Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a kor számít, hanem, hogy hány meccs van a lábukban.recrea írta: ↑2025.05.07. 01:18:52Messi ugyanennyi, ha nem több helyzetet hagyott ki fiatalon (de ennél idősebben), erre tisztán emlékszem…nem akarom Yamalt hozzá hasonlítani, de a kölyöknek nem volt a 2 meccsen rossz csele, akkor hibázott, amikor passzolni akart, egészen elképesztő. Mondom ezt úgy, h még csak nem is kedvelem. Amúgy hány ziccere volt a 2 meccsen? Egy vagy egy “fél”. Hány olyan helyzet volt, amit ő tett helyzetté? Az összes többi.
Lehet védeni Araujot, én is csípem, de rajta ment ma el ez a döntő, ahogy tavaly a PSG meccs is. Én bírom, de valamiért mégsem kezdő Flicknél, aki vélhetően nem hülyébb nálunk a focihoz.
Agyonnyert párharcot csesztünk el, legfőképp egyéni hibákkal.
Kíváncsi leszek, h a parasztoknak akkor is előre pofájuk lesz, ha vasárnap negyedszerre fújjuk ki idén az orrukat…
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.bence0330 írta: ↑2025.05.06. 23:41:41Legalább úgy estünk ki, ahogy egy nagy csapatnak ki kell esnie, két meccs alatt egy góllal, és nem szétalázva. Egy klasszikus, emlékezetes BL összecsapáson.
GM miatt majdnem bocsánatot kértem Flicktől, de azért alapvetően az ő játszatásán ment el a meccs. Főleg, hogy láthattunk egy hibátlan Fort defenzív előadást a túloldalon.
A vesztes mentalitást majdnem levetkőztük idénre, de teljesen mégsem. Flick kitartott a hülyesége mellett, és most nem úsztuk meg. Kár érte, pedig mi csapatot épített, de lábon lőtte magát.
Casadó, plusz a BM focizni akart, itt erre ritkán volt lehetőség, pár percig jött ki az Inter, akkor vágtunk is kettőt.
Erőlét, magasság bármi, biztos megvan az oka. Mondanám, hogy az utolsó meccsen hétvégén nem játszott rosszul, de hát ez más szint lesz. Igazából nem lepődnék meg, ha kiesnénk ennek a mostani Barcelonának a legjobb 16 között volt , van a szintje, és szerencsés sorsolás esetén a legjobb nyolcban. Ahogy tavaly is. Hiányzik még néhány igazolás és nem utolsó sorban ezen a szinten már szerencsére is szükség van.
A hétvégi MoM címe után biztosra vettem, hogy GM-et a kezdőbe rakja Flick. Tuti, hogy rá külön készültek, meg lehetett volna lepni őket egy Inigo vagy Fort kezdőbe jelöléssel a balszélen. Sajnos úgy érzem, hogy GM a félidőig se húzza ki 'Dumfries' mellett, de most nagyon ne legyen igazam (itt ezen a ponton már nem elég, hogy hajt meg szimpatikus valaki).
Abszolút így!csababarca írta: ↑2025.05.06. 19:49:39Koncentráltan, ne legyenek egyéni hibák, dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki, az nem érdekel.
De ne legyenek elcsúszások se védekezésben, se egyénileg.
Reméljük Tek most legalább megpróbál pár szögletre kijönni..magassága adott hozza
Egyetértek, és pont ezért nem lennék annyira elkeseredve egy esetleges mai búcsú miatt, persze nagyon jó lenne döntőzni, de így is túlteljesített a csapat és végre megmutatták hogy fel tudják venni a kesztyűt szinte bárkivel, mindezt élvezetes, izgalmas játékkal, csapatként küzdve, nem mellesleg nagyon fiatal tengellyel. Ami fáj azért hogy egy Baldé-Koundé szárnnyal most ez 70-30-as meccs lenne a javunkra, ezt akkor is orvosolni kell a nyáron ha nem esünk ki ma.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.05.06. 19:12:59Piszok hosszú utat tettünk meg eddig, 2015 után újra ott lehetünk a döntőben, hihetetlen érzés, és köszönöm a csapatnak, mert vissza adott valami érzést, amit rohadt rég éreztem, az első kivételével az összes bl menetelést végig szurkoltam, követtem, jó újra abból a régi izgatott állapotból most ismét kapni, de a munka még nincs elvégezve, kőkemény 90 perc vár ránk a San Siroban, az Inter is hosszú idő után szeretne ott lenni, én hiszek ebben a csapatban, még ha olykor vannak hatalmas kérdőjelek a játékosok vagy épp Flick döntései kapcsán, ki kell menni és győzni kell, és örülök hogy X lett az első meccs, mert így focit fogunk látni!
Csak a Barca!
Nem, mert ezt már a szezon legelején elmondták, hogy az elődöntő és a döntő már mindenki számára elérhető lesz.