Barça videók és összefoglalók
- Márkinho
- Barça C
- Kapcsolat:
Boccs ha ez baj nem tudtam, többet nem fogok hírdetni
B.Tibor írta:Szia Márkinho!
Amikor elkezdtük ezt az oldalt, pontosabban ennek az oldalnak az őselődjét, alig 20-30 ember látogatta naponta. Ahogy fejlődött az oldal, és ahogy a reklámokat elhelyeztük más oldalakon, a látogatottság is növekedett, hogy mára elérjük azt, hogy naponta mintegy 1000 látogatónk legyen.
E rövid visszatekintésre azért volt szükség, hogy érzékeltessem, sok ember még több munkája van ebben az oldalban.
Azzal együtt, hogy Te is és mi is egy csapatnak drukkolunk, megkérnélek arra, hogy ne az Eurobarca oldalt használd fel arra, hogy a saját Barca oldalad népszerűsítsd, mert - mint azzal Te is tisztában Vagy - tisztességtelen ilyen úton látogatókat toborozni Magadnak.
Szia Márkinho!
Amikor elkezdtük ezt az oldalt, pontosabban ennek az oldalnak az őselődjét, alig 20-30 ember látogatta naponta. Ahogy fejlődött az oldal, és ahogy a reklámokat elhelyeztük más oldalakon, a látogatottság is növekedett, hogy mára elérjük azt, hogy naponta mintegy 1000 látogatónk legyen.
E rövid visszatekintésre azért volt szükség, hogy érzékeltessem, sok ember még több munkája van ebben az oldalban.
Azzal együtt, hogy Te is és mi is egy csapatnak drukkolunk, megkérnélek arra, hogy ne az Eurobarca oldalt használd fel arra, hogy a saját Barca oldalad népszerűsítsd, mert - mint azzal Te is tisztában Vagy - tisztességtelen ilyen úton látogatókat toborozni Magadnak.
Amennyiben van kedved és időd, csatlakozz a szerkesztőségünkhöz és járulj hozzá, hogy még jobb oldallal "álljunk" ki a Barca drukkerek elé, vagy ha nincs, akkor más csatornákat használj fel az oldalad reklámozására.
El kell mondanom, hogy nem először történik ez már, így azokat a hozzászólásaidat, amelyben a honlapod címe fel van tüntetve törölni fogom.
Remélem nem érted félre, nem ellened irányul e lépés, hanem azért, mert reklámoknak nincs keresnivalójuk itt az Eurobarcan, hacsak nem kötünk erre reklámszerződést, amelyre nemsokára lehetőséged nyílik.
További jó munkát az oldaladhoz!
Amennyiben van kedved és időd, csatlakozz a szerkesztőségünkhöz és járulj hozzá, hogy még jobb oldallal "álljunk" ki a Barca drukkerek elé, vagy ha nincs, akkor más csatornákat használj fel az oldalad reklámozására.
El kell mondanom, hogy nem először történik ez már, így azokat a hozzászólásaidat, amelyben a honlapod címe fel van tüntetve törölni fogom.
Remélem nem érted félre, nem ellened irányul e lépés, hanem azért, mert reklámoknak nincs keresnivalójuk itt az Eurobarcan, hacsak nem kötünk erre reklámszerződést, amelyre nemsokára lehetőséged nyílik.
További jó munkát az oldaladhoz!
-
- Jugador del Barça
hm, lehet leszedem a vidit:D
- Pilfer
- Jugador d'estrella
ezt már leszedtem, kár hogy nincs mindegyik meccsről öf...seco írta:Egy érdekesség,
annak, akit érdekel:
http://www.pocsmadar.hu/miazmas/Vidi_1985.avi
A Vidi UEFA menetelése,
a végén a madridi margit veréssel!

Egy érdekesség,
annak, akit érdekel:
A Vidi UEFA menetelése,
annak, akit érdekel:
A Vidi UEFA menetelése,
Forca Barca!
Hajrá Vidi!
Hajrá Vidi!
-
- Jugador del Barça
míg te azt a 4gigát leszednéd beöszülnékHAnonymus írta:Hát akkor beégtem.![]()
Pedig hogy örültem, milyenjó ötletem lesz....
Akkor viszont azt még mindig lehetne, hogy akinek 4 giga cucca van (na haragudj de nem jegyeztem meg hogy ki volt az), az fájlcsere programmal (Kazaa, BCDC) átadhatná a többieknak. De igérem ez volt az utolsó idióta ötletem.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jah ez a fájlcserélős ez már jobban teccik
Igaz a DC++ hoz én is hülye vok. vagyis nem rom kezelni, pedig fenn a gépen. Viszont van kazaa-m és warez-p2p 2.3 -m is. Szal ha azon megold6ó akkor OK!
Csak addigra kell 1 nagyobb vinyót vennem...

Csak addigra kell 1 nagyobb vinyót vennem...

Ne búúúsulj!HAnonymus írta:Hát akkor beégtem.![]()
Akkor viszont azt még mindig lehetne, hogy akinek 4 giga cucca van (na haragudj de nem jegyeztem meg hogy ki volt az), az fájlcsere programmal (Kazaa, BCDC) átadhatná a többieknak. De igérem ez volt az utolsó idióta ötletem.

Ez biztos tetszeni fog nekik

Nekem tetszene, de a Dc++-joz hülye vagyok azon ne csináljuk.

Hát akkor beégtem.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is. Mindenki majd szépen letöltögeti magának.Barca írta:véleményem szerint a legegyszerübb ha minden meccs után letöltitek, nekem pl van jelenleg 4 giga Barcás vidim a gépen, köztük az idei szezon összes gólja, összefoglalója, stb. szóval a teendő annyi hogy pl ide vagy korábban említett oldalak egyikére rámeni minden fordulo után és töltögetni:)Enrique írta:Hát az elég húzós lenne... Szerintem azt is lehetne h év végén az összes videot kilinkeli vki ide a fórumba, aztán onnan mindenki kedvére töltögethet. Mert ha most kiirja vki DVDre az csak neki jó, meg akinek oda tudja adni. Vagy nem tom, ha valaki megcsinálná az szép dolog lenne csak eljuttatni lenne nehéz annak aki szeretne.HAnonymus írta:Mit szólnátok ahhoz, hogyha valaki összegyűjtené a winchesterén az idei Barca-meccsek összefoglalóját, a szezon végén meg kiírná őket DVDre, akinek kell. Szerintem tök flash lenne!![]()
FORCA BARCA!!!

Csúcs ez a topic!!!
Forca Barca!
Hajrá Vidi!
Hajrá Vidi!
-
- Jugador del Barça
véleményem szerint a legegyszerübb ha minden meccs után letöltitek, nekem pl van jelenleg 4 giga Barcás vidim a gépen, köztük az idei szezon összes gólja, összefoglalója, stb. szóval a teendő annyi hogy pl ide vagy korábban említett oldalak egyikére rámeni minden fordulo után és töltögetni:)Enrique írta:Hát az elég húzós lenne... Szerintem azt is lehetne h év végén az összes videot kilinkeli vki ide a fórumba, aztán onnan mindenki kedvére töltögethet. Mert ha most kiirja vki DVDre az csak neki jó, meg akinek oda tudja adni. Vagy nem tom, ha valaki megcsinálná az szép dolog lenne csak eljuttatni lenne nehéz annak aki szeretne.HAnonymus írta:Mit szólnátok ahhoz, hogyha valaki összegyűjtené a winchesterén az idei Barca-meccsek összefoglalóját, a szezon végén meg kiírná őket DVDre, akinek kell. Szerintem tök flash lenne!![]()
FORCA BARCA!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát az elég húzós lenne... Szerintem azt is lehetne h év végén az összes videot kilinkeli vki ide a fórumba, aztán onnan mindenki kedvére töltögethet. Mert ha most kiirja vki DVDre az csak neki jó, meg akinek oda tudja adni. Vagy nem tom, ha valaki megcsinálná az szép dolog lenne csak eljuttatni lenne nehéz annak aki szeretne.HAnonymus írta:Mit szólnátok ahhoz, hogyha valaki összegyűjtené a winchesterén az idei Barca-meccsek összefoglalóját, a szezon végén meg kiírná őket DVDre, akinek kell. Szerintem tök flash lenne!![]()
FORCA BARCA!!!
-
- Jugador del Barça
néhány napja rendeztek egy Marseille - Barca meccset, sikerült szereznem egy 1 perces vidit a meccsröl, sajna csak ennyit.. :S
http://www.przemas77.neostrada.pl/Marsy ... /skrot.avi
http://www.przemas77.neostrada.pl/Marsy ... /skrot.avi
Mit szólnátok ahhoz, hogyha valaki összegyűjtené a winchesterén az idei Barca-meccsek összefoglalóját, a szezon végén meg kiírná őket DVDre, akinek kell. Szerintem tök flash lenne!
FORCA BARCA!!!

FORCA BARCA!!!
-
- Jugador del Barça
ráadásként ittvan még egy Barca - Zaragoza zenés vidi:
http://www.ronaldinho10.com/video/lemat ... 10.com.avi
http://www.ronaldinho10.com/video/lemat ... 10.com.avi
Nekem nagyon bejönnek ezek a zenések!Barca írta:válallom az idény összes góljának linkjeit, már ameddig meg tudom öket szerezni:)Enrique írta:KössszJöhet majd a többi is!!
Jó lenne majd a további meccsekről is

-
- Jugador del Barça
közben megnéztem, amit először raktam be linkeket azok közül sajna egyik se jó már mert töröltek:( ezek a gólok voltak egyenként, viszont a második a zenés összefoglaló videók azok ha minden igaz tökéletesek és lelehet öket szedni.