Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, de azért irtam be, hogy szóljak, el lett irva.House írta:sajnos, most Barca sincs csúcsformában..KakáACM22 írta:Atlético sincs éppen csúcsformában, hiszen csak döntetlent játszott otthon a Recrével szemben, kikapott a Sevillától, és csupán egy 2-2-őt ért el a Porto ellen a BL-ben. Két közepes formában játszó csapat, de rendkívül fontos pontok…
Az Atletico 3-0ra verte idegenben a Recrét.
sajnos, most Barca sincs csúcsformában..KakáACM22 írta:Atlético sincs éppen csúcsformában, hiszen csak döntetlent játszott otthon a Recrével szemben, kikapott a Sevillától, és csupán egy 2-2-őt ért el a Porto ellen a BL-ben. Két közepes formában játszó csapat, de rendkívül fontos pontok…
Az Atletico 3-0ra verte idegenben a Recrét.
ha valakinek nem tetszik a 4-3-3, írjon Pepnek egy e-mailt, vagy hívja fel, hogy mehet a barcától, mert Pep-nek a 4-3-3 az alap.lionelmessi19 írta:Elképesztő, hogy akár hányszor írom le, egyszerűen nem érted meg.gekkodan írta:1670 éve nem láttam 2 csatáros Barcát, de legalábbis egy jó ideje nem. Szóval aki arról filózik itt oldalakon át, hogy 4-4-2 lesz, az nyugodjon meg: nem lesz az![]()
3 csatáros játékrendszer, amitől képtelenek vagyunk elszakadni, de csak két igazi csatár. Nekem mindegy hogy a háromból melyik kettő, bár természetesen szivem szerint a franciát hagynám ki leginkább.
Én igen sokat láttam idén olyat, hogy valamelyik szélen Hleb vagy Iniesta kezdett.
Egyébként néha elgondolkozok, hogy hogy is van az, hogy akik anno Franket szídták a nulla taktikai repertoárja miatt, és pont azért, hogy mindit 4-3-3ban lépünk pályára, most nincsenek azon a véleményen, hogy a szemmel láthatóan indokolatlan felálláson legalább valami minimális módosítás történjen.. ez nem feltétlenül (neked is? nem emlékszem) neked szól Dani, bárki másnak akinek az utóbbi időben nem tetszett az én elképzelésem. Sokan voltak köztük ilyenek.
Elképesztő, hogy akár hányszor írom le, egyszerűen nem érted meg.gekkodan írta:1670 éve nem láttam 2 csatáros Barcát, de legalábbis egy jó ideje nem. Szóval aki arról filózik itt oldalakon át, hogy 4-4-2 lesz, az nyugodjon meg: nem lesz az
Egyet értek, én is kedvelem.Fernando írta:
Szerk.: Én Gudjohnsent és Keitát se falábúznám azért le. Én például kedvelem az izlandi játékstílusát, kell egy ilyen ember is ide. Kűzd hajt, és ha játszik szerintem nem játszik rosszul. Lőtt is 1-2-t gólt idén.
Azért csak nem...Etooka írta:Készítsd a zsebkendőketlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.
És?LM10 írta:Ez kizárt hisz a napokban V.V. 2014-ig aláír!Fernando írta:
(Titokban bízom benne, hogy Pinto kezd.)
egyetértek. inkább Busquets mint Gudjohnsen. nem akarom megsérteni senki érzéseit, de a lelkesedésén kívül mostanában semmit nem mutatlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.
Készítsd a zsebkendőketlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.