Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
torotam írta:Akkor nemsokára kezdődik a habfehér keringő, a blanco-szamba, Pepe seggrepacsizhat Ramossal, Casillas kapuba állhat, Ronci pihizhet, Bale haján liter zselé, Xabi szakálla makulátlan, és gála!!!![]()
Miről beszélsz? évek óta folyamatosan a legnehezebb ellenfeleket kapják, hiszen még az Apoellel is találkoztak egyenes kieséses szakaszban,meg a Schalkéval...még a tavalyi BM is nehezen bánt volna el velüktorotam írta: Vicc, hogy különösebb megerőltetés nélkül ott vannak a négy között. Áh, uefamadrid!
Én először regisztráltam ide fel egyrészt,másrészt ha nem ez lenne az első regem (ami tilos) akkor sem egy ilyen idióta nevet választanék!MQuC írta:...és a megoldást meg is találták: Mou repültMAdridban nem lehet cska úgy szó nélkkül szídni a játékosaidat José. ejnye-bejnye.
Egyébként Leon: Te vagy sörvirsli?![]()
Le style, c'est l'homme!MQuC írta: Egyébként Leon: Te vagy sörvirsli?![]()
Busquets-be akarta törölni de épp nem volt kéznél!menczel írta:ez tényleg Casillas aki a taknyát törli bele egy gyerekbe?
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph" target="_blank ... _460sa.gif
Szerintem a bírót száműzték a spanyol harmadosztályba!#David Villa# írta:Srácok! Mi lett végül az eljárásból amit Ronaldo és Ramos ellen indítottak a bíró szidásáért?
Nagy a csend...
Ugyan... Azért nem játszanak, mert Madridban már tudják, hogy az RFEF nekünk adja a ligát. Mi ebben a furcsa?visca el barca írta:se ronaldo se di maria nem játszik szombaton. ancelotti beáldozná a bajnokságot a bl-ért?
Oké, köszi!ferninho írta:1. megkérdeztem nálunk, lehet már olvastad:2. Igen, volt videó is, rálépett Pepe fejére, ez tény, de nem volt szándékos, ebben biztos vagyok, bár azt nem értem, hogy Busquets miért nyilatkozta, hogy ő hozzá se ért Pepéhez, lehet tényleg nem vette észre, de mint írtam nem volt szándékos sztem.Egyik forrás pofont ír, másik fülhúzást. Poénnak szánta, semmi komoly.

2. Igen, volt videó is, rálépett Pepe fejére, ez tény, de nem volt szándékos, ebben biztos vagyok, bár azt nem értem, hogy Busquets miért nyilatkozta, hogy ő hozzá se ért Pepéhez, lehet tényleg nem vette észre, de mint írtam nem volt szándékos sztem.Egyik forrás pofont ír, másik fülhúzást. Poénnak szánta, semmi komoly.