embere megint. xavi nélkül nulla ez a kzpálya.
Azért zavarhatta... énis sajnálom, de sztem jogos.szajko írta:Busquetset megfosztotta a partjelző 1. válogatottbeli góljától.![]()
Capdevila lesen volt, de a kapust nem zavarhatta mivel nem szembe állt a labdával.
Az nso.hu szerint 15:00. Én hiszek neki, de majd kiderül.palesz77 írta:15:00-kor lesz a meccs? én úgytudtam, hogy 16:00-kor. valaki mondja meg légyszi, nem akarom lekésni
15:00palesz77 írta:15:00-kor lesz a meccs? én úgytudtam, hogy 16:00-kor. valaki mondja meg légyszi, nem akarom lekésni
En ugy tudom,hogy a bronz meccs pontban 15 oratol kezdodik...Nem vagyok benne biztos..ElBartimaeus írta:Azt hittem hogy ma játszanak a spanyolok, ezt tartottam volna logikusnak. (Am még mindig nem tudom elhinni, hogy kikaptak a spanyolok az USA-tól!) Most megnéztem, a döntő közvetítése 20:20-kor kezdődik, tehát valszeg fél körül kezdődik a meccs, ahogy ez volt végig. A bronzmeccs közvetítése 14:55-kor kezdődik, de a meccs sztem csak fél órával később, de majd meglátjuk, én a legelejétől fogom nézni mind a kettőt!
Hajrá latinok!!!!