Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reménykedek én is,hogy marad itt! El kellene ő is,nagyon hosszú a szezon,és sokkal jobb,mint Ezquerro!Rapika írta:Ez igaz,nem olyan Ő,h kicsesszen velünk...
Rijkaardot nem tudom megérteni,Ezquerro.... és ....
Már csak 1 nap és nem veheti meg senki 1 ideig,remélem így lesz és bejátsza magát a...a keretbe!
Sajna ez már naivitásnak számít...Scorpio írta: Nagyon remélem, hogy jó játéknak köszönhetően szerződést hosszabítanak vele!
Nagyon remélem, hogy jó játéknak köszönhetően szerződést hosszabítanak vele!antiimperialista írta:Na, hát ez gyönyörű. Most már ott tartunk, hogy majd ingyen fogják elengedni Saviolát a Sevillába. Esküszöm, nem normális dolog, hogy egy ember önfejűsége miatt így elherdáljanak egy remek játékost. Ez a hülyeség csúcsa.
A másik változat, hogy a Madrid (!!!!) megvenné a Nyulat. Na, ezt neeee!!! Óriási katasztrófa lenne! Ha oda eladják...
Egyébként bármelyik változat is következik be, igencsak szét fogok rúgni valamit a szobában...
Ez mondjuk igaz!Mondjuk Saviola kezdene vágna egy mesterhármast, erre másnap eladnák, az mondjuk tényleg érdekes lenne.Erre eddig nem is gondoltam, nagyon jó gondolat.redmiller írta:Amúgy ki merne egy olyan játékost játszatni, aki - elvileg - nem is marad? Nem illik bele a csapattervezésbe... Akik maradnak, azoknak kell csapatként működni. Amúgy így a sérülésveszélyt is - elvileg - elkerülik.
Így hallottam én is, de Reyes-szel kapcsolatba valamit kavartak...Drigo írta:Én is úgy tudom, hogy a bajnokiknak semmi köze ehhez.A szabályt én úgy ismerem, hogy aki már egy csapatban pályára lépett a BL-ben (selejtezőben is) az már másikban nem teheti meg ezt, maximum az Uefa kupában, illetve fordítva, azaz aki már játszott az Uefa kupában, az az új klubjában maximum a BL-ben játszhatna.
Én úgy emlékszem, hogy BL-meccsen nem akart emiatt pályára lépni.redmiller írta:Reyes-szel is volt valami hasonló kavarás, ezért gondolom.
Reyes-szel is volt valami hasonló kavarás, ezért gondolom.antiimperialista írta:Ezt nem értem... Nem csak akkor nem játszik, ha nemzetközi kupameccsen pályára lépett az előző csapatában? A bajnokiknak tudtommal ehhez semmi köze...redmiller írta:Talán azért nem viszi, mert ha játszik, akkor - esetleg - egy nemzetközi kupás csapatban már kupa meccset nem játszhat. Ergo esik az értéke... Türelem! Majd csak lezárul az átigazolási idény...
Ezen nincs mit megérteni! Máshol összetennék a két kezüket, ha ilyen képességű játékosuk lenne, aki ráadásul ennyire ragaszkodik is a klubhoz! Érthetelen, miért kell így bánni veleSubinho írta:gyerekek, meg kéne érteni már végre, ha saviola maga lenne az atyaúristen és aranylabdás lenne sem kéne frenkinek!!! ugyanúgy mint van gaal-nak Rivaldo... tehát, nem azon kéne kinlódni, miért nem viszi vigóba, hanem csütörtökig eladni, vagy egyszerűen felbontani a szerződését... de minél hamarabb, mert bármennyire szeretjük jobb lenne, ha elmenne, mint ha úgy járna, mint tavaly maxi...
Ezt nem értem... Nem csak akkor nem játszik, ha nemzetközi kupameccsen pályára lépett az előző csapatában? A bajnokiknak tudtommal ehhez semmi köze...redmiller írta:Talán azért nem viszi, mert ha játszik, akkor - esetleg - egy nemzetközi kupás csapatban már kupa meccset nem játszhat. Ergo esik az értéke... Türelem! Majd csak lezárul az átigazolási idény...
Én nem megkockáztatom, kijelentem, hogy jobb Gudjohnsennél. Főleg, hogy az izlandi nem is Eto'o posztjára való, így az elsőszámú csere nálam oda Saviola lenne.lionelmessi19 írta:Sokkal jobb Giulynél, és Ezqunál is. meg merem kockáztatni még Gudjohnsen is.