Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez esetben vásárolnék barca mezt:)Tim írta:Van egy másik változat is,csak arról még nincs kép.Ott a fa jóval nagyobb és kidolgozottabb.Az egyik ágáról az unicef logó csüng mint egy aranyalma,a másikról pedig mintegy elismerésképpen,az elnök aki ezt elintézte.Barca_10 írta: De ezmiez?Ez hogyan gondolták?Kicsit nagyobb kreativitás nem fért volna bele?
Na jó ez egy kicsit erős volt..
Van egy másik változat is,csak arról még nincs kép.Ott a fa jóval nagyobb és kidolgozottabb.Az egyik ágáról az unicef logó csüng mint egy aranyalma,a másikról pedig mintegy elismerésképpen,az elnök aki ezt elintézte.Barca_10 írta: De ezmiez?Ez hogyan gondolták?Kicsit nagyobb kreativitás nem fért volna bele?
ha a fa olyan kék,mint a csík amiben van,akkor nem zavaró:Dbence-barca írta:Igazából szerintem mindenképp csak rossz lehet és nincs jó megoldás, mert először biztos nem fogjuk megszokniFecooo írta:mondjátok, h nem ilyen lesz a végleges, mert mindjárt hányok...
Fecooo írta:mondjátok, h nem ilyen lesz a végleges, mert mindjárt hányok...
a feliratot el tudnám viselni egy az UNICEF-fel megegyező színben, de fehérben és a fát is... KIZÁRT!
Nem úgy volt, hogy kombinálják valahogy a 2 logót? Mert így már tényleg hokimezre emlékeztet...Fecooo írta:mondjátok, h nem ilyen lesz a végleges, mert mindjárt hányok...
Fecooo írta:mondjátok, h nem ilyen lesz a végleges, mert mindjárt hányok...
a feliratot el tudnám viselni egy az UNICEF-fel megegyező színben, de fehérben és a fát is... KIZÁRT!
Igazából szerintem mindenképp csak rossz lehet és nincs jó megoldás, mert először biztos nem fogjuk megszokniFecooo írta:mondjátok, h nem ilyen lesz a végleges, mert mindjárt hányok...
nemzetisport írta:A Barcelona a hírek szerint keresi annak a lehetőségét, hogy a két reklámot „összekombinálja", ám ha ez nem sikerül, akkor az UNICEF felirata lesz az uralkodó.
kilibarca írta:Enjoy írta:Szerintem elől nem lesz semmi, hanem egy a vállon, s egy hátul lent (deréktájt).Srácok 100% biztos hogy az elején lesz! 30m€ nem fizetnének azért hogy "csak" hátulján legyen meg a vállán. Az is biztos hogy mindenkinek furcsa lesz egy darabig.Messithebest írta: megváltoztatom a véleményem,ha ilyen lesz,akkor nem nézek meccset esküszöm,mert ez egy hányinger így.(nem a kép,hanem a mez.)
Remélem csak a mez hátulján lesz,azt legalább nem mindig látni.
Ez a kép közelebb lehet az igazsághoz.
Ez így még jobban hányinger...... Az a baj,hogy alapjában ez a logó egy hányinger.kilibarca írta:
Ez a kép közelebb lehet az igazsághoz.
Enjoy írta:Szerintem elől nem lesz semmi, hanem egy a vállon, s egy hátul lent (deréktájt).
Srácok 100% biztos hogy az elején lesz! 30m€ nem fizetnének azért hogy "csak" hátulján legyen meg a vállán. Az is biztos hogy mindenkinek furcsa lesz egy darabig.Messithebest írta: megváltoztatom a véleményem,ha ilyen lesz,akkor nem nézek meccset esküszöm,mert ez egy hányinger így.(nem a kép,hanem a mez.)
Remélem csak a mez hátulján lesz,azt legalább nem mindig látni.
megváltoztatom a véleményem,ha ilyen lesz,akkor nem nézek meccset esküszöm,mert ez egy hányinger így.(nem a kép,hanem a mez.)kilibarca írta:Nagyon szomorú vagyok hogy erre a lépésre szánta el magát a klub![]()
Gyorsan össze dobtam egy képet :
Bár ennél biztos szebb lesz...
a logó linkje nagyon szét húzza fórumot