Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez tényleg az. két lövés, két gól. tiszta fm.Robcsyy írta:vicc
Van benne valamiMessa írta:Amúgy Paulo Souza lehet, hogy kifejezetten Paulo Sousa kérésére érkezett.
Igen a látványterv kész.Lesy írta:A Loki stadion építéséről tud vki vmi újat mondani, mutatni? Korábban már olvastam róla, h kész a látványterv meg minden, csak nemtom, hogy ez meg is fog-e valósulni, van-e vmi konkrétum az üggyel kapcsolatban....
Eleinte engem is felidegesített, de így most már jobban átgondolva örülök neki.Bob_Marley írta:2 nagyon ügyes játékos, s így hogy elküldik őket mondanom sem kell mennyit veszít a csapat!Pár hete megy a bajnokság, s hétről-hétre egyre rosszabb hírek jönnek....Fegyelmezési gondokat megértem, ha így látja jónak a vezetés, akkor tegyék meg, viszont akkor a helyükre kell ember, mert ez így nagyon soványka...Így még Pölöskei is játszani fogkamaj írta:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... inhot.html
Hát-hát-hát... Mit ér a "tehetség", ha nem használják ki? Kemény időszak ez a Fradinak.mert nem vagyunk meg....
2 nagyon ügyes játékos, s így hogy elküldik őket mondanom sem kell mennyit veszít a csapat!Pár hete megy a bajnokság, s hétről-hétre egyre rosszabb hírek jönnek....Fegyelmezési gondokat megértem, ha így látja jónak a vezetés, akkor tegyék meg, viszont akkor a helyükre kell ember, mert ez így nagyon soványka...Így még Pölöskei is játszani fogkamaj írta:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... inhot.html
Hát-hát-hát... Mit ér a "tehetség", ha nem használják ki? Kemény időszak ez a Fradinak.
Mintha azt olvastam volna, hogy az erőnlétért Ő volt a felelős Debrecenben, na azzal tényleg nem volt gond.Robcsyy írta:majd kiderül, bár már az is előrelépés, hogy nem a szokásos nevek közül kerül ki valaki... ahogy olvasgattam, sokan azt írják, hogy Loki BL-menetelése inkább neki köszönhető, mint Herczegnek...
majd kiderül, bár már az is előrelépés, hogy nem a szokásos nevek közül kerül ki valaki... ahogy olvasgattam, sokan azt írják, hogy Loki BL-menetelése inkább neki köszönhető, mint Herczegnek...L.Messi 10 írta:Érdekes döntés az Újpestiek részéről, de egy biztos: Gézának menni kellett. Kíváncsi vagyok mire lesz képes Szpisjak, de azért én nem adtam volna a csapatot egy olyan ember kezébe, aki eddig csak egy Angol U19es csapatot edzett, meg a Lokinál volt másodedző.
Érdekes döntés az Újpestiek részéről, de egy biztos: Gézának menni kellett. Kíváncsi vagyok mire lesz képes Szpisjak, de azért én nem adtam volna a csapatot egy olyan ember kezébe, aki eddig csak egy Angol U19es csapatot edzett, meg a Lokinál volt másodedző.Bob_Marley írta:"Honlapunk értesülései szerint az Újpest új szakvezetője, a DVSC egykori másodedzője, Zoran Szpisjak lesz.
Mint ismert, Leo Beenhakker ma délelőtt köszönte meg Mészöly Géza munkáját az Újpest élén, miután a lila-fehérek az NB I első 4 fordulójában 4 vereséget szenvedtek.
Szpisjakot ma 13 órakor, rendkívüli sajtótájékoztató keretein belül mutatják be.
Szpisjak idehaza legutóbb Herczeg András mellett a DVSC másodedzőjeként dolgozott.
(czp)
nb1.hu"
Damoklesz kardja máris lecsapott 4 forduló elteltével....
Ahogy én is!MessiFan írta:Én úgy gondolom, hogy egyik csapattal sem lehet hosszútávon számolni. Egyébként én a Viditől tartok, bár a hazai pálya nekünk kedvez. Természetesen ott leszek a találkozón
Én úgy gondolom, hogy egyik csapattal sem lehet hosszútávon számolni. Egyébként én a Viditől tartok, bár a hazai pálya nekünk kedvez. Természetesen ott leszek a találkozónBarcaman14 írta:A Honvéd meg nagyon belejött de szerintem nem kell komolyabban számolni velük hosszútávon.
ez aztakurwamekkora xDxDgergo9 írta: