Vakmacska írta: ↑2020.11.19. 09:23:23
Nektek nincs olyan érzésetek, hogy Grizes próbál lenni a főnök egy ilyen hátulról jövő Messi elleni támadással?
Nekem nem tűnik elég tökösnek ehhez.
Inkább úgy tűnik, hogy a VB-cím meg az Atletico-s szereplése után nagyon elhitte, hogy Ő top3 játékos Messi és CR után, (Antoine Griezmann: Making of a Legend címmel készíttetett / készítettek róla dokufilmet), aztán jött a pofáraesés.
Tavaly még én se bántottam, mert megvolt a mezőnymunka, kb. mindhárom támadó helyett védekezett és folyamatosan a baloson nyomatták.
Idén viszont katasztrófa, és ahogy nézem a francia válogatottban se lövi a gólokat folyamatosan. De legalább sikerült rekordot felállítania, 3 büntetőt kihagyott egymás után a válogatottban, erre a bravúrra, ha minden igaz még senki nem volt képes.
Nagyon úgy néz ki, hogy Messi-vel nem igazán kompatibilisek, de könyörgöm a csávónak Messi nélkül se megy, pedig 17-20 éves gyerekek mellett játszik elöl. És nála nincs 2-3 év, hogy belerázódjon, mint Coutinho-nál meg Dembele-nél.
Nyilván nem látok bele a magánéletébe, de szerintem neki hatalmas csalódás, hogy ennyire sz.ar itt, mert tényleg elhitte, hogy majd Neymar-szintet fog hozni. És ezen nem tudja túltenni magát, mert az, hogy 5m-ről kaput nem talál meg valami 5-ből 4 tizit elront az arra utal, hogy nagyon nincs ott fejben, ahol kellene.
Nekem alapból egy komplexusos szerencsétlen csávónak tűnik a hülye szerepléseivel (amikből szerencsére visszavett), de pl. a youtube-os edzésvideókon is ünnepelteti magát, ha gólt lő és teszi a fejét a kamerának.