Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, hagyjuk. Mindenkinek más a véleménye...messi30 írta:Nem vitázom...Game90 írta: A legjobb 5 védekező kp-ban benne van.
Én nem szeretem és kész![]()
![]()
Sztem összeillenekDeco 20 írta:"köszönöm verebesnek a szakértő hozzászólásokat" by: petya
nem dúrva ez 1 kicsit?
Én személy szerint nem értem meg Verebes beszédét, annyira nem artikulál hogy 1xűen már nem is figyelek ráGame90 írta:Jól hallottam? Verebes Ribery helyett Riverát mondott?
Nem vitázom...Game90 írta: A legjobb 5 védekező kp-ban benne van.
A legjobb 5 védekező kp-ban benne van.messi30 írta:Most ha gonosz akarnék lenni azt mondanám hogy eddig se volt az és ezután se leszGame90 írta:Verebes: ,,Viera most vált igazi világklasszissá''. Akkor idáig mi volt?
De azért be kell vallanom hogy nem rossz playa...
Most ha gonosz akarnék lenni azt mondanám hogy eddig se volt az és ezután se leszGame90 írta:Verebes: ,,Viera most vált igazi világklasszissá''. Akkor idáig mi volt?
És az Albejdázás nem idegesített?lionelmessi19 írta:engem meglehetősen idegesít az Innyesztázás is.
Szegény Mágus nagyon szenved Trezeguet nevével.Boixos írta:der mágus: vieri a legjobb francia.
tergezéről már nem is beszélve.
Mamam Cherif Toure a neveMilus írta:Alvilági Petya a Franciaország - Togo meccsen, Mama Cherif Toure egy rosszul elvégzett szabadrúgása után: Most biztos ő is azt mondja magában, hogy úúúú Mama! (vagy vmi ilyesmi)