ozsimiki írta:butaság valóban.
A Sir is szokta emlegetni a bírókat ,de én kérem ki magamnak,hogy Joseval hasonlítsuk össze...Mourinho jóval másabb stílusban teszi ezt, és szinte mindig. Arról nem is beszélve,h Fergusson nem szokta gyalázni csak úgy pl az edzőtársait. (tudom,h most csak a bíráskodásról volt szó)
Nem azt írom,hogy nem voltak Alex-nek kirohanásai,mert voltak szép számmal, (pl Wengernek is ugye, őt is lehetne hasonlítgatni akkor) de ilyen szempontból sem vonnék párhuzamot Ő és Mourinho között.
Azért írok vmit azért:
Fergusson felvenné a kesztyűt és rendesen visszamondogatna a portugálnak az biztos. Amúgy Mourinho talán őt tiszteli a legjobban, szerintem megfontolná kétszer is, hogy felhozzon egy gyerekes vitát.
Ozsi, többet láttál bele a hsz-embe, mint amit szerettem volna

elnézést, h félreérthető voltam...
természetesen eszembe se jutott minden szempontból összehasonlítani a két delikvenst!
egy dologban hasonlítanak viszont: amikor a csapatuk javára téved a bíró, akkor csöndben vannak, amikor ellenük, akkor azért gyakran megszólalnak (főleg pontvesztésnél, de ez persze Wengerre is igaz...)
pontosítok, h reálisabb legyen: tegyük fel, h olyan a bíráskodás, mint a 2009-es Barca-Chelsea párharcban(azaz egyik meccsen ide, másik meccsen oda tévednek...)
tehát csak arra lettem volna kíváncsi, h vmelyikük képes lenne-e elismerni, h oda-vissza bénázott a spori, és nem csak azt veszik észre, ami számukra "káros volt"...
Wengert azért nem hoztam szóba, mert az Arsenal már nincs versenyben, ezért gondolkodtam el, mert akárhogy is nézzük, megvalósulhat a JM-SAF párbaj és az is megvalósulhat, h mindketten bírózni fognak... (tehát tényleg csak a bíráskodással kapcsolatos kommentár a lényeg)
így érthetőbb? (tudom, így is hülyeségnek tűnik, de néha kell kicsit ilyen is

)