Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többek közt épp ezért kéne kölcsön adni. Tegnap is ha Pinto nem figyel, Caceres legalább 2 gólpasszt ad az ellenfélnak. CSak a fejemet fogtam amikor kb 5 méterről úgy passzolta haza h az ellenfél csatára se volt messzebb 5 méternél. Rutintalan, de túl nagy kockázat itt tartani h nálunk szerezzen rutint. A legjobb lenne kölcsönadni egy spanyol középcsapatnak, de itt semmiképp se jó ha marad.House írta:Tegnapi meccsen is azt vettem észre Caceres-ről, hogy ahelyett, hogy néha kirúgná a labdát, ahelyett haza passzolja, és így teremti meg a kapusnak, ezesetben Pintonak, azt a kellemetlen helyzetet, hogy 2 méterről hazapasszoljk, és 3 méterre van az ellenfél. Adnék neki mégegy évet, hogy bizonyítson, semmi többet.
Hleb nem nyújtott semmi komolyat, eladta a labdát, nem is egyszer, nem neki való a spanyol bajnokság. Menjen, isten hírével egy német, vagy angol csapatba.
Igen nagyjából egyetértek,de azért egy támadóközéppályással erősítenék,mert Keitanak és Busquetsnek azért messze nem ez az erőssége. A legjobb az lenne, ha olyan balszélsőt találnánk, aki képes középpályán is játszani, jól passzol,cselez és jó szervező, ilyen lehetne pl Silva. Szvsz nekem jobban tetszene mint Ribery, a francia nálam leírta magát egy CR-re hajazó nyilatkozatával, mikor is azt mondta, hogy az emberek joggal tartják őt az új Zidane-nak, tehetsége és játéka alapján. Na ilyen játékos ide nem kell. Legalábbis nekem... Alázatos emberek kellenek,mert könnyen visszaüthet a dolog, Ribery pl elképzelhető, hogy nem tudja majd elviselni, hogy nem ő az első számú opció és sztár a csapatban. Mégcsak második sem... Sőt harmadik sem.....LG írta:Van vmi abban, h gyenge a padunk. Én pl. most az elmult 2 meccsen csalódtam, és nem a fiatalokban, hanem azokban, akik eddig többnyire cserék voltak, és most lett volna itt az idő a bizonyitásra. Pl. Hleb, Caceres, Guddy...
Egyedül Bojantól láttam jó megmozdulásokat, az előző 3 embernek azonban búcsút lehetne inteni.
Cacerest kölcsön kéne adni, hátha ott megmutatja. De Hlebbel meg Eidurral semmit sem vesztenénk, a középályánk a legerősebb a világon, cseréknek meg ott van Keita, akik kiegyensúlyozott teljesitményt nyújt, és a tehetséges Busquets, mind2-en sokkal jobbak mint ez a másik 2.
az idei marad, olvastam, hogy azokban a mezekben kell végigjátszani egy bl idényt amikben elkezdtékab1daL írta:BL döntőn már az új mezükben fogunk játszani vagy marad még ott az idei?
Énis...ezért kérdeztem...Az nagyon angyon nem jönne jól....fcbarca0827 írta:Egyből arra gondoltam, hogy az ünneplésbe belesérült...danko94 írta:Henry mért nm ünnepelt a srácokkal???? Mért ült ott a pálya közepén percekig???![]()
![]()
![]()
A pad sztem is eléggé rövidke.ozsimiki írta:Okés,értem én.
nem úgy írtam,h nincsenek minőségi cserék, mert azért ez így nem igaz, csupán szerintem az egész keretet nézve, van nálunk 1-2 erősebb csapat. ez nem azt jelenti szerencsére,hogy jobban játszanak,mert nem. Idén Pepnek köszönhetően, a végéig bírjuk, még úgy is,h a meghatározó játékosaink allig pihentek egész évben.
csak egy kisebb hullámvölgyünk volt, az pedig mindenkinél előfordul. ettől függetlenül a padot megerősíteném.
Egyből arra gondoltam, hogy az ünneplésbe belesérült...danko94 írta:Henry mért nm ünnepelt a srácokkal???? Mért ült ott a pálya közepén percekig???![]()