Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 13:25:58

Chino írta:Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Miert nem varunk tole 20+ golos szezont
- az eloszezon nagy reszet kihagyta, idobe telik mig fizikailag szintre kerul
- uj bajnoksag, idobe telik mig beilleszkedik
- teljes mas tipusu a jatekunk, tobb a rovid passzos jatek mint a kontra
- a tamadasok nem csak ra lesznek kihegyezve
- eddig kotetlen poszton jatszott, most viszont erre nem lesz annyi lehetosege

Miert varunk tole 20+golos szezont
- minosegibb tarsak veszik korul mint Angliaban
- a Real tobb helyzetet dolgoz ki egy meccsen mint a Tottenham, tobb golt is rugunk
- az ellenfel vedoi kozul sokszor 2-3 ember is rajta volt egesz meccsen, itt viszont masokra is kell figyeljen a vedekezo csapatnak. azzal hogy lekoti a vedok figyelmet, Ronaldonak vagy Benzemanak nagyobb helye lesz tamadni es ugyan ez forditva is igaz
- a PL csapatainak komolyabb vedelme van, mint a spanyol csapatok legnagyobb reszenek

Elofordulhat, hogy szintet lep es meg jobb jatekos valik belole, viszont bele is bukhat a spanyol kalandba. Egy ev mulva okosabbak leszunk :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.31. 12:52:02

Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Amúgy Bale-nek elég érdekes előszezonja volt. Ha jól tudom egy meccset se játszott a válogatott miatt pedig még egy ideig nem lesz Madridban.
Ennek ellenére simán beválhat és életveszélyes támadósort alakíthat Cr-rel, de ez még szerintem nem a közeljövő kérdése.
Forca Barca!!!!
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 11:08:50

Mezner2 írta:nem látok abban a gyerekben semmi olyat, amit ne tudna a világon rajta kívül legalább 10-12 játékos hozni

varom a 10-12 nevet :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.31. 10:27:44

h3x0r írta:
Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.
Levy megmondta, hogy világrekord összeg alatt rohadtul nem fogja elengedni, Perez pedig amennyire megalomán ez még szerintem direkt tetszik is neki, én kicsit sem bánnám ha menne Bale, nem látok abban a gyerekben semmi olyat, amit ne tudna a világon rajta kívül legalább 10-12 játékos hozni, direkt megnéztem Bale tavalyi összes gólját, a góljai legalább 70%a abból áll, hogy megküldi 30-35-ről oszt vagy bemegy, vagy nem. Összjátékban úgy láttam, hogy nem éri el az új madridi középpálya szintjét (Isco, Modric, Özil sem az a falábú fajta..), arról nem is beszélve, hogy ha ne adj isten úgy ereszt el egy meccsen 2 lövést 40ről, hogy CR a túloldalt 2emberrel a nyakán is vergődik, hogy neki passzoljon, akkor a portugált szívinfarktussal viszik majd le a pályáról ......

Nem látom egyelőre, hogy hová, és minek Bale... Aztán lehet, hogy jól fog elsülni, fene tudja, de ez a gyerek akkor ér akárcsak 70 millát is amikor én 5-öt :D
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 10:04:12

Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.31. 00:00:41

Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák.... tavaly még 40ért akarták hozzánk vágni a walesi angolt =D> :D

Ráadásul az összeg feléből kb. lepottyan nekik Eriksen+ Lamela, bye bye legjobb 4 Arsenal, nemhogy gyengült, de erősödött a Spurs a csúnya srác eladásával...

Szép volt Pérez :D
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.30. 23:35:30

Chino írta:
Gareth Tello írta: Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót. :D
Neymar-Messi-Alexis
Gareth Tello sztem arra értette, hogy nem szeretné megalázni a Real hármasát rögtön az első Classicón... :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 23:21:18

Neymar-Messi-Alexis
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.08.30. 20:30:41

Sanama írta: Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmi :D Hatalmasat röhögnék ha nem sikerülne lerendezni holnap éjfélig :D
elméletileg Szeptember 2 a határidő, mert elseje hétvégére esik.
de ha Bale nem igazol a Madridhoz, én egy hónapig nem fogok itt kommentelni.
tuti, hogy jön.
madridista
Sanama
Llegenda del Barça

2013.08.30. 20:27:32

ferninho írta:
Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni... :lol:
Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmi :D Hatalmasat röhögnék ha nem sikerülne lerdenezni holnap éjfélig :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.30. 19:50:13

Uggyan már... Higuaintól jobban tartottam... :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 19:47:29

ferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
Nyugi, ferni(nho :mrgreen:), szerintem nagyon hamar meglesz az Eriksen-üzlet is, aztán mehet végre Bale is Madridba.

Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót. :D
ferninho
Madridista

2013.08.30. 19:27:14

Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
madridista
Castiel
Capitá del Barça

2013.08.30. 19:24:44

Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.30. 17:52:36

h3x0r írta:
madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
Gratulálok a sportigazgatónknak. Teljesen fölösleges nyilatkozat volt, nem értem az ilyeneknek mi értelme van. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
h3x0r
Madridista

2013.08.30. 16:31:35

madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:“Nekem nincs problémám egy ekkora árral, amíg a klub meg tudja fizetni. Senki egy szót sem szólt volna, ha a Madrid három játékost vesz 30 millióért fejenként. Hogy Bale megér-e 100 milliót, az teljesen más téma” – nyilatkozta Platini
madridom.hu írta:Michael Platini, az UEFA elnöke: “Milyen különbség lenne 90 millió vagy 30 millió elköltése között egy játékosra? Semmilyen, nincs ezzel semmi probléma. Minden korszakban voltak rekordátigazolások, Maradona, Ronaldo, Zidane, Cristiano… Csak arról beszélnek, hogy mennyi pénzről van szó de a legfontosabb az, hogy a csapat meg tudja magának engedni ezt. Ha megteheti, akkor semmi gond. Sokkal jobban aggaszt az, hogy manapság a játékosok vállalatok tulajdonai és pár hónap után eligazolnak, nem tartják tiszteletben az élő szerződésüket.”
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 00:48:28

Én Kaká-val kapcsolatban azt érzem, hogy nem is igen akar már focizni, abszolut a pénz lebeg a szeme előtt. 31 évesen, egy súlyos sérülés után, 2 évnyi "üres" szezonnal a háta mögött már a legtöbben elmennek levezetni, különösen a brazilokra jellemző.A VB-n biztos nem lesz ott és nem az a típusú játékos mint mondjuk Henry, aki még 35 évesen igazi sportember.
A képességei vitathatatlanok, de igazából annyi pluszt nem tud adni egy csapatnak sem amilyen fizetési igényei vannak. A PSG kezd pénzes kirakatcsapatból komoly klubbá válni, ahol már sportszakmai dolgok folynak. Ők tudnák fizetni, de igazából semmi szükségük rá, marketingbevételei is már jócskán megcsappantak, az ilyen újgazdag kluboknak nincs is rá szüksége. Én nem igazán hiszem, hogy képes lenne csapatot találni, hacsak nagyon le nem adja az igényeit, ami a fizetést illeti, de akkor már érdemesebb Madridban maradnia. Főleg, hogy már csak néhány napja van. A csapatok túlnyomó része már elintézte az igazolásait. Ha sikerül is nyélbe ütni a dolgot szerintem örülhettek ha 5 milliót kaptok érte.
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.08.29. 23:31:15

Kaká: "Távozni szeretnék, kiutat keresek még hétfő előtt (átigazolási időszak utolsó napja). Azt hiszem most jött el a megfelelő alkalom számomra és a csapat számára is. Szeretném ha békében válnának el az útjaink. Beszéltem Ancelottival és a vezetőséggel, már mindenki tudja a döntésemet. Az édesapám most tárgyal a vezetőséggel, hogy előkészítsék az ehhez szükséges papírokat. Nehéz helyzetben vagyunk, mert kevés idő maradt így amíg nincs további fejlemény továbbra is a csapattal edzem de a döntésem végleges."

annak örülök, hogy rájött erre (mondjuk elég későn), bíztam abban, hogy Ancelotti jó hatással lesz rá és mutat valamit Kaká a régi énjéből, de itt már ő sem segíthet...
Kaká amúgy ma duplázott a Depor ellen és ezek után nyilatkozta ezt, remélhetőleg talál magának egy megfelelő csapatot, mert borzasztóan zsúfolt most a Real középpályája...
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.29. 19:03:09

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.

Azért ez több mint egészséges önbizalom. Én nem érzem magunkat sokkal erősebbnek mint a Real, sőt!
Mondjuk sokan túlzásba esnek, ami a Madrid idei hatalmas erősítéséről beszélnek, de akkor is 50-50 %-ot adok a két csapatnak a bajnokságra és a kupára. A BL más tészta, egy Juve ugyanúgy ott lehet a végén, mint akármelyik nagy csapat, ez már többször bebizonyosodott. Bale-lel kérdés mennyit erősödnek, nem valószínű hogy le tudja hozni azt amit a LEGUTÓBBI szezonban a Spursnél, itt nem ő lesz a kiskirály. Ennek ellenére lehet, hogy meg fogja őrjíteni a védelmeket, de könnyen elképzelhető, hogy ez a játékstílus és ez a kötöttebb szerepkör visszaveti a teljesítményét, mert akkora szabadságot biztos nem fog kapni és nem fognak annyira alá játszani, mint Angliában. Mou Madridjában meg vagyok győzödve, hogy nagyon nagy erősítés lett volna és tényleg sz..rhattak volna az ellenfelek, de Carlo kijelentette, hogy egész más stílust kíván meghonosítani, amit eddig is észre lehetett venni. Kérdés, hogy ebbe hogyan fog illeszkedni.
A csatárkérdés viszont érdekes lesz. benzemának nincs érdemleges helyettese és egy hosszabb sérülés, formahanyatlás esetén nagy lehet a gáz, arról nem is beszélve, hogy egy csatárral egy 50-60 meccses szezont lehozni szinte lehetetlen, még akkor is, ha a kupában végig Morata lesz és egy-egy kisebb ellenfél ellen rotálja Ancelotti.
Persze tudom, most jön, hogy Cr meg Jesé stb. de előbbinek nagyon nem fekszik az a poszt, utóbbira meg még nem lehet igazán alapozni, a csatár nélküli játék pedig szép-szép, de nem közel sem biztos, hogy eredményes. Ha így vesszük, mi is dúskálunk a védőkben, hiszen ott van még Adriano, Busquets, Song, Bagnack is Puyol, Masch, Piqué, Bartra mellett.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 16:44:46

kedves murmark... azért ilyet kijelenteni elégé meredek, pár meccs után...
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.29. 16:06:17

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nem korai ez egy kicsit? A Realt, vagy éppen a Bayernt leírni elég nagy butaság. Főleg, hogy a csapatunk eléggé 2 arcú ebben a szezonban (eddig).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
murmark
Barça C

2013.08.29. 15:56:07

A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 14:51:29

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
Nagyon is jól tudom, hogy ki készítette a videót :P
KépKép
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.08.29. 14:37:27

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.

Úristen, ez nagyon jó :D
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2013.08.29. 14:14:46

én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
Válasz küldése