Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CsatlakozomMihu írta:Lassan megfogadom, hogy olyan meccset nem rakok meg, amit a fél ország megrakott![]()
Ezen a hétvégén majdnem 4000-em megy el azon, hogy a szelvényemből csak egy meccs nem jön be
miihii írta:És nem!Fernando írta:Esélyes, hogy bukjátokfcbarca0827 írta: FTC - Haladás H
Győzött a Fradi 2:1re
Én is megraktam a Fradit,bejött.Fernando írta:Esélyes, hogy bukjátokFtcSikiHun írta:Az első ember (magamon kívül) aki a Fradira rakottfcbarca0827 írta: FTC - Haladás H
Fernando írta:Esélyes, hogy bukjátokFtcSikiHun írta:Az első ember (magamon kívül) aki a Fradira rakottfcbarca0827 írta: FTC - Haladás H
Esélyes, hogy bukjátokFtcSikiHun írta:Az első ember (magamon kívül) aki a Fradira rakottfcbarca0827 írta: FTC - Haladás H
Az első ember (magamon kívül) aki a Fradira rakottfcbarca0827 írta: FTC - Haladás H
http://kepfeltoltes.hu/view/100227/DSC0 ... es.hu_.jpgShirocco írta:
Csinálsz egy fényképet a szelvényedről?Ha neten van akkor egy screenshotot?
Shirocco írta:Csinálsz egy fényképet a szelvényedről?Ha neten van akkor egy screenshotot?FtcSikiHun írta: Egyenlőre de jó, hogy a Cityre raktam, 6.10es szorzóval
Ezt két napja írta, szóval nem kamuzik.FTCSikiHun írta:3
Chelsea-Man. City 6.10
Ajax-Utrecht 1.25
PSV-RKC Waalwijk 1.11
Rangers-Celtic 3.10
Napoli-Roma 2.52
200:arrow: 13.225
Csinálsz egy fényképet a szelvényedről?Ha neten van akkor egy screenshotot?FtcSikiHun írta:Fernando írta:Hát csak nem lesz semmi gigszer Leverkusenben. Ha igen 4-ból két szelvényem kuka.
Szerk.: De jó, hogy a Chelsea-t kihagytam.
Egyenlőre de jó, hogy a Cityre raktam, 6.10es szorzóval
Szerintem sok. A Hertha kezd "felkelni" a Hoffenheim pedig egy középcsapat, aki bárki ellen bármire képesMihu írta:A Hertha-Hoffenheim meccsen mennyi esély van az X-re? Esetleg valaki, aki otthon van a Bundesligában?
Amúgy már mind1.LM10 írta:Kiveszik a meccset a szelóról, olyan mintha ki sem tetted volna. Nyilván annyival kevesebbet nyerhetszHunter91 írta:Tippmixen fogadtam a Paks-ZTE meccsre.
Elhalasztották,ilyenkor mi van?
Buktam a szelót?