Na én egy kis ismerkedés után kezdtem egy karriert az Mu-val.Azért rájuk esett a választás,mert legendáson kezdtem,és gondoltam egy erős csapattal indítok,és ha majd belejövök,akkor elmegyek onnan kissebbekhez,meg elgondolkodtam a dolgokon,és rájöttem,hogy az Mu nekem valahogy mindegyik fifából kimaradt,gondoltam akkor felavatom őket is,és odaülök Sir Alex helyére
Az igazolásokról nem tudok sokat mondani,mert jelenleg csak K.Walker jött,1 évre kölcsönbe,opcióval.(Tottenham-től).A távozók listáját nem irom le,mert az nagyon hosszú,bár többnyire csak kölcsönadtam a fiataljaimat,és eladtam pár játékost,de még bőven tervezek változtatásokat egyébként.
A három felkészülési meccsemből 1 gy 1 d és 1 vereség a mérlegem,a vereség elég csúnyára sikeredett,6:2-re kikaptam a Brest-től...A Community Shield döntőjében 4:1-re kikaptam az Mc-től,de úgy,hogy több kapura lövésem volt,és a kaput is több találta el,de míg nálam De Gea szinte mindent bekapott,addig Hart a szememet is kivédte...A bajnokságból letoltam az első 2 kört,idegenben 1:1 a West Brom ellen,majd otthon ugyancsak egy 1:1-es iksz a Spurs ellen.Ami nagyon idegesít,hogy az eddigi tétmeccseim mindegyikén jobb voltam mezőnyben,több helyzetem volt,de mégsem tudom beverni őket,mert a kapusok vmi eszméletlenül védenek.A védekezésemen is javítanom kell,de ha a helyzetkihasználásom jobb lenne egy kicsit,akkor már jólennék
Egyébként engem összességében lenyűgöz a karrier mód,zseniálisak az igazolások,nagyon jó meccseket lehet tolni és stb...Nagyon jó game lett,legalábbis eddig úgy néz ki!