Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi kisebb-nagyobb baráti társasággal éppen most nézzük aztán pont cigi szünet van így tudok írni róla durván egy óra után.miihii írta:En is ugy hallottam,h nagy durranas.Foleg,mivel erre is hivatkoztak vhol,h emiatt is bukott el a Furesz,mert eltorpul a paranorma mellettBarcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni!![]()
Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi.Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.
Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.
10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt.![]()
A velemenyedet latva elgondolkodtato,mert en is ra vagyok/voltam keszulve.Nagyobb a fustje,mint a langja?
En is ugy hallottam,h nagy durranas.Foleg,mivel erre is hivatkoztak vhol,h emiatt is bukott el a Furesz,mert eltorpul a paranorma mellettBarcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni!![]()
Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi.Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.
Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.
10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt.
ezeket is ide sorolnám:Szandi írta:Ha nem nyálgépre vágysz, hanem drámára amin még te is sírsz ( persze csak titokban) akkor Harold and Maude, Vágy és vezekléspalesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
amiket láttam, és tetszettek:
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet.
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
Kicsit más, de az egyik legédibb amit valaha láttam a Big Fisht Burton úrtól.
Legalábbis nekem ezek top filmek.
Ha nem nyálgépre vágysz, hanem drámára amin még te is sírsz ( persze csak titokban) akkor Harold and Maude, Vágy és vezekléspalesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet.
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
ja, azt kihagytambowlinggolyo írta:Ha vmi nagyon fröcsögősre vágysz akk twilight.Velem megakarták nézetni de nem jött össze lenem ültem elé elég volt elolvasnom h miről szólpalesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday. Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
végig is nézted a 2.évadot,vagy annál a pár résznél feladtad?kennyke04 írta:Ezt adom, de nekem Dex karaktere nem az a típus aki csak úgy formálódik vagy alakulmiihii írta:Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.persze ízlések és pofonok, lehet másnak meg ez hozta meg a kedvét a folytatáshoz
Ha vmi nagyon fröcsögősre vágysz akk twilight.Velem megakarták nézetni de nem jött össze lenem ültem elé elég volt elolvasnom h miről szólpalesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday. Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
Ezt adom, de nekem Dex karaktere nem az a típus aki csak úgy formálódik vagy alakulmiihii írta:Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.
Nem lehet ugyanarra a sémára felépíteni több évadot.Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.Elterelték egy ilyen irányba a szereplőt,miközben megőrizte azt a markáns Dexter vonalat.Nekem naon tetszett eddig mindegyik,jól fel van építve az egészkennyke04 írta:
hát én még pilottal nyitottam első évad után azt se tudtam mit csináljak h kibirjam a 2.ig, de a 2. évad hááááááááátazóta elment az egésztől a kedvem... megcsúfolták Dex-t azzal amikor a festő v nem tom már mien csajjal elkezdett kavarni, miközbe nem annyira van oda a szexért, erre nem tom hány részben az ment h tologatta a kisasszonyt
lehet egyszer még ráveszem magam a folytatásra, de nagy törés volt benne szvsz
osztom, igaz ezt a részt is megveszem eredeti díszmütyűrbe mint az előző 5 rész-t, de most ez a 6. rész nem tetszett, valahogy nem volt meg benne most az a nagy úúúúúúúúúúbaaaazzeeePuyol05 írta:egyet értek! hozta az átlagot. meg amit korábban is írtam, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy nagyon vontatott már ez az egész. sztem ezt már be lehetett volna fejezni ennél a résznél, vagy talán az ötödiknél már.miihii írta:
Elég sok helyen fent van már jó minőségben,uh nem nehéz rábukkanni.
Én ezt a verziót szedtem le,dvd minőség:
SAW.VI.2009.R5.LiNE.XviD.AC3-ViSiON
Maga a film hozta az átlagot.Ez asszem el is mond mindent:átlagos.
Olyan rétestészta feeling.Nem rossz,nem rossz,de már kicsit sok lesz ...
És állítólag még mindig nincs vége!Pedig elég nagy buktának hírlik kint a film,de már tervben van a Saw VII,ami 3D-s lesz.Elvileg '10.10.22. lesz a premiere.
Biztos,h kell az még?![]()
én is szeretem ezt a filmet, de ami sok, az sok ténylegmiihii írta:Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
hát én még pilottal nyitottam első évad után azt se tudtam mit csináljak h kibirjam a 2.ig, de a 2. évad hááááááááátszajko írta:Engem te vettél rá, hogy nézzem meg és azóta én is követem végig.ozsimiki írta:Dexter ugye alap sorozat nálam, a 4.évad fut jelenleg,és szerintem az eddigi legjobb, illetve mindegyik évad fenomenális.
itt én nem tapasztalok minőségi romlást,mint azért elég sok sorozatnál lehet ahogy haladunk előre az évadokkal.
Nekem mindegyik éved ugyanúgy tetszett.
Ez a sorozat a 10/10-es kategóriába tartozik.
Engem te vettél rá, hogy nézzem meg és azóta én is követem végig.ozsimiki írta:Dexter ugye alap sorozat nálam, a 4.évad fut jelenleg,és szerintem az eddigi legjobb, illetve mindegyik évad fenomenális.
itt én nem tapasztalok minőségi romlást,mint azért elég sok sorozatnál lehet ahogy haladunk előre az évadokkal.
Hát nem tudom.Nekem az ellenkezője jött le.Az első rész még úgy ahogy tetszett de ez a második, kb 20-25 percig birtam nézni..számomra nézhetetlen volt.Izlések és pofonok....gygerike írta:Most néztem meg a transformers 2-őt. Nem rossz film , csak az elején amikor elbúcsúznak azt hittem beokádok ugy forgott az a sz@rAm tetszett látványos meg minden.Az ucsó harcott kicsit jobban megcsináltam volna alig láttni belőle vmit :S
NA pacsi
elég sok embernek nincs.House írta:A Comedy Centralon vannak már vagy fél éve.ozsimiki írta:Showder Klub
szerintem jók voltak a szomszéd nénikFábryban is voltak pár percig, ott annyira nem nyűgöztek le,itt szerintem most azért hoztak egy jó átlagot.
A Comedy Centralon vannak már vagy fél éve.ozsimiki írta:Showder Klub
szerintem jók voltak a szomszéd nénikFábryban is voltak pár percig, ott annyira nem nyűgöztek le,itt szerintem most azért hoztak egy jó átlagot.
egyet értek! hozta az átlagot. meg amit korábban is írtam, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy nagyon vontatott már ez az egész. sztem ezt már be lehetett volna fejezni ennél a résznél, vagy talán az ötödiknél már.miihii írta:
Elég sok helyen fent van már jó minőségben,uh nem nehéz rábukkanni.
Én ezt a verziót szedtem le,dvd minőség:
SAW.VI.2009.R5.LiNE.XviD.AC3-ViSiON
Maga a film hozta az átlagot.Ez asszem el is mond mindent:átlagos.
Olyan rétestészta feeling.Nem rossz,nem rossz,de már kicsit sok lesz ...
És állítólag még mindig nincs vége!Pedig elég nagy buktának hírlik kint a film,de már tervben van a Saw VII,ami 3D-s lesz.Elvileg '10.10.22. lesz a premiere.
Biztos,h kell az még?![]()
én is szeretem ezt a filmet, de ami sok, az sok ténylegmiihii írta:Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
Elég sok helyen fent van már jó minőségben,uh nem nehéz rábukkanni.barca28 írta:
honnét van meg a film?ha letöltötted tudnál linket adni vagy valami?msnen megdumálhatnánk..
honnét van meg a film?ha letöltötted tudnál linket adni vagy valami?msnen megdumálhatnánk..Puyol05 írta:én kb 3 órája fejeztem be. nekem eléggé bejövős volt, csak az zavart benne, hogy már egy kicsit kezdett vontatottá válni. és ahogy elnéztem a végét, sztem még most sem lesz Ende. habár a vége olyan, hogy vagy lesz folytatás, vagy nem. szóval nézhető.miihii írta:
És most nekifekszem a Fűrész 6nak.
Remélem a legjobbakat!
8/10