2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit alkotna Mourinho, a Camp Nouban, hátrányban...LM10 írta:Az idegenbeli meccsen ha nyerni tudnánk
Én is figyeltem a végén a hátsó alakzatot, eszembe is jutottál.Andris írta:Hoppá, figyeltetek a végén?![]()
Simán felraknám őket szerdán így.
Igen én is ilyenre gondoltam az előbb. De Xavi maradjon csak Busqers mellett. Mélységből irányíthat. Ini meg majd ugratja Messit és Pedrot. Bár Pedro helyett én Affelaynak jobban örülnék.Messithebest írta:Vagy az is jó ötlet lenne hogy, 3-5-2 a 2 "szélső" középső hátvéd kicsit kijjebb a megszokottnál, és Messi és Pedro is picit kijjebb, valahogy így:
------------------VV------------------
----Masch------Puyol------Piqué----
---------------Busquets--------------
----Alves------------------Maxwell--
-----------Xavi------Iniesta---------
--------Messi-------------Pedro-----
Szerintem így a Madrid szélső játékát abszolút meglehetne fogni, Messi nyakán sem lógna folyton ott Pepe. Mit gondoltok erről?
Ez is tetszikS.Agüero írta:------------------------------VV------------------------------
-----Alves-----------Piqué--------Puyol----------Maxwell----
---------------------------Busquets--------------------------
---------------Thiago--------Xavi------Iniesta---------------
-----------------Messi----------------Pedro-----------------
Még annyit tennék hozzá hogy a középpályáról rátudja vinni az ellenfél védősorára a labdát lendületből ami szerintem fontos elem az ő és a Barca játékának ebben a szezonban!!MessiFan írta:Igen ezért van. Elől nem tudna labdákat kapni mert rögtön rajta lenne 4 ember viszont ha a félpályánál kap labdát akkor könnyebben tud mozogni.S.Agüero írta:Mert ha nagyon elöl lenne alig kapna labdát, így többet tud labdával megindulni....AC... írta:Vki elmondaná az okát annak, hogy Messi mért olyan hátravonva játszik?
szvsz
Viszont 4kp egymás seggében még annál is értelmetlenebbAndris írta:Tocy, szerintem valamit kicsit elirtal!
Ket szelso kp es ket szelso tamado gyakorlatilag ertelmetlen.
Igen ezért van. Elől nem tudna labdákat kapni mert rögtön rajta lenne 4 ember viszont ha a félpályánál kap labdát akkor könnyebben tud mozogni.S.Agüero írta:Mert ha nagyon elöl lenne alig kapna labdát, így többet tud labdával megindulni....AC... írta:Vki elmondaná az okát annak, hogy Messi mért olyan hátravonva játszik?
szvsz
Szerintem ezzel valóban meglepnénk a ReáltAndris írta:Szerintem simán meglephetnénk kicsit a Bernabeut úgy is, hogy nem adjuk fel a stílusunkat.
Egyszerűen a játékrendszerünket kell feladnunk féligmeddig, nem pedig a támadó szellemű focinkat. Csináltunk már ilyet, méghozzá elég sikeresen, több nagy meccsen a hiányzók miatt 3 középső védővel +Alvessel játszottunk. Ezt elővenném újfent, méghozzá kiegészítve azzal, hogy a góllövőinket, akik hónapok óta nem lőnek gólt, becserélném kreatív emberekre.
A védelmet tehát kicsit át lehetne rendezni a kontrák megfogására, elől pedig csupa játékmester tenné egymásnak a labdát, és mindig az lőné a gólt, aki épp arra jár. Nem mellesleg fontos eleme az elképzelésemnek, hogy Messit kivesszük középről és feltoljuk a 16os vonalára, így nem Pepével kell harcolnia, a róla befújt szabálytalanságok máris sokkal több lehetőséget rejtenek. Sajnos ebből kell kiindulni, a henteskedés nem fog eltűnni.
----------------------------Valdes---------------------------
---------Masch------------Puyol------------Piqué---------- (P és P cserélhet)
-----------------Sergi---------------Keita-------------------
-----------------Thiago--------------Xavi-------------------
-----Alves-----------------Messi--------------Iniesta------
Nem gondolom, hogy problémát okozna a két igazi támadónk hiánya, egyrészt mert bármikor az öt támadó játékosunk közül bárki helyetcserélhet bárkivel, másrészt pedig Villa és Pedro az utóbbi időben még csak annyit sem jelentettek, hogy egynél több védőt elvittek volna, ezzel tehermentesítve Messit, vagy Iniestát, vagy épp Alvest (főleg), ahogy általában.
Andris írta: ----------------------------Valdes---------------------------
---------Masch------------Puyol------------Piqué---------- (P és P cserélhet)
-----------------Sergi---------------Keita-------------------
-----------------Thiago--------------Xavi-------------------
-----Alves-----------------Messi--------------Iniesta------